שלום

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
שלום ,
יש לי התלבטות דיי גדולה ואני לא יודע מה להחליט.

ההתלבטות או שאני ממשיך בדרך שעד עכשו עשיתי להתאמן לפי תוכנית החדר כושר ולאכול אוכל מתי שבא לי ואיזה אוכל שבאלי אבל שיתאים
לחדר כושר.

או לעשות פה מנוי באתר.

עכשו ההתלבטות זה או שאני יקנה גיינר שאיתו אני ימשיך בדרך הרגילה שלי.

או שאני יעשה פה מנוי.

האם אני יוכל לעלות פה ולראות תוצאות בלי לקנות גיינר?.

האם התפריט ותוכנית האימונים יתאימו לי?

אוכל בכל רגע לשנות מחיטוב למסה או ממסה לחיטוב?
ויתאימו לי את זה?.

והאם מנוי של חודשיים יספיק פה לשינוי ולתפריט לאורך זמן ולתוכנית אימונים.

והאם תיהיה אפשרות לבטל את המנוי אם אני לא מעוניין בשירות יותר אם לא רואים תוצאות וכו'.

האם אני יוכל לעלות פה ולראות תוצאות בלי לקנות גיינר?.
אם תקפיד על כל התפריט שנכתוב לך בייעוץ אישי אז כן, לא יהיה לך צורך בגיינר.

האם התפריט ותוכנית האימונים יתאימו לי?
התפריט ותוכנית האימונים מותאים באופן אישי לאורח חייך. תוכנית האימונים מותאמת באופן אישי לרמה שבה אתה נמצא כעת וכמובן המטרה שלך באופן כללי בתהליך.

אוכל בכל רגע לשנות מחיטוב למסה או ממסה לחיטוב?
כן, אבל קח בחשבון שכל תהליך יש לעשות לפחות מספר חודשים כדי לראות תוצאות משמעותיות על הגוף. לקפוץ ממטרה למטרה כל כמה שבועות לא יקדם אותך לשום מקום ממשי.

והאם מנוי של חודשיים יספיק פה לשינוי ולתפריט לאורך זמן ולתוכנית אימונים.
זה תלוי בגנטיקה, הקפדה על התפריט/אימונים ופרמטרים רבים שאי אפשר לחזות מראש. כשנגיע לגשר נחצה אותו.

והאם תיהיה אפשרות לבטל את המנוי אם אני לא מעוניין בשירות יותר אם לא רואים תוצאות וכו'.
יש החזר כספי מלא לאחר 3 חודשים אם אתה לא תראה שינוי ויזואלי, בהנחה שהקפדת על תפריט התזונה והאימונים שסופקו לך.

• פותח/ת השרשור
אם תקפיד על כל התפריט שנכתוב לך בייעוץ אישי אז כן, לא יהיה לך צורך בגיינר.

התפריט ותוכנית האימונים מותאים באופן אישי לאורח חייך. תוכנית האימונים מותאמת באופן אישי לרמה שבה אתה נמצא כעת וכמובן המטרה שלך באופן כללי בתהליך.

כן, אבל קח בחשבון שכל תהליך יש לעשות לפחות מספר חודשים כדי לראות תוצאות משמעותיות על הגוף. לקפוץ ממטרה למטרה כל כמה שבועות לא יקדם אותך לשום מקום ממשי.

זה תלוי בגנטיקה, הקפדה על התפריט/אימונים ופרמטרים רבים שאי אפשר לחזות מראש. כשנגיע לגשר נחצה אותו.

יש החזר כספי מלא לאחר 3 חודשים אם אתה לא תראה שינוי ויזואלי, בהנחה שהקפדת על תפריט התזונה והאימונים שסופקו לך.

כן אבל בטוח שלא אצטרך בגיינר?.

ובחודשיים כמה אפשר לעלות בערך במסה בתוכנית אימונים שיתנו ואם אוכל מופקד לפי התפריט?.

ואותו דבר האם אפשר לראות שינוי משמעותי גם בקטע של חיטוב.

כן אבל בטוח שלא אצטרך בגיינר?.
גיינר זה תחליף למזון מוצק. אין לך בו צורך אם תקפיד על התפריט כמו שנכתוב לך בייעוץ אישי. אם לא תצליח לאכול את כל התפריט (המוצק) שנכתוב לך בייעוץ אישי, אז כן אתה תצטרך גיינר. זה תלוי בך.

ובחודשיים כמה אפשר לעלות בערך במסה בתוכנית אימונים שיתנו ואם אוכל מופקד לפי התפריט?.
אפשר להעלות 8-12 ק"ג שריר (בממוצע) בשנה. מתבגרים ואנשים עם גנטיקת על יכולים אולי להעלות מעט יותר. עם נוזלים וכל מה שמסביב אני מצפה להעלאה של 300-400 גרם בשבוע כהעלאה נקייה יחסית במסת השריר. תוך חודשיים לא יהיה שינוי מאוד משמעותי בגוף מבחינת מסת שריר ולכן העלאה במסת השריר יש לעשות לפחות 4-6 חודשים כדי לראות תוצאות לאחר החיטוב שתצטרך כנראה לעשות לאחר מכן (שיקח 2-3 חודשים, תלוי ב-% השומן הנוכחי שלך). העלאה במסת השריר כדאי להתחיל גם מ-12% שומן. אם אתה לדוגמה 18% שומן או באזור, אמליץ קודם לחטב ורק אז להתחיל תהליך של העלאה במסת השריר.

ואותו דבר האם אפשר לראות שינוי משמעותי גם בקטע של חיטוב.
בחיטוב אפשר לראות שינוי משמעותי תוך 6-8 שבועות

העלאה במסת השריר היא פי 3 יותר איטית מחיטוב/ירידה במשקל ולכן צריך לקחת את זה בחשבון כשמתחילים תהליך שכזה.

• פותח/ת השרשור
גיינר זה תחליף למזון מוצק. אין לך בו צורך אם תקפיד על התפריט כמו שנכתוב לך בייעוץ אישי. אם לא תצליח לאכול את כל התפריט (המוצק) שנכתוב לך בייעוץ אישי, אז כן אתה תצטרך גיינר. זה תלוי בך.

אפשר להעלות 8-12 ק"ג שריר (בממוצע) בשנה. מתבגרים ואנשים עם גנטיקת על יכולים אולי להעלות מעט יותר. עם נוזלים וכל מה שמסביב אני מצפה להעלאה של 300-400 גרם בשבוע כהעלאה נקייה יחסית במסת השריר. תוך חודשיים לא יהיה שינוי מאוד משמעותי בגוף מבחינת מסת שריר ולכן העלאה במסת השריר יש לעשות לפחות 4-6 חודשים כדי לראות תוצאות לאחר החיטוב שתצטרך כנראה לעשות לאחר מכן (שיקח 2-3 חודשים, תלוי ב-% השומן הנוכחי שלך). העלאה במסת השריר כדאי להתחיל גם מ-12% שומן. אם אתה לדוגמה 18% שומן או באזור, אמליץ קודם לחטב ורק אז להתחיל תהליך של העלאה במסת השריר.

בחיטוב אפשר לראות שינוי משמעותי תוך 6-8 שבועות

העלאה במסת השריר היא פי 3 יותר איטית מחיטוב/ירידה במשקל ולכן צריך לקחת את זה בחשבון כשמתחילים תהליך שכזה.
ואיך אני ידע אם להמשיך מסה או לעשות חיטוב?

ומזאת אומרת תפריט מוצק?.

ואיך אני ידע אם להמשיך מסה או לעשות חיטוב?
אתה תעלה תמונה לייעוץ ונעריך את % השומן שלך וכך נמליץ לך מה לעשות.

ומזאת אומרת תפריט מוצק?.
תפריט עם אוכל מוצק (לחם, אורז, גבינות, בשר וכו') ולא מזון נוזלי (שייקים למינהם כמו גיינר).

• פותח/ת השרשור

תפריט עם אוכל מוצק (לחם, אורז, גבינות, בשר וכו') ולא מזון נוזלי (שייקים למינהם כמו גיינר).
ובחודשיים כמה מסה אפשר לעלות בהקפדה על התפריט ובתוכנית

ובחודשיים כמה מסה אפשר לעלות בהקפדה על התפריט ובתוכנית

• פותח/ת השרשור
כן אבל אתה תבזבז שבועיים מבלי לראות שום תוצאות בכל תהליך שתבחר (כי זה מעט זמן)
גם השאלות מתייחסות לא לחודש אחד כי אני יעריך את הזמן של המנוי במידה וזה באמת כמו שצריך.
סורי על השאלות פשוט רוצה להיות בטוח.
כי אני רוצה לעשות מנוי לטווח טוב.

שאלות נוספות שלי שאשמח שתענה לי עליהם.

אוכל לבחור מי יהיה המאמן לפי תמונה או בכלל?
בתפריט ובתוכנית האימונים אוכל להחליף ולהגיד מה לא חיבבתי כל כך ולשנות את זה למשהו אחר?.
האם זה יהיה קשה לרדת ל 8% ולשמור על זה?
כי השאלה שלי ואני לא מבין את הקטע שעכשו מישהו הגיע למסה משקל מסויים הוא לא רוצה להעלות יותר והוא רוצה להיות חטוב על איזה 8% שומן והכל שרירים בו נגיד ככה אז לא הבנתי הוא צריך להיות בישביל להישאר 8% שומן כל הזמן עד שהוא יחליט לרדת מעניין הכושר עם אותו תפריט של חיטוב או מה.
והאם אני שוקל 63 וגובהה 1.71 כמה אתה חושב שאני צריך עוד מסה כמה קילו ולעבור לחיטוב?.

אוכל לבחור מי יהיה המאמן לפי תמונה או בכלל?
לא, זה עובד לפי מה שפנוי לייעץ. כרגע אני לוקח את כל הלקוחות החדשים בייעוץ אישי.

בתפריט ובתוכנית האימונים אוכל להחליף ולהגיד מה לא חיבבתי כל כך ולשנות את זה למשהו אחר?.
כן

האם זה יהיה קשה לרדת ל 8% ולשמור על זה?
תלוי בגנטיקה שלך. אתה סביר להניח תצטרך להקפיד על תזונה ואימונים אירובים אם תרצה להשאר על אחוז שומן שכזה לטווח ארוך

והאם אני שוקל 63 וגובהה 1.71 כמה אתה חושב שאני צריך עוד מסה כמה קילו ולעבור לחיטוב?.
תלוי ב-% שומן. סביר להניח שתצטרך להעלות כ-10 ק"ג במשקל גוף ואז לחטב

• פותח/ת השרשור
לא, זה עובד לפי מה שפנוי לייעץ. כרגע אני לוקח את כל הלקוחות החדשים בייעוץ אישי.

כן

תלוי בגנטיקה שלך. אתה סביר להניח תצטרך להקפיד על תזונה ואימונים אירובים אם תרצה להשאר על אחוז שומן שכזה לטווח ארוך

תלוי ב-% שומן. סביר להניח שתצטרך להעלות כ-10 ק"ג במשקל גוף ואז לחטב
אני התחלתי 58 אחרי שנה + אימונים 63 כמה אתה אומר עוד צריך ?

נערך לאחרונה:
אני התחלתי 58 אחרי שנה + אימונים 63 כמה אתה אומר עוד צריך ?
אם בשנה העלת 5 ק"ג זה אומר שאתה לא אוכל/מתאמן נכון.
צריך בהתאם לאיך שאתה נראה, בהתאם ל-% השומן ובהתאם לאיך שאתה רוצה להראות. קצת קשה לענות על השאלה הזו

Back
למעלה תחתית