הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בקשר לספורט נוסף

לא יודע אם אני יכול להתחיל ספורט שאין לי שום ידע בו (אפילו לא את החוקים) בגיל כזה כשכולם כבר מתקדמים
לדעתי אין בעיה עם להשלים פערים בספורט הזה(חוקים זה שטויות לומדים תוך שנייה) הוא בנוי בעיקר על עבודת צוות,אני חושב שאתה תוכל להיות בקו עם כולם אחרי כמה זמן של תירגול

• פותח/ת השרשור
החוקים יחסית פשוטים.

אמרת את זה גם על כדוריד.
במקרה של כדוריד אתה צודק.

בכדורעף פחות.

לדעתי אין בעיה עם להשלים פערים בספורט הזה(חוקים זה שטויות לומדים תוך שנייה) הוא בנוי בעיקר על עבודת צוות,אני חושב שאתה תוכל להיות בקו עם כולם אחרי כמה זמן של תירגול

לא כל כך מתחבר לספורט הזה.. חשבתי על טניס, מה דעתכם? יהיה בעייתי להשלים פערים או שאפשרי?

• פותח/ת השרשור
טניס מצויין.
אתה לא תיהיה פדרר, אבל ספורט מהנה ביותר
כשעשיתי פיזיותרפיה לקרסול הפיזיותרפיסט אמר שטניס זה לא ספורט בריא בגלל שיש חוסר איזון גדול כי כל הזמן רק צד אחד של הגוף עובד בפלג הגוף העליון (הצד של היד עם המחבט)
זה נכון?
ועוד שאלה: מה דעתך על קרוספיט? אפשר להתאמן בזה בקבוצות? ואם כן, יש קבוצות לגילאי 15-16?
תודה רבה!

שלום לכולם,
אני בן 15. מאז גיל 9 שיחקתי כדורסל במסגרת תחרותית (4 פעמים בשבוע), ובשנה שעברה התחלתי לשלב חדר כושר במקביל 2-3 פעמים בשבוע.
בתחילת העונה שברתי את הקרסול בצורה קשה, ונאלצתי לשבת בחוץ 4 חודשים.. החלטתי לפרוש בגלל שלא הצלחתי להשלים את הפערים שהפסדתי מתחילת העונה ולא השתלבתי טוב בקבוצה.
עכשיו כשאני חוזר לעשות ספורט אני מתכנן להתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע כרגע, ורציתי להתייעץ איתכם לגבי ספורט נוסף לבצע פעמיים-שלוש בשבוע.
ספורט אירובי שימלא לי את החוסר.

אשמח לעצות, תודה רבה

אני שיחקתי כדורסל עד הצבא, שם הייתי ספורטאי פעיל ושיחקתי בליגה לאומית.
קרעתי צולבת ומיניסקוסים, עברתי ניתוח. לכדורסל לא הצלחתי לחזור אבל מאז
שיחקתי פוטבול (ושברתי קרסול)
עשיתי RFA שזה אליפות הארץ בקרוספיט
ולקחתי פעמיים מקום שלישי באליפות הארץ בהרמת משקולות בארץ (לא שזה איזה הישג בארץ אבל מילא)

היום אני זקן מת בן 29 אבל עדיין מתאמן בהרמת משקולות.

קיצר, אל תהיה כוסית ותתעודד.

• פותח/ת השרשור
אני שיחקתי כדורסל עד הצבא, שם הייתי ספורטאי פעיל ושיחקתי בליגה לאומית.
קרעתי צולבת ומיניסקוסים, עברתי ניתוח. לכדורסל לא הצלחתי לחזור אבל מאז
שיחקתי פוטבול (ושברתי קרסול)
עשיתי RFA שזה אליפות הארץ בקרוספיט
ולקחתי פעמיים מקום שלישי באליפות הארץ בהרמת משקולות בארץ (לא שזה איזה הישג בארץ אבל מילא)

היום אני זקן מת בן 29 אבל עדיין מתאמן בהרמת משקולות.

קיצר, אל תהיה כוסית ותתעודד.
אתה מכיר או יכול להמליץ על קבוצות קרוספיט לגילאי 15-16 באזור תל אביב?

רמת אביב.
אני כותב בכוונה קבוצות כי אני מחפש ספורט קבוצתי כלשהו, הבנתי שאפשר להתאמן בזה בקבוצות, לא נכון?

האימון הוא בקבוצות אבל זה לא "ספורט קבוצתי" , אולי כדאי שתחפש משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
האימון הוא בקבוצות אבל זה לא "ספורט קבוצתי" , אולי כדאי שתחפש משהו אחר.
אין לי בעיה שזה לא ספורט קבוצתי כל עוד האימון הוא בקבוצות. אני מחפש שהספורט יהיה גם כמו מסגרת חברתית, ולא משהו שאני עושה לבד כמו אימון בחדר כושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית