עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי רק צריך להפסיק להסתכל קדימה ולהקריב קצת אליך את המוט.
להסתכל למטה כמטר וחצי ממך כמו בסקוואט. אפשר להוציא חזה ולהקשית גב תחתון גם בלי להסתכל קדימה. הסתכלות קדימה הורסת את המנח הנייטראלי של עמוד השדרה ומסכנת אותך בפציעהאני מסתכל קדימה בצורה כזאת כי ככה יותר קל לי לשמור על חזה מתוח, מציע פחות להרים את הראש?
התבלבלתי חחחח לא התכוונתי לכווץ שכמות התכוונתי שיוציא את החזה וככה הוא כאילו יכווץ טיפה בגב העליון נגיד עם אני לא מוציא מספיק חזה אנחנו שמים אצבע בגב וכאילו סוגרים עליה ככה החזה יוצא אחוצהשלושה דברים עיקריים:
1. למקם את המוט טוב יותר - מעל מרכז כף הרגל (מעט אחורה יותר).
2. להרים חזה ולסובב אגן יותר. זה לא מספיק. זה לא צריך להיות נוח. הצוואר הוא לא חלק מההרמה של החזה וסיבוב האגן, תפריד בין התנועות. לא לכווץ שכמות כפי שהציעו לך, זה לא בטיחותי. רק להרים חזה ולסובב אגן. שכמות מורחקות (פשוט אל תעשה שום דבר עם השכמות).
3. להחליף נעליים לנעליים עם סולייה קשיחה, רצוי נעלי ליפטינג, אם אין לך תקציב - אולסטאר יעשו את העבודה לא רע בסכום נמוך יותר.
זה נקרא קירוב שכמות, וזה משהו ששגוי לבצע בדדליפט.התבלבלתי חחחח לא התכוונתי לכווץ שכמות התכוונתי שיוציא את החזה וככה הוא כאילו יכווץ טיפה בגב העליון נגיד עם אני לא מוציא מספיק חזה אנחנו שמים אצבע בגב וכאילו סוגרים עליה ככה החזה יוצא אחוצה
מעניין אפשר לראות מחקר או משהו או הסבר קצת יותר מפורט? כי מצד שני זה קורה כשאתה מוציא חזה אחוצה אוטומטיתזה נקרא קירוב שכמות, וזה משהו ששגוי לבצע בדדליפט.
אתה רוצה מחקר שיסביר למה בדדליפט לא מקרבים שכמות?מעניין אפשר לראות מחקר או משהו או הסבר קצת יותר מפורט? כי מצד שני זה קורה כשאתה מוציא חזה אחוצה אוטומטית
אפשר מחקר ללמה לא לעמוד עם רגל אחת לפני השנייה בדדליפט?מעניין אפשר לראות מחקר או משהו או הסבר קצת יותר מפורט? כי מצד שני זה קורה כשאתה מוציא חזה אחוצה אוטומטית
לא, זה לא קורה אוטומטית, אלה פעולות שונות של שרירים שונים - אחת של שרירי השכמה (טרפזיוס ורומבויד) ואחד של זוקפי הגב.מעניין אפשר לראות מחקר או משהו או הסבר קצת יותר מפורט? כי מצד שני זה קורה כשאתה מוציא חזה אחוצה אוטומטית
לא התכוונתי דווקא למחקר... התכוונתי להסבר בכללי....אתה רוצה מחקר שיסביר למה בדדליפט לא מקרבים שכמות?
אוי נו... ברצינות אי אפשר פשוט להסביר? חייב ציניות? אני מנסה ללמוד...אפשר מחקר ללמה לא לעמוד עם רגל אחת לפני השנייה בדדליפט?
הבנתי תודה רבה הבנתי התבלבלתי בין השמות אני מתכוון כאילו ב"גב עליון" שהוא כאילו סוג של נסגר כשאני מוציא ממש את החזה.... זה בסדר?לא, זה לא קורה אוטומטית, אלה פעולות שונות של שרירים שונים - אחת של שרירי השכמה (טרפזיוס ורומבויד) ואחד של זוקפי הגב.
זה לא תקין מסיבה מאוד פשוטה - כשהמשקל יהיה מספיק כבד הוא ירחיק לך את השכמות בכל מקרה, וזה נקרא כיווץ אקצנטרי שנובע מכשל של שרירי השכמה לשמור על השכמות מקורבות, וזה בדיוק איך קורעים אותם. בכיווץ אקצנטרי מקסימלי (שנובע מכשל - לכן מקסימלי) הכוח שהם יכולים להפעיל הוא הגדול ביותר, וזה סיכון מיותר. זה גם ככה לא יתרחש בדדליפט כבד, שוב, כי המשקל ירחיק לך אותן.
תודה רבה על ההסבר :D קבל מוניטין איש יקר!לא, זה קירוב שכמות, וזה לא בסדר, מהסיבות שציינתי קודם.