הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי הסייקל השני.

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
אז הסייקל הראשון (מסה) היה טסט אנטט 1-12 שבועות 500EW ו40 מג דיבול בשבועות 7~9 (רק 3 שבועות עקב פשלה בכמות הכדורים)
כמובן פרגניל מהשבוע השני לפי הספר, וPCT גם.

משקל התחלתי 70, כרגע אני בשבוע ה11 (נותר עוד שבוע לסייקל) שוקל 87.
אחוז שומן קשה לי להעריך בגלל הנוזלים אבל משער 18~17, גובה 1.85.
בדיקות דם אני עושה שבוע לאחר סוף הPCT, אולי שבועיים.

כמה שאלות שאשמח למענה ממנוסים פה,
אני מתכנן להכניס קלן עם קטיטו למשך הPCT על מצב נייטרלי (כדי לשמר על איכות האימונים וליעל את הורדת הנוזלים) מה דעתכם? והאם זה ישפיע על בדיקות הדם?

ולשאלה הכי חשובה בעצם..
מה הייתם ממליצים לבצע בסייקל השני? (מסה כמובן)
כרגע אני מתכנן טסט (מברנד אחר, יותר אמין) 500EW ודקה מהיר (npp), לגבי המינון לא סגור על זה עדיין (אשמח לדעתכם בקשר לכמה ואיזה שבועות)

מה אתם חושבים? אולי כיוון אחר לגמרי? אשמח לעוד חוות דעת 😃

**בלי תגובות כמו תנוח יותר אחרי הסייקל חודשיים לא מספיק או חכה עדיין לא ראית את הבדיקות דם איך כבר סייקל שני וכו'.. אשמח פשוט למענה ולדעתכם על התכנון עצמו לסייקל הבא**

תודה רבה רבה לעונים!

@ashasher
@Daniel Barack
@BigOfer
@Tom
@Mike772
@DoctorProp

נערך לאחרונה:
מי שמעלה 17 קילו מטסט 500 מג ו40 מג דיבול ולא מפנק בתמונות שלפני ואחרי ייסקל בכיכר המוניטין!
שלא תגיד שלא הוזהרת...
כרגע אני מתכנן טסט (מברנד אחר, יותר אמין) 500EW ודקה מהיר (npp) למרות שמפחד קצת על השיער
מה קשור מחט לתחת...ננדרולון זה אחד הסטרואידים הכי ידידותיים לשיער.. אין כזה דבר דקה קצר/מהיר זה כמו להגיד סספנשן ארוך.
למסה עדיף תמיד אסטרים ארוכים

• פותח/ת השרשור
מי שמעלה 16 קילו מטסט 500 מג ו40 מג דיבול ולא מפנק בתמונות שלפני ואחרי ייסקל בכיכר המוניטין!

מה קשור מחט לתחת...ננדרולון זה אחד הסטרואידים הכי ידידותיים לשיער.. אין כזה דבר דקה קצר זה כמו להגיד סספנשן ארוך.
למסה עדיף תמיד אסטרים ארוכים

ממ אוקיי תודה על המענה המהיר אחינו, אני עדיין לא משתף כי אני מרגיש רחוק שנות אור מהיעד, אבל מתעד ואפרסם בעתיד.

לגבי הננדרולון תודה שחידשת לי, אממ ודקה קצר לא ידוע כננדרולון פניל פרופיונט? והבנתי שכדאי לי להכניס אותו כי לדקה רגיל יקח 4 שבועות להיכנס לפעילות מלאה בדם, ולכן קיבלתי על המהיר המלצה. רק עדיין לא סגור לגבי המינונים שלו ומאיזה שבוע (צריך קודם לתת לטסט להגיע לשיא).

אני עדיין לא משתף כי אני מרגיש אני רחוק שנות אור מהיעד
רחוק מהיעד...?? מה אתה מתכנן עוד 60 קילו מסת שריר?..פנק!

הדקה נותן תוצאות טובות יותר למסה מאשר פניל..מה המליצו לך אני לא יודע
גם שילוב של בולדנון עם דקה וטסט נותן תוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
רחוק מהיעד...?? מה אתה מתכנן עוד 60 קילו מסת שריר?..פנק!

הדקה נותן תוצאות טובות יותר למסה מאשר פניל..מה המליצו לך אני לא יודע
גם שילוב של בולדנון עם דקה וטסט נותן תוצאות טובות

מממ אוקיי תודה רבה לגבי עניין הדקה והפניל!

אני מאמין שבסוף הסייקל השני אפרסם, אני עדיין עובד על פרופורציות שמפריעות לי בקטע פסיכוטי (שונא את גודל הידיים שלי ביחס לחזה וגב.. ועובד על זה חזק)

אגב, מה דעתך לגבי הקלן בPCT עם הקטיטו? והכי חשוב, זה ישפיע בצורה כלשהי על בדיקות הדם?
נ.ב לגבי מדוע עדיף פניל על דקה רגיל:

1. שימוש ב'דקה' ולמה כדאי לנו להמנע מחומר זה ולעבור לשימוש ב NPP

אני אתחיל ואומר שההשפעות ארוכות טווח של שימוש באנבוליים בבני אדם אינם ידועים במלואם, מכיוון שאין כמעט מחקרים שבודקים את התופעות הללו (לא ניתן לבצע מחקר כזה מכיוון שהוא לא אתי). אבל ישנם מספיק אבחנות שמראות על קשר ישיר של שימוש כרוני ולאורך זמן של אנבולים, לתופעות לוואי כגון היפטרופיה של הלב, עליה בלחץ דם, עליה בשומנים בדם, עליה של כולסטרול, התקפי לב, צמיגות הדם, קרישי דם וכו... להתעלם מתופעות לוואי אלו זה לטמון את הראש בחול.

לאחר שאמרתי זאת בוא נסתכל טיפה על דקה ובמיוחד על האסטר decanoate דקה הוא סטרואיד אנבולי בעל פרופיל אנבולי ופחות אנדרוגני (כלומר הוא הוא תורם לעליה במאזן החנקתי ע"י סינתוז חלבון מוגבר. וגרם לפחות תופעות אנדרגניות כגון שיעור יתר אקנה גדילה של הפרוסטטה התקרחות וכו) ולכן נחשב ל"חלש יותר" מטסט..דקה יגרום להשבתה של ציר ה HTPA ע"י עליה של פרולקטין ופרוג'סטין ופחות ע"י המרה לאסטרוגן (דקה מומר לאסטרוגן ביחס של כ 20% מזה של טסט)
זאת הסיבה שמונח deca dick מזוהה כל כך עם החומר הזה. מפני שהוא משבית את ייצור הטסט של הגוף אבל אינו אנדרוגני מספיק כדי לשמר לבידו ותקינות מינית.
כמו שאמרתי כל סטרואיד יגרום לתופעות לוואי הנל שציינתי (חלקם יותר חלקם פחות) ועל פניו דקה בהיותו "חלש" יחסית אמור לגרום להם פחות אבל זה לא המקרה דקה יעלה משמעותית את פרופיל השומנים כולסטרול ויגרום לעליה גבוהה בצמיגות הדם וכל זה בגלל האסטר....האסטר ש nandrolone "דקה" מגיע איתו נקרא decanoate (מפה שם דקה) הוא אחד האסטרים הארוכים ביותר שיש וכאשר לוקחים דקה לוקח הרבה מאוד זמן עד שהחומר מגיע לרמות גבוהות מספיק על מנת לקבל ממנו את כל הסגולות האנבוליות של nandrolone ואיפה הבעיה? הבעיה היא שבמידה ונניח משתמש צורך כ 600מג דקה (מינון נפוץ לכל הדיעות) רק לאחר 9-10 שבועות מצברת כמות גדולה מאוד של דקה בגוף ולאחר סיום השימוש לוקח המון זמן עד שחומר יוצא מהגוף
ובפועל מה שקורה הוא שיש זמן ארוך מאוד שהמשתמש נמצא תחת ההשפעה של ננדרולון מבלי בכלל להינות מכל הסגולות האנבוליות של החומר.וזאת בדיוק הסיבה שעדיף להשתמש ב NPP או
nandrolone phenyl propinoate או "דקה קצר" שימוש ב NPP מאפשר את כל ההשפעה החיובית של דקה עם שפעה שלילית מינמאלית החומר מתחיל לפעול מהר יותר ויוצא מהמערכת מהר יותר בלי ההמתנה הארוכה של התפנות דקה מהגוף שבה חשופים לתופעות הלוואי בלי ההשפעה ה"חיובית" של דקה...סייקל של 6-8 שבועות של NPP יביא לאותם תוצאות של סייקל של 12-14 שבועות של דקה..בכלל מעבר לתדירות הזריקות אני לא רואה שום סיבה אבל שום סיבה להעדיף דקה על NPP..הבעיה היחידה היא ש NPP לא ממש זמין בשוק שלנו ויש להזמין אותו ישירות אבל אם יש בידכם להשיד אותו אז אין בכלל מה להתלבט..... אם בכל זאת החלטתם לקחת דקה לפחות תפצו ע"י לקיחה של 10-20מג אספרין למנועה את התופעה של צמיגות הדם והופעה של קרישי דם.

אז הסייקל הראשון (מסה) היה טסט אנטט 1-12 שבועות 500EW ו40 מג דיבול בשבועות 7~9 (רק 3 שבועות עקב פשלה בכמות הכדורים)

אני מתכנן להכניס קלן עם קטיטו למשך הPCT על מצב נייטרלי (כדי לשמר על איכות האימונים וליעל את הורדת הנוזלים) מה דעתכם? והאם זה ישפיע על בדיקות הדם?

ולשאלה הכי חשובה בעצם..
כרגע אני מתכנן טסט (מברנד אחר, יותר אמין) 500EW ודקה מהיר (npp), לגבי המינון לא סגור על זה עדיין (אשמח לדעתכם בקשר לכמה ואיזה שבועות)

**בלי תגובות כמו תנוח יותר אחרי הסייקל חודשיים לא מספיק או חכה עדיין לא ראית את הבדיקות דם איך כבר סייקל שני וכו'.. אשמח פשוט למענה ולדעתכם על התכנון עצמו לסייקל הבא**

תודה רבה רבה לעונים!

@ashasher
@Daniel Barack
@BigOfer
@Tom
@Mike772
@DoctorProp
מה זה "ברנד יותר אמין"?...
ננדרולון מעולה למסה. היית יכול לשלב גם הסייקל הראשון. אין שום בעיה השיךוב דקה/npp ומסחינת האוראלי, דיבול/אנדרול הכי יתאימו כך או אחרת.

ולשאלה הכי חשובה בעצם..

תודה רבה רבה לעונים!

@ashasher
@Daniel Barack
@BigOfer
@Tom
@Mike772
@DoctorProp
1. בדיקות דם בצע כ3-4 שבועות לאחר סיום ה-PCT
2. קלן עשוי לעזור ממש מעט ב-PCT. יש אשר אוהבים לשלבו, ויש שלו. אני, אישית, חושב שב-PCT הוא מיותר, והערך המוסף שלו זניח לעומת תופעות הלוואי. שימוש שריר ב-PCT הוא נגזרת של מרכיבים חשובים אחרים. אתה צריך להקפיד על תזונה מתאימה, והעניין לא יהיה פשוט עקב שינוי ה-Set Point שנובע מהשימוש בחומרים והפסקת השימוש, לצד שמירה על אימונים אינטנסיביים עם כמה שיותר אלמנטים מורכבים בעצימות גבוהה. מעבר לכך, גם התאוששות הגוף מבחינה גנטית (מאוד אינדיבידואלי) הוא עניין שמשפיע רבות על המאזן ההורמונלי ועל פוטנציאל שימור ההישגים מהסייקל. כמו כן, ירידת הנוזלים שנספחו תוך-תאית ותת-עורית הם פאקטור משמעותי במצבך (לאור השימוש בדיבול, ובייחוד בסוף הסייקל), ואף הם יורידו מהמראה הויזואלי.
3. המלצה לסייקל מאסה הבא, היא המלצה לפי מטרותייך והעדפותייך האישיות. לאחר סייקל ראשון בסיסי, סייקלים הבאים "פתוחים" לשילובים שונים, מינונים שונים וטיימינג שונה. בכל מקרה, תמיד זכור - טסט הוא הבסיס, ורוב החומרים שתשתמש בהם בצורה כזו או אחרת, הם נגזרות של טסט. אני חושב שצריך לדבוק ב"בסיסיות"- שימוש בטסט במינון גבוה (לעומת חומרים נוספים שמשלבים), הוספת חומר אנאבולי או אנדרוגני כלשהו (לפי מטרת הסייקל) ואולי אוראלי ל"קיק". סייקל מאסה שני "קלאסי", יכול לשלב טסט אנתת, ננדורולון (דקונאט או פיניל) ואוראלי לקיק דומת דיבול/אנאדרול/סופרדרול (בהעדפה לאחרון, באם ידך משגת ממקור אמין).
4. מעבר לסייקל עצמו, תמיד זכור שתוצאות נמדדות לאורך זמן. שימוש בסטרואידים זה מעין "מרתון", והתקדמות בין תקופות תמדד ככל שהזמן יחלוף. הווה אומר הוא, שאם ביצעת כרגע סייקל מאסה, ולאחריו תבצע עוד סייקל מאסה, השלב הבא יהיה, כנראה, ביצוע סייקל וחיטוב. אתה תרצה להגיע לנקודה בה תדע כמה שריר צברת על גבי כלל תקופת השימוש שלך בחומרים. באם התחלת בגובה 1.85 ומשקל 70Kg על א.ש מסויים, אזי אם תגיע לאותו אחוז שומן שוב בתום סייקל חיטוב (שכנראה יהיה סייקל השלישי שלך), אזי תדע כמה מאסת שריר "נקייה" הצלחת לצבור בתקופת השימוש שלך.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. בדיקות דם בצע כ3-4 שבועות לאחר סיום ה-PCT
2. קלן עשוי לעזור ממש מעט ב-PCT. יש אשר אוהבים לשלבו, ויש שלו. אני, אישית, חושב שב-PCT הוא מיותר, והערך המוסף שלו זניח לעומת תופעות הלוואי. שימוש שריר ב-PCT הוא נגזרת של מרכיבים חשובים אחרים. אתה צריך להקפיד על תזונה מתאימה, והעניין לא יהיה פשוט עקב שינוי ה-Set Point עקב השימוש בחומרים והפסקת השימוש, לצד שמירה על אימונים אינטנסיביים עם כמה שיותר אלמנטים מורכבים בעצימות גבוהה. מעבר לכך, גם התאוששות הגוף מבחינה גנטית (מאוד אינדיבידואלי) הוא עניין שמשפיע רבות על המאזן ההורמונלי ועל פוטנציאל שימור ההישגים מהסייקל. כמו כן, ירידת הנוזלים שנספחו תוך-תאית ותת-עורית הם פאקטור משמעותי במצבך (לאור השימוש בדיבול, ובייחוד בסוף הסייקל), ואף הם יורידו מהמראה הויזואלי.
3. המלצה לסייקל מאסה הבא, היא המלצה לפי מטרותייך והעדפותייך האישיות. לאחר סייקל ראשון בסיסי, סייקלים הבאים "פתוחים" לשילובים שונים, מינונים שונים וטיימינג שונה. בכל מקרה, תמיד זכור - טסט הוא הבסיס, ורוב החומרים שתשתמש בהם בצורה כזו או אחרת, הם נגזרות של טסט. אני חושב שצריך לדבוק ב"בסיסיות"- שימוש בטסט במינון גבוה (לעומת חומרים נוספים שמשלבים), הוספת חומר אנאבולי או אנדרוגני כלשהו (לפי מטרת הסייקל) ואולי אוראלי ל"קיק". סייקל מאסה שני "קלאסי", יכול לשלב טסט אנתת, ננדורולון (דקונאט או פיניל) ואוראלי לקיק דומת דיבול/אנאדרול/סופרדרול (בהעדפה לאחרון, באם ידך משגת ממקור אמין).
4. מעבר לסייקל עצמו, תמיד זכור שתוצאות נמדדות לאורך זמן. שימוש בסטרואידים זה מעין "מרתון", והתקדמות בין תקופות תמדד ככל שהזמן יחלוף. הווה אומר הוא, שאם ביצעת כרגע סייקל מאסה, ולאחריו תבצע עוד סייקל מאסה, השלב הבא יהיה, כנראה, ביצוע סייקל וחיטוב. אתה תרצה להגיע לנקודה בה תדע כמה שריר צברת על גבי כלל תקופת השימוש שלך בחומרים. באם התחלת בגובה 1.85 ומשקל 70Kg על א.ש מסויים, אזי אם תגיע לאותו אחוז שומן שוב בתום סייקל חיטוב (שכנראה יהיה סייקל השלישי שלך), אזי תדע כמה מאסת שריר "נקייה" הצלחת לצבור בתקופת השימוש שלך.

בהצלחה

ענית לי על הכל תודה רבה, רק לגבי עניין הקלן, הוא יכול להשפיע בצורה כלשהי על הבדיקות דם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית