הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת פלאפון מחו"ל

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
נערך לאחרונה:
אין כזה דבר פלאפון בלי סים למיטב ידיעיתי
כדי לדעת אם יעבוד בארץ תבדוק תדרים , אני לא ממש מבין בזה.
שים לב רק שאתה מזמין פלאפון "UNLOCK" , שהוא פתוח לשימוש בכל העולם ולא נעול

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר פלאפון בלי סים למיטב ידיעיתי
כדי לדעת אם יעבוד בארץ תבדוק תדרים , אני לא ממש מבין בזה.
שים לב רק שאתה מזמין פלאפון "UNLOCK" , שהוא פתוח לשימוש בכל העולם ולא נעול
אני לא מצליח למצוא משהו בבירור שיגיד לי שהוא UNLOCK

זה CDMA למיטב ידיעתי אם אני לא מתבלבל CDMA זה אומר שהפלאפון בלי סים ולכן זה לא יעבוד בארץ

לגבי איך תדע אם פלאפון עובד בארץ אתה יכול להשתמש באתר הזה כדי לחפש את הפלאפון שאתה רוצה לקנות
www.gsmarena.com

ואז להשוות אותו לתדרים שמופעלים בארץ לפי הטבלה פה
תקשורת סלולרית בישראל – ויקיפדיה

לא מצאתי טבלה אחרת מפורטת יותר או יותר מדוייקת אבל בזאתי יש את התדרים ומה יש ואין בישראל אז היא פחות או יותר מדוייקת

ולמה דווקא הפלאפון הזה?

נערך לאחרונה:
לדעתי אם כבר יש לך חבר מארה"ב שיביא לך אייפון / גלקסי . אם כבר להתחדש אז בטוב ביותר

אני לא חושב שאפשר לרשום "גלאקסי" יחד עם הצמד מילים "טוב יותר" באותו משפט

זו דעתך גיבור , לי קשה להסתדר עם אייפון .
וLG אכזבו אותי ( המון בעיות בG3 )

יש עוד הרבה חברות וזו לא רק דעתי
זה ידוע שגלאקסי עם כל הפיצוץ חומרה שלו המערכת שלו פח אשפה אחד גדול ועם כל הפיצ'רים שדוחפים לו רק הורס את המכשיר יותר
בנוסף לזה שהמחיר שלו יחסית OVER PRICED והתאימות בין החומרה לתוכנה הוא גרוע מה שגורם לו אחרי כמה חודשים בודדים כבר להיתקע ולהיות יותר איטי

ניסית miezu huawei motoroala sony htc??
יש להם הרבה טלפונים טובים להציע בנוסף ידוע ש G3 בעייתי
LG פישלו שהם יצרו אותו

יש עוד הרבה חברות וזו לא רק דעתי
זה ידוע שגלאקסי עם כל הפיצוץ חומרה שלו המערכת שלו פח אשפה אחד גדול ועם כל הפיצ'רים שדוחפים לו רק הורס את המכשיר יותר
בנוסף לזה שהמחיר שלו יחסית OVER PRICED והתאימות בין החומרה לתוכנה הוא גרוע מה שגורם לו אחרי כמה חודשים בודדים כבר להיתקע ולהיות יותר איטי

ניסית miezu huawei motoroala sony htc??
יש להם הרבה טלפונים טובים להציע בנוסף ידוע ש G3 בעייתי
LG פישלו שהם יצרו אותו
שוקל לנסות את הMEIZU PRO 5 החדש - מעבד וראם כמו הנוט 5 באלף שקל פחות

חבר בארה"ב וזה יגיע אליו Amazon.com: Motorola Photon Q XT897 Sprint CDMA 4G LTE Android Smartphone Black: Cell Phones & Accessories
כמה שאלות:
1) איך אדע אם הפלאפון יעבוד בארץ? האם זה משנה כמו פעם?
2)מישהו מכיר אתר טוב,אמין וזול לפלאפונים?
תודה רבה
לא כדאי לך להזמין מחול.
ואני אומר לך את זה בתור אחד שיש לו ניסיון מר בנושא.
דבר ראשון אתה משלם 33% מערך הקנייה של הטלפון ככה שברוב המקרים מבחינת מחיר זה יצא אותו דבר כמו בארץ.
דבר שני אין לך אמא ואבא במילים אחרות אין לך אחריות
דבר שלישי לוקח לטלפון 3 שבועות עד שהוא מגיע ועוד 3 שבועות הוא תקוע במכס בערך, עד שאתה מעביר להם את הפרטים של הכרטיס אשראי שלך בשביל לשלם את ה33% ורק אז הם מעבירים לך אותו.

אם אתה קונה טלפון מתחת ל75$ אז אין בעיה,אבל קח בחשבון שטלפון שהוא מתחת ל75$ לא מספיק משוכלל. ואם אתה רואה טלפון עם נתונים ממש טובים זה אחיזת עיניים מכיוון שידוע שסינים נוטים למכור מוצרים שמתקלקלים מהר. בתור אחד שהתנסה בטלפונים סינים מציע לך להתרחק ! רק בעיות הם עושים.

לא כדאי לך להזמין מחול.
דבר ראשון אתה משלם 33% מערך הקנייה של הטלפון ככה שברוב המקרים מבחינת מחיר זה יצא אותו דבר כמו בארץ.
דבר שלישי לוקח לטלפון 3 שבועות עד שהוא מגיע ועוד 3 שבועות הוא תקוע במכס בערך, עד שאתה מעביר להם את הפרטים של הכרטיס אשראי שלך בשביל לשלם את ה33% ורק אז הם מעבירים לך אותו.

אם אתה קונה טלפון מתחת ל75$ אז אין בעיה,אבל קח בחשבון שטלפון שהוא מתחת ל75$ לא מספיק משוכלל. ואם אתה רואה טלפון עם נתונים ממש טובים זה אחיזת עיניים מכיוון שידוע שסינים נוטים למכור מוצרים שמתקלקלים מהר. בתור אחד שהתנסה בטלפונים סינים מציע לך להתרחק ! רק בעיות הם עושים.
לדעתי הוא התכוון שזה יגיע לחבר שלו שנמצא בארה"ב והוא יביא את זה איתו לארץ

שוקל לנסות את הMEIZU PRO 5 החדש - מעבד וראם כמו הנוט 5 באלף שקל פחות

ישלי כמה חברים עם meizu mx5 אם אני לא טועה והם מאוד נהנים ממנו
אם אי פעם תתקל במצבע טוב תנסה את הטלפונים של גוגל או של one plus
אני אישית עם נקסוס 6 ונהנה ממנו מאוד

לא כדאי לך להזמין מחול.

הזמנתי מאמאזון דרך buy2 והגיע לבית שלי תוך 9 יום אם הוא מתכוון להזמין מאמאזון אז אותו דבר זה יהיה לו כמו לי כיוון שזה דרך חברת שילוח

כמה שילמת?

הזמנתי 2 נקסוסים במבצע של הבלאק פריידי
נראלי על שניהם כולל המכס כולל משלוח כולל ביטוח עלה לי 200 דולר
עדיין יצא 1500 לפלאפון 64GB שבארץ עולה 3100

עריכה: עשיתי בדיקה לפי אמאזון 2 עולים 800 דולר פלוס מה שעלה לי יוצא 1000 דולר ל2 טלפונים שזה 3900
זה יוצא 1950 לפלאפון זה עדיין יותר זול מהארץ

נערך לאחרונה:
זה CDMA למיטב ידיעתי אם אני לא מתבלבל CDMA זה אומר שהפלאפון בלי סים ולכן זה לא יעבוד בארץ

לגבי איך תדע אם פלאפון עובד בארץ אתה יכול להשתמש באתר הזה כדי לחפש את הפלאפון שאתה רוצה לקנות
www.gsmarena.com

ואז להשוות אותו לתדרים שמופעלים בארץ לפי הטבלה פה
תקשורת סלולרית בישראל – ויקיפדיה

לא מצאתי טבלה אחרת מפורטת יותר או יותר מדוייקת אבל בזאתי יש את התדרים ומה יש ואין בישראל אז היא פחות או יותר מדוייקת

ולמה דווקא הפלאפון הזה?
cdma זה סוג של רשת כמו GSM
וקצת יותר רלוונטי לבחור Cellular frequencies - Wikipedia, the free encyclopedia
אם חברה שאני איתה שנים זה HTC
ללא ספק החברה שיכולה לתת מכשיר איכותי במחיר סביר
ובאיכותי אני מתכוון : איכות בנייה ,חומרה וממשק מדהים שאין לו מתחרים (אולי הגרסא הנקייה של אנדרואיד)

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם
הוזמן פלאפון ענטיקה DROID 4 של מוטורולה.
למי ששואל למה, הוא פשוט עונה לכל הצרכים שלי, אני מקליד המון, רואה סדרות מידי פעם ורוצה לחבר את הפלאפון לטלויזיה כשאני יכול.
בנוסף, אני לא משתמש באפליקציות יותר משוכללות מWAZE ככה שאין לי סטדנרט גבוהה מבחינת ביצועים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית