S shahafm משתמש מתחיל 2 0 נק' מוניטין: 0 0 2 0 20/3/19 #1 אני מחפש כבר מספר ימים לקנות adidas adipower ולא מצליח למצוא חנות ישראלית שמוכרת. מישהו מכיר חנות שמוכרת? או שיצא למישהו להזמין מחול והגיע כמו שצריך? תודה
אני מחפש כבר מספר ימים לקנות adidas adipower ולא מצליח למצוא חנות ישראלית שמוכרת. מישהו מכיר חנות שמוכרת? או שיצא למישהו להזמין מחול והגיע כמו שצריך? תודה
Tartaruga משתמש מתחיל 253 32 נק' מוניטין: 310 0 253 32 20/3/19 #2 הזמנתי חודש קודם ממוכר רנדומלי באיביי שמכר נעל חדשה ללא קופסה. מה המידה שלך אעזור לך לחפש . Upvote 0 Downvote
S shahafm משתמש מתחיל 2 0 נק' מוניטין: 0 0 2 0 21/3/19 פותח/ת השרשור #3 אם המידה כמו של אדידס רגילה אז 44 או 10 אמריקאי נכתב ע"י Tartaruga: הזמנתי חודש קודם ממוכר רנדומלי באיביי שמכר נעל חדשה ללא קופסה. מה המידה שלך אעזור לך לחפש . לחצו כדי להרחיב... דרך אגב, יש לך קישור לעמוד של המוכר שקנית ממנו? Upvote 0 Downvote
אם המידה כמו של אדידס רגילה אז 44 או 10 אמריקאי נכתב ע"י Tartaruga: הזמנתי חודש קודם ממוכר רנדומלי באיביי שמכר נעל חדשה ללא קופסה. מה המידה שלך אעזור לך לחפש . לחצו כדי להרחיב... דרך אגב, יש לך קישור לעמוד של המוכר שקנית ממנו?
Tartaruga משתמש מתחיל 253 32 נק' מוניטין: 310 0 253 32 21/3/19 #4 קניתי מסתם בחור שמכר אותם יד שנייה, אומנם היו חדשות אבל הכוונה שהוא לא חנות. אני לקחתי מידה בהתבסס על נעל אדידס אחרת שהייתה לי. לא הצלחתי למצוא משהו שווה, יש בעיה של מידות עם הנעל לצערי. Upvote 0 Downvote
קניתי מסתם בחור שמכר אותם יד שנייה, אומנם היו חדשות אבל הכוונה שהוא לא חנות. אני לקחתי מידה בהתבסס על נעל אדידס אחרת שהייתה לי. לא הצלחתי למצוא משהו שווה, יש בעיה של מידות עם הנעל לצערי.