הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות עם דואר ישראל - שווה להזמין כרגע?

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
אני מתכנן להזמין Adipower דרך אמזון ל buy2usa עכשיו, שמעתי שדואר ישראל יכול לגרום לבעיות - שווה להזמין לארץ בתקופה הזאת?
ואיך אני אמור לדעת את המשקל והמידות של החבילה בשביל להעריך את המחיר של המשלוח?

@hanan

אם אתה מזמין דרך BUY2 זה לא עובר בדואר ישראל
אם אתה גר בעיר זה עם שליח עד הבית
אם אתה גר ביישוב זה מגיע ישירות לדואר ביישוב שלך

אני מתכנן להזמין Adipower דרך אמזון ל buy2usa עכשיו, שמעתי שדואר ישראל יכול לגרום לבעיות - שווה להזמין לארץ בתקופה הזאת?
ואיך אני אמור לדעת את המשקל והמידות של החבילה בשביל להעריך את המחיר של המשלוח?

@hanan
כמו שכתבו זה לא קשור לדואר. משלוח נעליים עולה 20$. בנוסף יש מע'מ על מחיר הנעל+ כמה דולרים

סתם כי לא אהבתי את ממשק המשתמש ומעדיף לעבוד ישירות מול אמזון בהקשר לשירות לקוחות
עכשיו הבנתי. אני התכוונתי לקנייה בתוך אמזון(ישירות או בחנות דרך אמזון) בקיצור לא הבנתי אתכם. קבלו ביטול. הנעליים שלי בדרך ד"א.
נ. ב עם זה עוזר משקל החבילה דרך ups הוא 3.4 פאונד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@hanan
ידוע לך אם הם מקבלים חבילות בסופי שבוע? אני רוצה לדעת אם לסמן באמזון...

כמו שרשמו לך ואני רק אחדד, חבילות דרך BUY2USA עוברות דרך חברת בלדרות חיצונית כמו UPS, FEDEX ולכן דואר ישראל לא חלק בתהליך, זו חלק מהסיבה שהמשלוחים יקרים יחסית.

למי ששולח דרך כתובת אמריקאית עם buy2usa
.

באמאזון יש שירות שנקרא prime - זה שירות שבו אתה מקבל את המוצר לכתובת אמריקאית שביקשת עם יומיים משלוח(ולפעמים אפילו פחות בגלל הבדלי השעות בין ישראל לארה"ב). מי שרוצה להשתמש בשירות יש תקופת ניסיון של חודש בחינם ולאחר מכן בתשלום על כ"א שאפשר לבטל.

אני חושב שאם תשתמשו בזה המוצר יגיע אליכם בפחות זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית