הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וודים שאפשר לעשות בשעת טש

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
אני חייל בקרבי והתאמנתי בחדכ שנתיים לפני הצבא(כרגע חודש בצבא..צעיר:( )
בקיצור,טיפה קשה לשמר שריר ככה,אז חשבתי על וודים קצרים של 10-15 דקות שאפשר לעשות בצבא של מ.ג וככה לשמר קצת(מבחינת אוכל אין בעיה גדולה למרות שהאוכל חרא יש לי אבקת חלבון גם איתי שם)
בקיצור,מה אפשר לעשות?חשבתי לפנות לכיוון הזה כי ככה אני יוכל להשתפר ולהיות יותר פונקציונלי דבר שיעזור לי בצבא

בתקופתי זה היה שעת ת"ש.

בכל אופן, התחרפנת? להוסיף אימונים בשעה החופשית שלך, אחרי שמתזזים אותך מהבוקר עד הערב, אתה במחסור שינה וגם באוכל יתכן!?

בתקופתי זה היה שעת ת"ש.

בכל אופן, התחרפנת? להוסיף אימונים בשעה החופשית שלך, אחרי שמתזזים אותך מהבוקר עד הערב, אתה במחסור שינה וגם באוכל יתכן!?
בתקופתך אייתו טרום עם ת'?

שעת "תנאי שירות"
אני יודע שההיגיון נעצר בש"ג אבל זה כבר מוגזם חבר. בטירונות יש שעת ט"ש (טרום שינה) ויש משקי"ת תנאי שירות, קצינת תנאי שירות, אין שעת תנאי שירות.

אני יודע שההיגיון נעצר בש"ג אבל זה כבר מוגזם חבר. בטירונות יש שעת ט"ש (טרום שינה) ויש משקי"ת תנאי שירות, קצינת תנאי שירות, אין שעת תנאי שירות.
אל תתווכח איתי, אוקי?
שאלת ועניתי.

אין הגיון. ככה זה היה נקרא

גם באמצע היום היינו מקבלים שעת ת"ש\ ט"ש WATEVER
אז איך טרום שינה ב 4 אחה"צ? 😃

• פותח/ת השרשור
חחחח אפשר לקבל מענה לשאלה שלי במקום להתווכח אם כותבים טש או תש

אתה ממש אופטימי אם אתה חושב שבטירונות קרבית יהיה לך זמן או כוח לעשות ווד, אבל אתה יכול לעשות 10 דקות של 5-5-5 סקווטים,שכיבות סמיכה,כפיפות בטן. זה מה שאני עשיתי בסדיר מדי פעם כשלא היה לי זמן.

על מה אתם מדברים?
קודם כל, אם היה לכם יותר משעת ט"ש\ת"ש ביום, היה לכם ת"ש, לא ט"ש. במובן שהיו לכם תנאי שירות מעולים. אצלנו גם שעת ת"ש לא תמיד היה. לפעמים זה היה חצי שעה, ולפעמים בכלל לא היה.

ולנושא החשוב יותר, מי שמגיע לצבא עם כושר גופני טוב, לא יהיה כל כך מותש מהחרטות שמעבירים אותו ביום-יום.
היו אצלנו כמה חבר'ה שבקבוע היו מבצעים סטים של מתח ומקבילים כל ערב. אני אישית הגעתי עם כושר גרוע, אך הייתי עושה ריצות בזמן הפנוי ובסופ"שים. מצד שני, הגעתי למצב של שברי מאמץ בדרגה חמורה, ולכן צריך לדעת לא להגזים עם המאמצים הנוספים.

אם אתה לא במסלול של יחידות מובחרות, אלא במסלול של חי"ר, תותחנים או שריון, ההכשרה שלך גם ככה קצרה. תקווה שבסופה תהיה לך גישה לחדר כושר נורמלי ושם תוכל לעבוד על דברים שאתה רוצה לשפר.

Back
למעלה תחתית