הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה מועדפת או מלצרות?

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
היי חברים, יכול להיות שהנושא הועלה כבר אבל דברים משתנים וגם היכולות של כל אחד.
בקיצור, השבוע אני משתחרר על רפואי (ניתוח בברך) ויקח לי כמה חודשים להשתקם לגמרי. אחרי זה אני רוצה לעבוד באבטחה של רובאי 07.

לגבי מועדפת - מדבר אליי רק נושא תחנת הדלק: אפשר לעמוד רק בקופה בלי לתדלק וכו'? איך העבודה בכללי? אין מצב שמשלמים יותר מהמינימום? כשאני עובד בלילה / שישי / שבת מקבלים יותר?

הרבה מעדיפים מלצרות ממועדפת כי בד"כ מקבלים שם יותר
עם כל זה שזה נשמע ורוד מזגן אווירה ארוחות וכו', אני לא חושב שזה מתאים לי. לא כ"כ מתחבר לזה.

מה אומרים?

אם אתה משתחרר אחרי ניתוח רצועה צולבת אז תשקול עבודה שלא עומדים בה כל כך הרבה בהתחלה.

מלצרות X
עבודה בתחנת דלק, אני מאמין שאתה מתכוון לא בתור מתדלק? אז זה באחת מהחנויות של התחנה וגם שם לדעתי עומדים הרבה, מתדלקים גם עומדים הרבה אבל רק בשעות העומס.

קיצר לדעתי כדאי שתקח 6 חודשים לפני שתתחיל לעבוד ותעשה שיקום כמו שצריך, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה משתחרר אחרי ניתוח רצועה צולבת אז תשקול עבודה שלא עומדים בה כל כך הרבה בהתחלה.
מלצרות X
עבודה בתחנת דלק, אני מאמין שאתה מתכוון לא בתור מתדלק? אז זה באחת מהחנויות של התחנה וגם שם לדעתי עומדים הרבה, מתדלקים גם עומדים הרבה אבל רק בשעות העומס.
קיצר לדעתי כדאי שתקח 6 חודשים לפני שתתחיל לעבוד ותעשה שיקום כמו שצריך, בהצלחה.

אני חודשיים אחרי הניתוח. התחלתי ללכת לפני חודש והטווחים השתפרו והרגל התחזקה מעט, ברור שנשאר עוד כמה חודשים לשיקום הסופי ולחזרה לספורט, אבל אני יכול לעבוד.
שמעתי גם המלצות על מפעלים גדולים ששם השכר גבוה יותר מהמינימום בתחנת דלק ותנאים יותר טובים אבל אין לי כיוון לאיזה מפעלים.

אני חודשיים אחרי הניתוח. התחלתי ללכת לפני חודש והטווחים השתפרו והרגל התחזקה מעט, ברור שנשאר עוד כמה חודשים לשיקום הסופי ולחזרה לספורט, אבל אני יכול לעבוד.
שמעתי גם המלצות על מפעלים גדולים ששם השכר גבוה יותר מהמינימום בתחנת דלק ותנאים יותר טובים אבל אין לי כיוון לאיזה מפעלים.
באיזה איזור אתה גר?

• פותח/ת השרשור
ראשון לציון.
כתבתי מייל לשטראוס נראה מה מציעים

אני עבדתי במלצרות בקיץ, בבית קפה והשכר היה טוב (40-50 לשעה)משמרות של שש שעות בממוצע בערך..
אך כתוצאה מבוא החורף חלה ירידה משמועתית בהיקף העבודה וכתוצאה מכך התחלתי עבודה מועדפת במפעל יצור..
המשכורת מינמום אך יש הרבה שעות ,גם העבודה פחות אינטנסבית ממלצרות והכי טוב-מנוחה בסופ"ש!

אין שום דבר ורוד ונוצץ במלצרות.
חוץ מממסעדות היי קלאס שכל מנה מתחילה מ200 שקל אבל גם השירות שלך צריך להיות בהתאם.

• פותח/ת השרשור
התחלתי עבודה מועדפת במפעל יצור..
המשכורת מינמום אך יש הרבה שעות ,גם העבודה פחות אינטנסבית ממלצרות והכי טוב-מנוחה בסופ"ש!
באיזה מפעל אחי?
הבעיה שכל מפעל שראיתי באינטרנט עובדים מהבוקר עד אחר הצהריים ואין יותר משמרות לילה למשל כמו בתחנת דלק שאתה יכול לשחק עם זה
ובסופ"ש אני רוצה לנצל את השכר הגבוה יותר פעם פעמיים בחודש...

באיזה מפעל אחי?
הבעיה שכל מפעל שראיתי באינטרנט עובדים מהבוקר עד אחר הצהריים ואין יותר משמרות לילה למשל כמו בתחנת דלק שאתה יכול לשחק עם זה
ובסופ"ש אני רוצה לנצל את השכר הגבוה יותר פעם פעמיים בחודש...

במפעל מתכת-תחום אריזה.
אני ספיציפית לא עושה משמרות אך יש מחלקות שבהן קיימות משמרות צהריים וערב בהתאמה.

• פותח/ת השרשור
נשבע שזה הכניס אותי לדיכאון
אחרי מלא פניות למפעלים שונים - אין משהו באיזור שלי שיכול להתאים. כל המשרות דורשות סטודנטים שלומדים את המקצוע / כאלה עם ניסיון צבאי במחשבים וכו'. מפעלים אחרים פשוט לא מחפשים חיילים משוחררים אלא עובדים קבועים. אפילו כשבן אדם רוצה עבודה יותר רצינית מתחנת דלק זה לא מתאפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית