הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתרים זולים לקניית סוני 4

arad1021

משתמש מתחיל
208
19
נק' מוניטין:
41
208
19
מישהו פה מכיר אתרים זולים שאני יכול להזמין מהם סוני 4 מחול? אני הולך להזמין דרך buy2usa
עד עכשיו מצאתי ב300 דולר עם משחק ושלט, אבל אם מישהו מכיר יותר זול אני אשמח
או שיותר משתלם לי בכלל לחכות לאיזה חג שיהיה בקרוב?

• פותח/ת השרשור
Buy 2 מבטחים לי אותו עד שהוא מגיע אליי הביתה, כשהוא אצלי בבית כבר אין סיבה שהוא ייפול

אם המחירים בכריסמס יהיו כמו בבלאק פריידי אז תחכה לכריסמס ותקנה מאמזון אני קניתי 1600 שקל שתי שלטים פיפא 16 ואנצרדט החדש שבארץ זה עולה הכל 2600...אבל בן דוד שלי מגיע לארץ אז הוא מביא לי את זה אז לא יודע אם זה משתלם לך בתוספת המשלוח של BUY 2

אבירם תגיד לדוד שלך שאוהבים אנשים כמוהו במכס שיזהר. אם הוא רואה מוכסת בשם רחל שיעבור מסלול.

• פותח/ת השרשור
תשמעו בארץ אני בחיים לא יקנה, אני לא צריך אחריות גם
כל המשלוח מביי2 כולל מיסים יוצא 70 דולר, זה בקטנה
בינתיים בכל האתרים שבדקתי המחיר לא יורד מ300 דולר למשחק ושלט, אני אחכה לסילבסטר ואם לא ילך אני אקנה את החבילה הזאת

מי שקונה שיקח בחשבון אתם עוד תרצו שלט אז עדיף לקנות ביחד. מי שמשחק בעיקר לבד לעשןת רוטציה בין השלטים כדי לשמור על בריאות הסוללה

מישהו פה מכיר אתרים זולים שאני יכול להזמין מהם סוני 4 מחול? אני הולך להזמין דרך buy2usa
עד עכשיו מצאתי ב300 דולר עם משחק ושלט, אבל אם מישהו מכיר יותר זול אני אשמח
או שיותר משתלם לי בכלל לחכות לאיזה חג שיהיה בקרוב?

אני לא יודע איך זה עובד בפלייס, אבל בהנחה שזה כמו ב XBOX, יש מכשירים אמריקאי (NTSC) ואירופאי (PAL), ישראל שייכת לשיטה האירופאית, לכן משחקים שנרכשים בארץ בשיטת PAL לא יעבדו עם מכשיר אמריקאי. ויכולות להיות בעיות גם במשחק רשת ובחיבור לשירותים מקוונים.

שווה לשים לב לזה

• פותח/ת השרשור
זה לא ככה בסוני, אפשר לשחק ממכשיר ntsc במשחקים שהם pal וחוץ מזה מי בכלל קונה משחקים בארץ חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית