הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טוטאל 842.5KG ללא רצועות, 310/202.5/330 9/9

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
לא צריך לפרט יותר מדי כמו בכל פעם.
עמדתי בתכנית שכתבתי 10 שבועות מראש כדי להגיע לפיק בתחרות.
זו הייתה התחרות הכי טובה שנראתה בארץ פשוט.
לכל המתאמנים שלי הלך מעולה, Volcan TEAM הפציצו כצפוי.
רק דבר אחד אוכל לכתוב לגבי הבנץ' כניסה ראשונה (180)
כשהכנסתי שכמות לספה הזוקפים שלי התחילו להתכווץ, לכן קמתי מהספה ונכנסתי שוב ללא קשת, כי אם הייתי מתכווץ עוד קצת זה היה נתפס לכמה ימים = דדליפט בעייתי (קרה לי בתחרות עבר). זה היה בגלל שילשולים רבים שהיו לי - איבדתי מלחים. אחרי כמה מנות מלחים - כניסה שנייה ושלישית לא התכווץ כלום. כניסה שנייה 190 לא צולם, גם ככה לא שיא אז לא נורא.
סה"כ הטוטאל הכי גבוה בארץ עם וללא רצועות (כשאני שם את ה855 שלי בצד לרגע)

נערך לאחרונה:
מוטיבציה!

בכניסה השניה בסקוואט העומק שלך נראה מעולה מהזווית של המצלמה, הופתעתי שנתנו 2 אדומים.

כיף לראות את ההתקדמות שלך מפעם לפעם! מדהים

תגיד כל הלחץ והכורטיסול הזה לא פוגע בביצועים? הייתי בתחרות האחרונה, וקשה לי להבין גם מכל הסרטונים- למה לחץ פסיכולוגי עוזר פה ולא דווקא מפריע. הרי אותו בוסט למערכת העצבים נשחק אחרי כמה זמן?(3 חזרות בהפרש כמה דקות). סחטיין על העומק של הסקוואט בשלישי.

תגיד כל הלחץ והכורטיסול הזה לא פוגע בביצועים? הייתי בתחרות האחרונה, וקשה לי להבין גם מכל הסרטונים- למה לחץ פסיכולוגי עוזר פה ולא דווקא מפריע. הרי אותו בוסט למערכת העצבים נשחק אחרי כמה זמן?(3 חזרות בהפרש כמה דקות). סחטיין על העומק של הסקוואט בשלישי.
בדרך כלל כשנכנסים לרייג' זה רק בכניסה השנייה והשלישית, ובראשונה לא כל כך נכנסים לרייג' כי אין צורך, ורק צריך להתרכז

אתה מכניס את הגוף למצב של מלחמה, כל השרירים מכווצים ודרוכים, במצב כזה אפשר בדר"כ להוציא יותר...

מצד שני זה ממש לא מחייב וזה אפילו יכול לפגוע בביצועים אם מגזימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית