הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי לימודים- פיזיותרפיה.

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
אז ככה לפני איזור ה4 חודשים השתחררתי והמקצוע היחידי שתפס לי את העין הוא מקצוע הפיזיותרפיה. בעיקר התעסקות עם פציעות ספורט.,
השאלה אם אכן יש עבודה היום במקצוע כי פתחו מספר חוגים נוספים ברחבי הארץ.

קצת חקרתי באינטרנט ואני בעיקר ניזון משמועות כמו " השוק מוצף" "שכר רעב" וכול'. עכשיו ברור לי שכמעט בכל מקצוע היום לא מרוויחים הרבה בתחילת המקצוע אין מה לעשות ככה זה החיים, ואני באופן אישי מעדיף לקבץ נדבות מאשר להתעסק במקצועות שבסיסם הוא מספרים.

השאלה אם השמועות נכונות? האם באמת לא שווה ללכת ללמוד את המקצוע?

אשמח שמי שעונה פה יענה על בסיס עובדות ולא כי הוא חושב או שהוא שמע מבן דוד של סבתא.

אם לא מקצוע הפיזיותרפיה ומישהו מכיר מקצועות דומים, אשמח להצעות פשוט לא מצאתי שום דבר אחר.

בתור אחד שהתחיל ללמוד השנה ושומע את השאלות האלה נשאלות מדי פעם,
אתה לא יוצא לשוק ומתחיל את הקריירה עם שכר של 5 ספרות.. אבל אתה גם לא תרעב ללחם ותעבוד במינימום, לא להגזים
ככה לפחות עונים לנו המרצים והסגל שכולם עבדו או עדיין עובדים בחוץ

אז ככה לפני איזור ה4 חודשים השתחררתי והמקצוע היחידי שתפס לי את העין הוא מקצוע הפיזיותרפיה. בעיקר התעסקות עם פציעות ספורט.,
השאלה אם אכן יש עבודה היום במקצוע כי פתחו מספר חוגים נוספים ברחבי הארץ.

קצת חקרתי באינטרנט ואני בעיקר ניזון משמועות כמו " השוק מוצף" "שכר רעב" וכול'. עכשיו ברור לי שכמעט בכל מקצוע היום לא מרוויחים הרבה בתחילת המקצוע אין מה לעשות ככה זה החיים, ואני באופן אישי מעדיף לקבץ נדבות מאשר להתעסק במקצועות שבסיסם הוא מספרים.

השאלה אם השמועות נכונות? האם באמת לא שווה ללכת ללמוד את המקצוע?

אשמח שמי שעונה פה יענה על בסיס עובדות ולא כי הוא חושב או שהוא שמע מבן דוד של סבתא.

אם לא מקצוע הפיזיותרפיה ומישהו מכיר מקצועות דומים, אשמח להצעות פשוט לא מצאתי שום דבר אחר.

כיום השוק עדיין לא "מוצף" , אבל יתכן וכשאתה תסיים יהיה לך קשה יותר למצוא עבודה. בכל אופן , הרבה דברים יכולים להשתנות בעוד 5 שנים כך שזה לא אמור להיות השיקול העיקרי.

לגבי השכר - הוא רחוק מלהיות "שכר רעב" , אבל לא מדובר בשכר של עובד הייטק.

עוד שיקול שאתה צריך לקחת בחשבון זה אופי העבודה.
בהנחה שתרצה להרוויח תהיה מוכרח לעבודה באופן פרטי. שעות העבודה הן לא בהכרח נוחות - שעות הערב המאוחרות כולל ימי שישי
ובנוסף צריך כישורים בין אישיים טובים כדי לייצר לך לקוחות
פלוס השיקול הכללי האם אתה בכלל רוצה להיות עצמאי

למיטב הבנתי אם לא תיהיה עצמאי בתחום לא תרוויח מספיק כסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית