הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מספר 3

MuayThaiOnTheFly

משתמש מתחיל
64
7
נק' מוניטין:
10
64
7
צהריים 😃

אז עוד מעט מתחיל סייקל מספר 3 .

קצת רקע למען הסדר הטוב :
בן 29
נמצא על TRT - אין צורך בפרגניל
מתאמן 6 שנים
גובה : 177
משקלים בהמשך למטה

סייקל 1 : טסט אננטט באייר בית מרקחת 500 בשבוע, 12 שבועות
משקל לפני : 78
משקל אחרי (לא נקיא) : 87
משקל אחרי ירידת נוזלים : 83
אכלתי בלי סוף

סייקל 2 : סוסטנון 750 בשבוע + דקה
משקל לפני : 83
משקל אחרי (לא נקיא) : 88
משקל אחרי ירידת נוזלים : 86
תזונה קפדנית, לא מלוכלכת בכלל, ניסיתי לעלות כמה שיותר נקיא(למרות השימוש בדקה)

זמני מנוחה בין סייקלים: 6 חודשים
אין רגישות לג'ינו
אחוז שומן עדכני : 10
משקל עדכני : 86
משמר את המסה שלי כמה שאשפר - עושה אמנויות לחימה במקביל(הרבה אירובי).

עכשיו סייקל שלישי :
משך : 12 שבועות
חומרים :
טסט אננטט באייר בית מרקחת
טרן A
קבוטרים
ארימידקס
(כלומיד וטמוקסי בהישג יד)

מינון טרן קבוע: 400 בשבוע

אני מתלבט לגבי הטסט, אשמח לעצה מהמנוסים פה.
האם אפשר לתת 1000 בשבוע, במשך 3 שבועות הראשונים(סוג של פרונט לואד?) ואז לרדת ל 750 לשאר ה 7 שבועות? יש בזה תועלת כלשהיא?
האם אתם ממליצים לי ללכת על 1000 בשבוע למשך כל הסייקל? - אין לי חשש מג'נו, יש לי את ההגנות כפי שציינתי.

@Tom
@Tonyd
@Daniel Barack
וכמובן כל מי שמבין ויכול לתרום 😃

ראשית, כל הכבוד על הפירוט הרלוונטי והשימושי שרשמת לגבי היסטוריית הסייקלים.

שנית, בהחלט סייקל מאסה כמו שאתה מתכנן עשוי להיות טוב. את מינון הטסט הייתי שומר על 750mg ולא "קופץ" לגרם, מאחר ומדובר בטסט רפואי אמיתי. אין צורך לעשות "פרונט לואד", מאחר וזה זניח, והמה גם שעשוי להביא לטריגר מוקדם של עליית מיוסטטין, ובכך לכנס אסימפטוטית מהר יותר את פוטנציאל הגדילה של הגוף, ככל שהסייקל ימשך. עדיין זה לא בגדר מדע מדוייק, אבל אם אתה מעוניין בצבירת מאסה מהירה בהתחלה, אני הייתי שוקל להשתמש באוראלי לשם כך. איזה אוראלי בדיוק, ניתן לחשוב בהמשך לאור המטרות שלך. לגבי הטרן - מינון של 400mg לשבוע הוא בהחלט מינון טוב להתחיל בו ניסיון ראשוני בטרן. הייתי משאיר את המינון הזה כפי שהוא לכל אורך הסייקל.

שלישית, לגבי ארימידקס ודוסטינקס - שמור בהישג יד, אך אל תשתמש אם אין צורך ממשי.

כמו-כן, נסה לבצע בדיקות דם מקיפות לפני תחילת הסייקל, ואם תוכל גם כ3-4 שבועות לאחר תחילתו. כך תוכל להעריך ביתר דיוק את המצב ההורמונלי שלך, והאם כדאי לשלב AI או דופאמין אגוניסט. באם לא, תופעות לוואי עשויות להיות אינדיקציה לשימוש באחרונים, אך העניין די סובייקטיבי ולא חד-משמעי. אגב, טרן מצטיין בהיקשרות לרצפטורים הפרוגסטרוניים, אך הרבה פחות מעלה רמות פרולקטין (למרות שהרבה, בשוגג, מייחסים לו פעילות פרולקטינית מוגברת). הווה אומר, שלאור העובדה כי בסייקל הקודם שלך הורץ ננדרולון ללא תופעות לוואי אופייניות, אזי הסבירות שבסייקל טרן תחווה תופעות לוואי, הנובעות מפרולקטין גבוה, די נמוכות.

רביעית, כדאי שתתכנן היטב את התזונה והאימונים מראש, ותציב לך רף לשאוף אליו. אינני יודע עד כמה הסייקלים האחרונים שלך היו נקיים יותר או פחות, אבל התזונה חשובה ויכולה להביא לידי ביטוי הרבה אלמנטים לפי המטרה.

לעוד הבהרות ושאלות - אשמח לעזור.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
ראשית, כל הכבוד על הפירוט הרלוונטי והשימושי שרשמת לגבי היסטוריית הסייקלים.

שנית, בהחלט סייקל מאסה כמו שאתה מתכנן עשוי להיות טוב. את מינון הטסט הייתי שומר על 750mg ולא "קופץ" לגרם, מאחר ומדובר בטסט רפואי אמיתי. אין צורך לעשות "פרונט לואד", מאחר וזה זניח, והמה גם שעשוי להביא לטריגר מוקדם של עליית מיוסטטין, ובכך לכנס אסימפטוטית מהר יותר את פוטנציאל הגדילה של הגוף, ככל שהסייקל ימשך. עדיין זה לא בגדר מדע מדוייק, אבל אם אתה מעוניין בצבירת מאסה מהירה בהתחלה, אני הייתי שוקל להשתמש באוראלי לשם כך. איזה אוראלי בדיוק, ניתן לחשוב בהמשך לאור המטרות שלך. לגבי הטרן - מינון של 400mg לשבוע הוא בהחלט מינון טוב להתחיל בו ניסיון ראשוני בטרן. הייתי משאיר את המינון הזה כפי שהוא לכל אורך הסייקל.

שלישית, לגבי ארימידקס ודוסטינקס - שמור בהישג יד, אך אל תשתמש אם אין צורך ממשי.

כמו-כן, נסה לבצע בדיקות דם מקיפות לפני תחילת הסייקל, ואם תוכל גם כ3-4 שבועות לאחר תחילתו. כך תוכל להעריך ביתר דיוק את המצב ההורמונלי שלך, והאם כדאי לשלב AI או דופאמין אגוניסט. באם לא, תופעות לוואי עשויות להיות אינדיקציה לשימוש באחרונים, אך העניין די סובייקטיבי ולא חד-משמעי. אגב, טרן מצטיין בהיקשרות לרצפטורים הפרוגסטרוניים, אך הרבה פחות מעלה רמות פרולקטין (למרות שהרבה, בשוגג, מייחסים לו פעילות פרולקטינית מוגברת). הווה אומר, שלאור העובדה כי בסייקל הקודם שלך הורץ ננדרולון ללא תופעות לוואי אופייניות, אזי הסבירות שבסייקל טרן תחווה תופעות לוואי, הנובעות מפרולקטין גבוה, די נמוכות.

רביעית, כדאי שתתכנן היטב את התזונה והאימונים מראש, ותציב לך רף לשאוף אליו. אינני יודע עד כמה הסייקלים האחרונים שלך היו נקיים יותר או פחות, אבל התזונה חשובה ויכולה להביא לידי ביטוי הרבה אלמנטים לפי המטרה.

לעוד הבהרות ושאלות - אשמח לעזור.

בהצלחה.

תודה רבה לך על ההסבר.
עובד על תפריט תזונה קפדני.

לגבי תדירת הזריקות:
3 זריקות טסט בשבוע(הבנתי שגם ניתן רק 2 של 350 כל אחת), האם כדאי לקחת טרן פעם אחת בשבוע(400) או לפצל את זה לשתי זריקות?
וגם, האם ניתן לשלב טרן A וטסט E באותו מזרק?(סוגי שמנים?) אני יכול להגיד ששילבתי את הדקה והטסט בסייקל הקודם, לפי המלצות חברים פה בפורום, עבר חלק וחסך לי זריקה מיותרת בשבוע.

טסט תוכל להזריק 3 פעמים בשבוע, יותר נוח כי מדובר באמפולה פעם. נניח ראשון, שלישי וחמישי. טרן תוכל להזריק גם עם הטסט, אך דאג לשאוב מינון שיסתכם ל400mg שבועי (0.7ml לערך, בהנחה והטרן במינון של 200mg/ml). היתרון בכך הוא הזרקה בימים קבועים, את שני החומרים יחדיו לאותו אתר (פחות דקירות) וגם שמירה על רמות יציבות יותר בדם, בשל התדירות.

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתי, למה אין צורך בפרגניל?

אני נמצא ב TRT כבר 9 שנים.
מינון : 250 טסטווירון כל שבועיים.
טסט תוכל להזריק 3 פעמים בשבוע, יותר נוח כי מדובר באמפולה פעם. נניח ראשון, שלישי וחמישי. טרן תוכל להזריק גם עם הטסט, אך דאג לשאוב מינון שיסתכם ל400mg שבועי (0.7ml לערך, בהנחה והטרן במינון של 200mg/ml). היתרון בכך הוא הזרקה בימים קבועים, את שני החומרים יחדיו לאותו אתר (פחות דקירות) וגם שמירה על רמות יציבות יותר בדם, בשל התדירות.

הטרן הוא 100mg/ml
כמה cc זה יוצא במזרק כדי להזריק 400 ?

אני נמצא ב TRT כבר 9 שנים.
מינון : 250 טסטווירון כל שבועיים.

הטרן הוא 100mg/ml
כמה cc זה יוצא במזרק כדי להזריק 400 ?
1.3ml
אגב אם כך שקול להחליף את הטרן לארוך (אנתת)

• פותח/ת השרשור
1.3ml אתה מתכוון ל 1.3cc ?

אז עדיף לחלק 1.3 לשלוש זריקות בשבוע? (יוצא כמעט 0.4 בכל הזרקה) - או לשתי זריקות?

ולמה להחליף את הטרן לארוך?
אני אתקן את עצמי בתקווה שהבנתי עכשיו נכון 😣
אז 1.3cc לשלב עם זריקת טסט(כפול 3 בשבוע) 😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית