הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Adipower for 97$ through Amazon

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
במקור 130$ (מידה 12) ועוד 25% הנחה עם פרומו קוד hollyjolly, אני קליק אחד לפני submit
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00HN...s=Adipower&dpPl=1&dpID=41EnYiN90oL&ref=plSrch
upload_2015-12-9_16-35-5.png

נערך לאחרונה:
נשמע לא אמין בשיט. כנראה זיוף. אין מצב שאת הנעליים האלה מוכרים ב170-180 דולר באתר של אדידאס ופתאום הן צצות איפשהו ב97 דולר. 100 אחוז חרטה. לא הייתי קונה בכל כך זול בחיים.

הם עולות 130$ לפני הנחה יש הנחה של 25%. עוד לא הזמנתי..
באתר של אדידאס הן עולות 179 דולר כרגע. אני מסרב להאמין שאת אותה הנעל מוחרים ב97 דולר. אבל אם אתה רוצה לקחת את הסיכון תזמין ותספר לנו אחר כך מה קיבלת.

• פותח/ת השרשור
באתר של אדידאס הן עולות 179 דולר כרגע. אני מסרב להאמין שאת אותה הנעל מוחרים ב97 דולר. אבל אם אתה רוצה לקחת את הסיכון תזמין ותספר לנו אחר כך מה קיבלת.
המכירה היא דרך אמזון לא דרך חנות לא מוכרת.
אין לי שום אינטרס אני רק משתף..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המחיר לאדיפאוור ברוב האתרים הוא 130 דולר
ב 97 דולר, אל תהסס, נעל מצוינת
נלך למדוד כדי להסגר על מידה, לא כל כך סומך על התאמת מידות של האתר.
אבל מגרד לי מאוד להזמין:crazy:

נ.ב
את כל נעלי הריצה שלי קניתי מאמזון לפעמים במחירים מצחיקים, אף פעם לא קיבלתי זיוף (או שנעל ריצה מזויפת מחזיקה 800 ק"מ)

נשמע לא אמין בשיט. כנראה זיוף. אין מצב שאת הנעליים האלה מוכרים ב170-180 דולר באתר של אדידאס ופתאום הן צצות איפשהו ב97 דולר. 100 אחוז חרטה. לא הייתי קונה בכל כך זול בחיים.

זה כי אתה רגיל לישראל.

לפעמים הזיוף יותר טוב מהמקורי

יהיה לך בערך 18$ מע'מ פלוס כמה דולרים דמי טיפול + 20 דולר משלוח לארץ עם buy2usa
כלומר בערך 140$ עד הבית

יהיה לך בערך 18$ מע'מ פלוס כמה דולרים דמי טיפול + 20 דולר משלוח לארץ עם buy2usa
כלומר בערך 140$ עד הבית
זה באמת דיל משתלם? אני לא מעודכן במחירים של נעליים, אבל אני כן צריך לקנות ומתחמק מזה די הרבה זמן.

זה באמת דיל משתלם? אני לא מעודכן במחירים של נעליים, אבל אני כן צריך לקנות ומתחמק מזה די הרבה זמן.
אורי אני קניתי את האדיפוואר שלי ב 200 דולר לפני משלוח
לדעתי באמת כדאי בתנאי שאתה מקבל אותם מקוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית