הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית שקיבלתי ממאמן

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אז אני אתחיל מהתחלה.
בחופש הגדול התחלתי להתאמן בחדר כושר קטן ליד הבית, עבדתי קשה והתחלתי FBW על משקולות יד כי זה מה שהיה שם שמשולב עם קצת עבודה על משקל גוף, הגירוי היה טוב ולאחר חודש חודשיים עברתי לAB שהכנתי לעצמי, שם הרגשתי את האימונים והשקעתי יותר בתזונה ומאז עליתי 8 קילו וחסרים לי עוד 20 אני שחיף. הפסקתי עם החדר כושר כי נגמר לי החופש מהאימוני כדורסל אני משחק כדורסל, והיום שרציתי לחזור הלכתי להרשם לחדר כושר יותר רציני. בגלל שאני בן 15 המאמן פוחד עליי ונתן לי פאקינג אימון שהוא נטו סיבולת ומשקל גוף, סקוואטים עם משקל גוף, ופרס של 15 חזרות עם פאקינג 2.5 קילו, שבחופש עבדתי על בנץ של 20 קילו ליד באימון האחרון שלי, שבחדר כושר הזה יש גם מוט וציוד נורמאלי, הוא אומר שאם אני ארים זה יפגע לי בגדילה ואמר שבאימון שהוא נתן לי אני אתחזק ממתח ומקבילים ושכיבות שמיכה וכל השאר סיבולת שיעזור לי בעתיד.
1. יש היגיון במה שהוא אומר ?
2. אם אני רוצה להתחיל תוכנית משלי, אני מפחד שהטכניקה תפגע בי, כי אין מי שיפקח עליי, יש משהו לעשות לדעתכם ? אפשרי ללמוד טכניקות מהאינטרנט ?
3. אם אני הולך על תוכנית FBW, יש פה אחת מומלצת שרצה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית