הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Douchebag מטריל את Jay Cutler על שימוש בסטרואידים

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
Douchebag, זו המילה היחידה שאני יכול למצוא לדביל הזה שמטריל את Jay Cutler במהלך Expo.
לא להתרגש מאורך הסרטון, זה מופיע די בהתחלה.

כאן הוא מציק ל- Rich Piana באותו נושא.

צריך שמישהו יטפל בו סוף סוף. הוא קורא לזה מתיחות, אבל זה סתם מטופש.

מביך ומרגיז. יצאתי מהסרטון כשהוא התחיל לשאול אותו את השאלות המיותרות.

דווקא הוא יצא הכי אידיוט בסיפור. talk the talk but can't walk the walk ככה הוא יוצא.. ריץ פיאנה עושה כסף בזמן שהוא מבזבז זמן על סרטוני שנאה, כי לא הייתי קורא לדבר הזה הומור.

כל הגודל של ריץ פיאנה והוא מפחד מהדביל הזה . חחחח פשוט מצחיק .

כל הגודל של ריץ פיאנה והוא מפחד מהדביל הזה . חחחח פשוט מצחיק .
אחד כמו ריצ' פיאנה לא צריך להיגרר לכל קטטה מGold diggers שיש היום בחוץ שאין להם בעיה לקבל אגרוף בשביל חבילת פיצויים שמנה. זו דעה של ילד מה שאמרת כאן.

אחד כמו ריצ' פיאנה לא צריך להיגרר לכל קטטה מGold diggers שיש היום בחוץ שאין להם בעיה לקבל אגרוף בשביל חבילת פיצויים שמנה. זו דעה של ילד מה שאמרת כאן.
לא התכוונתי לזה שיריב איתו . הוא פשוט מדבר איתו ונראה כיאילו מפחד מימנו . היה אומר לו תעוף לי מהפנים וזהו .
בדיוק כמו שקטלר עשה ..

לא התכוונתי לזה שיריב איתו . הוא פשוט מדבר איתו ונראה כיאילו מפחד מימנו . היה אומר לו תעוף לי מהפנים וזהו .
בדיוק כמו שקטלר עשה ..
משחקי כבוד אף פעם לא נגמרים בטוב לשני הצדדים. יש מקומות ברוסיה שאם אתה מתסכל על אדם בעיניים לאורך כמה שניות, אתה מינימום מאבד את הבריאות, ואם זה בעיר לא נכונה ובלילה- את החיים שלך. מילא לריב על בחורה,אידיאולוגיה,או קבוצת כדורגל.. לריב כדי להראות שאתה יותר קשוח ממישהו, לא רק שנחות(מהסיבה שתמיד יהיה מישהו שיוריד אותך), אלא גם מזיק לכיס ולבריאות שלך.

משחקי כבוד אף פעם לא נגמרים בטוב לשני הצדדים. יש מקומות ברוסיה שאם אתה מתסכל על אדם בעיניים לאורך כמה שניות, אתה מינימום מאבד את הבריאות, ואם זה בעיר לא נכונה ובלילה- את החיים שלך. מילא לריב על בחורה,אידיאולוגיה,או קבוצת כדורגל.. לריב כדי להראות שאתה יותר קשוח ממישהו, לא רק שנחות(מהסיבה שתמיד יהיה מישהו שיוריד אותך), אלא גם מזיק לכיס ולבריאות שלך.
לא התכוונתי לזה שיריב איתו מכות . פשוט שיגיד לו שיתחפף וימשיך בדרכו . זה מה שאני הייתי עושה .. זה לא עניינו מה אנשים אחרים עושים .

איזה בן אדם מעצבן. אני יכול להתחרפן מכאלה.

Back
למעלה תחתית