הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת פלאפון מחו"ל

גם בן אדם שנוסע רק לעבודה כל יום לא צריך יותר מסוזוקי איגניס מתפרקת עם טסט זה לא אומר שהוא לא יהנה יותר ביגואר חדשה 😃

לאלה שדואגים לגבי האחריות, עם האחריות שנותנים על ניידים בארץ זה פשוט לא רלוונטי.
רוב המוכרים כאלה רמאים שהאחריות כמעט ולא קיימת או ממומשת.
בניגוד לאחריות מאמזון, למשל.

תודה לכולם
הוזמן פלאפון ענטיקה DROID 4 של מוטורולה.
למי ששואל למה, הוא פשוט עונה לכל הצרכים שלי, אני מקליד המון, רואה סדרות מידי פעם ורוצה לחבר את הפלאפון לטלויזיה כשאני יכול.
בנוסף, אני לא משתמש באפליקציות יותר משוכללות מWAZE ככה שאין לי סטדנרט גבוהה מבחינת ביצועים
אם אתה עדיין יכול לבטל, תעשה את זה ותזמין משהו נורמלי (במיוחד אם זה עלה לך יותר מכמה עשרות דולרים).
זה טלפון ישן וחבל להסתפק במשהו כל כך איטי אפילו בשימוש יום יומי.

זה טלפון ישן וחבל להסתפק במשהו כל כך איטי אפילו בשימוש יום יומי.
מסכים, ישנם הרבה מאוד פלאפונים חדישים במחירים מאוד נמוכים. הטכנולוגיה התקדמה ולייצר פלאפונים ברמה זה כבר לא ביג דיל כמו פעם.

לא כדאי לך להזמין מחול.
ואני אומר לך את זה בתור אחד שיש לו ניסיון מר בנושא.
דבר ראשון אתה משלם 33% מערך הקנייה של הטלפון ככה שברוב המקרים מבחינת מחיר זה יצא אותו דבר כמו בארץ.
דבר שני אין לך אמא ואבא במילים אחרות אין לך אחריות
דבר שלישי לוקח לטלפון 3 שבועות עד שהוא מגיע ועוד 3 שבועות הוא תקוע במכס בערך, עד שאתה מעביר להם את הפרטים של הכרטיס אשראי שלך בשביל לשלם את ה33% ורק אז הם מעבירים לך אותו.

אם אתה קונה טלפון מתחת ל75$ אז אין בעיה,אבל קח בחשבון שטלפון שהוא מתחת ל75$ לא מספיק משוכלל. ואם אתה רואה טלפון עם נתונים ממש טובים זה אחיזת עיניים מכיוון שידוע שסינים נוטים למכור מוצרים שמתקלקלים מהר. בתור אחד שהתנסה בטלפונים סינים מציע לך להתרחק ! רק בעיות הם עושים.

לא יודעת מה איתך אבל החוויה שלי שונה לגמרי.
כשהנקסוס 6 יצא אני הזמנתי אותו באלף שקל פחות מהארץ והגיע לי תוך 10 ימים.
אחרי שבוע עם הפלא הוא התחיל להתחמם לי בקטע רע אז דיברתי עם אמאזון - הם ביקשו שאשלח את הפלא בחזרה (על חשבונם, החזירו לי כסף), שאלו אם אני רוצה החזר או טלפון חדש ודלחו לי לבקשתי אחד חדש שמתפקד מצויין.
לפי דבריהם, בחודש הראשון, כל תקלה שהיא אתה יכול לשלוח להם בחזרה ואו שאתה מקבל פלא חדש או החזר כספי.
אחרי חודש והלאה, לא זוכרת כמה שנים, הם מפנים אותך למעבדה ספציפית באזור המגורים שלך כדי שיוכלו לדעת בידיוק מה התקלה, אם להביא לך החזר / מכשיר / לתקן.
חבר שלי הזמין לא מזמן את הנקסוס 6p כשהוא עוד לא הושק בארץ וכשהוא הושק, הוא חסך 400₪.
לאלה שדואגים לגבי האחריות, עם האחריות שנותנים על ניידים בארץ זה פשוט לא רלוונטי.
רוב המוכרים כאלה רמאים שהאחריות כמעט ולא קיימת או ממומשת.
בניגוד לאחריות מאמזון, למשל

בידיוק הנקודה שלי, לכן על פי כמה וכמה העדפתי לקנות שם..

לא יודעת מה איתך אבל החוויה שלי שונה לגמרי.
כשהנקסוס 6 יצא אני הזמנתי אותו באלף שקל פחות מהארץ והגיע לי תוך 10 ימים.
אחרי שבוע עם הפלא הוא התחיל להתחמם לי בקטע רע אז דיברתי עם אמאזון - הם ביקשו שאשלח את הפלא בחזרה (על חשבונם, החזירו לי כסף), שאלו אם אני רוצה החזר או טלפון חדש ודלחו לי לבקשתי אחד חדש שמתפקד מצויין.
לפי דבריהם, בחודש הראשון, כל תקלה שהיא אתה יכול לשלוח להם בחזרה ואו שאתה מקבל פלא חדש או החזר כספי.
אחרי חודש והלאה, לא זוכרת כמה שנים, הם מפנים אותך למעבדה ספציפית באזור המגורים שלך כדי שיוכלו לדעת בידיוק מה התקלה, אם להביא לך החזר / מכשיר / לתקן.
חבר שלי הזמין לא מזמן את הנקסוס 6p כשהוא עוד לא הושק בארץ וכשהוא הושק, הוא חסך 400₪.

בידיוק הנקודה שלי, לכן על פי כמה וכמה העדפתי לקנות שם..
איך עשית את ההזמנה מחו"ל דרך חברים ? כי המכס דיי דופקים ממה שאני יודע.

איך עשית את ההזמנה מחו"ל דרך חברים ? כי המכס דיי דופקים ממה שאני יודע.

לא, רגיל, שלחתי לכתובת שלי בבית..
אגב, אתה משלם מראש מיסים וכל השטויות האלו... במידה וזה לא עבר במכס, הם מחזירים לך כסף בחזרה (לאבא שלי החזירו כמה עשרות יורו, לא זוכרת בידיוק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית