הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון דיאנבול עזרה

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.
התחלתי סייקל ראשון לפני 6 שבועות של דיאנבול של חברת MEDTECH
200 כדורים שבוע ראשון לוקח 2 כדורים בבוקר 2 כדורים בערב לאחר שבוע עליתי ל 3 בוקר 3 בערב סהכ 60 מיליגרם ביום.
בעוד שבוע אני מסיים את הסייקל ומתחיל PCT האם הסייקל שעברתי הוא סייקל נורמלי? או שעשיתי טעות עובד עם מאמן צמוד
והוא המליץ לי בסיום הסייקל לעשות זריקה שנקראת פרגנין ולאחר שבועים הוא אמר שאתחיל עוד סייקל של אנאדרול בלבד למשך חודש
המלצות ועזרות יתקבלו בברכה

הכל בפוסט שלך זה טעות.
החל הסייקל אוראליים בלבד , שימוש בחומרים בכלל בלי להבין את המשמעות של שימוש ולבסוף סייקל אוראלי נוסף כמה שבועות לאחר סייקל נוכחי.
תקרא קצת בפורום ע לחומרים זה יעזור לך

• פותח/ת השרשור
פיספסתה פרגניל.... הייתה צריך לראות איך אתה עם 500מג טסט קודם כל
לגבי הסייקל הראשון זה בסדר ?הכדורים הכמויות? זה שזה רק דיאנבול בלי שום דבר נוסף ביחד? מה עדיף לי לעשות אני חייב להבין שאני עשיתי טעות ב100 אחוז? איך סייקל ראשון אמור להיות

לגבי הסייקל הראשון זה בסדר ?הכדורים הכמויות? זה שזה רק דיאנבול בלי שום דבר נוסף ביחד? מה עדיף לי לעשות אני חייב להבין שאני עשיתי טעות ב100 אחוז? איך סייקל ראשון אמור להיות
סייקל ראשון איכותי הוא טסט...

אחי את הטעות והנזק שלך עשית
אין לי ניסיון אישי בסייקלים עדיין אבל בכל מקום אפשרי הדבר שהכי אומרים שלא כדאי זה סייקל אוראלי בלבד ועוד כסייקל ראשון..
אני הייתי ממליץ לך לעשות את הPCT כמו שצריך, ללכת לרופא לבצע בדיקות דם ולראות עד כמה גרוע הנזק.

עלית יפה לדעתך? במשקל? בשריר? בכוח?
יופי, 90 אחוז מזה עומד להיעלם לך במהלך הPCT.
אני קודם כל במקומך לוקח את החבר הזה שלך וזורק אותו לפח הירוק הזה מה שנקרא "הצפרדע", חוסר ידע מטורף שיכול לגרום רק צרות.
דבר שני תתחיל לקרוא ולהבין את כל עניין החומרים, יש פה לא מעט מאמרים שיכולים להעשיר את הידע האפסי שלך, ולא החבר אמר חבר אמר.
תתחיל ניקוי, אבל שוב אני מוכן להתערב שאפילו ניקוי אין לך מושג איך לעשות כמה ולמה. האא תשאל ת'חבר.
אחרי שתבין איך לעשות ניקוי בעזרת המדריכים פה תחכה כמה שבועות ולך תעשה בדיקות דם כדי לראות שהכל בסדר.

פותח האשכול

עשית טעות, די נפוצה וסלח לי - דבילית - אבל ניתן למזער נזקים.

תתחיל לחקור כאן בפורום על חומרים, סייקלים, ועד שלא יצא לך עשן מהאוזנים, אל תקבל אך החלטה

קודם כל תצא לפי סי טי מסודר - הכל בנעוצים.

לאחר הפי סי יטי תבצע בדיקת דם.

אה, ואת הקשר עם המאמן הצמוד שלך תסיים לאלתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית