הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בנוגע למוצר c4

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
אני קניתי
c4 explosive energy.

עכשו רשום שצריך לקחת 6.5 גרם ולשתות עם מיים 100-200 מ''ל.

פעם ראשונה שאני יקח ובכלל תוך כמה זמן אני ירגיש את זה?.

ולפני כמה זמן לקחת לפני שאני הולך לאימון.

ולכמה זמן זה נותן אנרגייה?

והאם יש עוד אנשים שמשתמשים ב pre workout הזה?.

והאם הוא נפוץ בעולם לאנשי הספורט - המתאמנים.

רשום שבמוצר יש גם קריאטין או משהו כזה

אני לוקח בנפרד כל יום 5 גרם אז כמה לקחת אם יש בזה גם
3-4 גרם?.

היי ,
אני קניתי
c4 explosive energy.

עכשו רשום שצריך לקחת 6.5 גרם ולשתות עם מיים 100-200 מ''ל.

פעם ראשונה שאני יקח ובכלל תוך כמה זמן אני ירגיש את זה?.

ולפני כמה זמן לקחת לפני שאני הולך לאימון.

ולכמה זמן זה נותן אנרגייה?

והאם יש עוד אנשים שמשתמשים ב pre workout הזה?.

והאם הוא נפוץ בעולם לאנשי הספורט - המתאמנים.

רשום שבמוצר יש גם קריאטין או משהו כזה

אני לוקח בנפרד כל יום 5 גרם אז כמה לקחת אם יש בזה גם
3-4 גרם?.

2015-12-12 22.33.06_resized.jpg

לא למי שלא מלאו לו 18. מה שכתוב על הקופסה.
חוץ מזה בגיל 17 מה אתה עושה כל כך שמעייף אותך ואין לך אנרגיה להתאמן? אין לך ילדים, משכנתה... אולי עבודה קשה?
קדם אימונים זה לא מקל קסמים שיתן לך כוח ותהיה גיבור על. תרים פי 4 ממה שאתה רגיל וכו....
תוכל נכון, תישן טוב, תצרוך חלבון בצורה מספקת תשיג תוצאות מעולות.
אם כבר אתה מתעקש לקחת תמריצים- אז על בטן ריקה. משהו כמו 10-15 דקות לפני תחילת האימון. אם קדם אימון מכיל קריאטון- אז אין צורך לקחת מנת קריאטין לפני. תקח רק אחרי.
זמן שזה נותן אנרגיה - זה מאוד אישי. תלוי במצב הגופני והנפשי שלך.
לא לשכוח שיש מחיר לכל חומר ממריץ. בן אדם מפתח עמידות, לא מגיב , אז מעלה במינון, ושוב פאם מפתח עמידות, ואז עובר לחומרים חזקים יותר ..... וכמובן אם לא עושים הפסקה זה באיזושהי צורה פוגע במערכת העצבים.
ואתה בן 17. וכשתגיע לגיל או למצב שמאמת תהיה זקוק לאיזה חומר ממריץ- שום דבר לא ישפיע אליך.
זה לא שאני נגד חומרים ממריצים. בעצמי משתמש כבד - ובמודע משלם מחיר. אבל אני כבר בן 36, ואימונים שלימתחילים כל יום ב 5:30 בבוקר. זה סיבה יותר מוצדקת לקחת קדם אימונים.

בקצרה קח חצי פשעה לפני אימון אתה תרגיש אחרי סביב ה חצי שעה עד 45 דקות
אתה צרגיש עקצוצים פחות תצטרך לנוח בין סטים ותהיה מרוכז יותר ופאמפ טוב יותר ככה אני הרגשתי

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 31751

לא למי שלא מלאו לו 18. מה שכתוב על הקופסה.
חוץ מזה בגיל 17 מה אתה עושה כל כך שמעייף אותך ואין לך אנרגיה להתאמן? אין לך ילדים, משכנתה... אולי עבודה קשה?
קדם אימונים זה לא מקל קסמים שיתן לך כוח ותהיה גיבור על. תרים פי 4 ממה שאתה רגיל וכו....
תוכל נכון, תישן טוב, תצרוך חלבון בצורה מספקת תשיג תוצאות מעולות.
אם כבר אתה מתעקש לקחת תמריצים- אז על בטן ריקה. משהו כמו 10-15 דקות לפני תחילת האימון. אם קדם אימון מכיל קריאטון- אז אין צורך לקחת מנת קריאטין לפני. תקח רק אחרי.
זמן שזה נותן אנרגיה - זה מאוד אישי. תלוי במצב הגופני והנפשי שלך.
לא לשכוח שיש מחיר לכל חומר ממריץ. בן אדם מפתח עמידות, לא מגיב , אז מעלה במינון, ושוב פאם מפתח עמידות, ואז עובר לחומרים חזקים יותר ..... וכמובן אם לא עושים הפסקה זה באיזושהי צורה פוגע במערכת העצבים.
ואתה בן 17. וכשתגיע לגיל או למצב שמאמת תהיה זקוק לאיזה חומר ממריץ- שום דבר לא ישפיע אליך.
זה לא שאני נגד חומרים ממריצים. בעצמי משתמש כבד - ובמודע משלם מחיר. אבל אני כבר בן 36, ואימונים שלימתחילים כל יום ב 5:30 בבוקר. זה סיבה יותר מוצדקת לקחת קדם אימונים.
אני עוד ממש קצת בן 18....
ואני לא מתכוון לקחת את זה כל פעם כמו שאתה אומר.
אני יקח את זה רק בימים של עייפות.
אז ככה נראלי שזה בסדר לא ככה גבר?.
בקצרה קח חצי פשעה לפני אימון אתה תרגיש אחרי סביב ה חצי שעה עד 45 דקות
אתה צרגיש עקצוצים פחות תצטרך לנוח בין סטים ותהיה מרוכז יותר ופאמפ טוב יותר ככה אני הרגשתי
לא הבנתי כל כך מה רשמתה גבר.

אז מה הקטע של התגובה של המישהו אחר למעלה?.
....

כל בן אדם מרגיש את זה באופן שונה. כשאתה על בטן ריקה אין שום סיבה לקחת חצי שעה לפני אימון. עד שתגיע ותתחמם .....
תנסה... אני אישית לוקח ממש לפני אימון 10 דקות . או לוקח והולך עושה חמום...

• פותח/ת השרשור
כל בן אדם מרגיש את זה באופן שונה. כשאתה על בטן ריקה אין שום סיבה לקחת חצי שעה לפני אימון. עד שתגיע ותתחמם .....
תנסה... אני אישית לוקח ממש לפני אימון 10 דקות . או לוקח והולך עושה חמום...
אם אני יקח 20 דקות לפני אימון?
זה בסדר?
ולכמה זמן זה משפיע?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית