הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שירות בארץ - סתם בא לי לקטר

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
מלאי חטיפי החלבון שלי הסתיים אז מטעמי חסכון בזמן נכנסתי לחנות ליד העבודה שלי.
בחנות לא היו לקוחות ושני מוכרים, שאלתי לגבי חטיפי חלבון. המוכר הצביע לכיוון הסטנד, שאלתי אם יש איזה שהוא מבצע הוא אמר 12+1 מאותו סוג עדיין בלי לקום וחס וחלילה לנסות לעזור או לשאול אם אני צריך מידע.
בקיצור עם יחס כזה באמת אין שום סיבה להכנס לחנות אמיתית.

למען הסר ספק, לא מדובר על אמינושופ

דווקא אני יותר משמח אם המוכרים עוזבים אותי בשקט כי בד"כ הם רק מנסים למכור לך כל דבר אפשרי ולדחוף לך שטויות בשביל העמלה. אם אני צריך עזרה אני מבקש.

בחנות לא היו לקוחות ושני מוכרים, שאלתי לגבי חטיפי חלבון. המוכר הצביע לכיוון הסטנד, שאלתי אם יש איזה שהוא מבצע הוא אמר 12+1 מאותו סוג עדיין בלי לקום וחס וחלילה לנסות לעזור או לשאול אם אני צריך מידע.

בתכלס, אם לא מציעים עזרה אנחנו מתלוננים על חוסר שירות. אם כן מציעים עזרה, אנחנו מתלוננים שחופרים לנו.
כאלה אנחנו, תמיד נתלונן.

באמינושופ זה לא היה קורה 😃

• פותח/ת השרשור
בתכלס, אם לא מציעים עזרה אנחנו מתלוננים על חוסר שירות. אם כן מציעים עזרה, אנחנו מתלוננים שחופרים לנו.
כאלה אנחנו, תמיד נתלונן.

באמינושופ זה לא היה קורה 😃
יש הבדל בין אדיבות ומתן ספייס לקונה בהשוואה לתחושה שלמוכרים לא עניין בגרוש לתת שירות.
זה בעיקר טיפשי כי החנויות חוות ירידה במכירות לטובת רכישה באינטרנט.
להסתכל בעצמי על המוצרים במדף אני יכול לעשות באינטרנט ומה שיכול לבדל חנות זה רק שירות טוב.

מדובר בישראל....או שאני טועה?

יש הבדל בין אדיבות ומתן ספייס לקונה בהשוואה לתחושה שלמוכרים לא עניין בגרוש לתת שירות.
זה בעיקר טיפשי כי החנויות חוות ירידה במכירות לטובת רכישה באינטרנט.
להסתכל בעצמי על המוצרים במדף אני יכול לעשות באינטרנט ומה שיכול לבדל חנות זה רק שירות טוב.
אם הם חווים ירידה במכירות ומעניקים שירות ירוד, מפה לשם זו כבר בעיה שלהם.

כן, בישראל
מה אגיד לך, סטנדרט ונורמת שירות זה לא הצד החזק שלהם.
אתה לא היחיד שהתלונן על כך.
יש לי עוד 2 חברים מאיזור רמת-גן ותל אביב שביקרו בסניפים שלהם (כל אחד בעירו), והתאכזבו.
כמובן ונזפתי בהם על ההחלטה החלמאית לגשת אליהם, והפניתי אותם לאמינו-שופ.

זה בטח לא ינחם, אבל זה לא רק בארץ. גם בברלין, כשנכנסתי לכמה סניפים של רשת תוספים כלשהי, זה היה אותו הדבר, ולא רק, אין למוכרים שם שום ידע על המוצרים הנמצאים בחנות. אנטיפטים בטירוף ומגיעים כדי להדפיס כרטיס..

מצחיק שעומד להיפתח סניף שלהם בבאר שבע והייתי בראיון עבודה אליו
הסיבה היחידה שלא התקבלתי היא בגלל החוסר ניסיון במכירות שלי (לטענתם שאר הרעיון היה מעולה)
עצוב שהם כן יקבלו אנשים עם ניסיון במכירות וחוסר ניסיון בידע מאשר אנשים עם ידע שופע וחוסר ניסיון במכירות שכן יכולים לעזור ללקוחות
כי בסופו של דבר כל מה שהם רוצים החברה הזו זו כסף, הבנתי את זה גם מהשאלה האחרונה של הראיון שהם עשו לי סוג של הדמייה לניסיון שלהם למכור למישהו חלבון ולא הסכמתי

עוד לא פגשתי מוכר אחד שממש הבין במה שהוא מוכר באף חנות שהייתי בה, לא בתוספי מזון ולא בשום דבר אחר.

פה ושם יש כאלה ששואלים ומקשיבים אבל אני חושד שזה מנימוס ולא מרצון ללמוד...

עוד לא פגשתי מוכר אחד שממש הבין במה שהוא מוכר באף חנות שהייתי בה, לא בתוספי מזון ולא בשום דבר אחר.

פה ושם יש כאלה ששואלים ומקשיבים אבל אני חושד שזה מנימוס ולא מרצון ללמוד...
דווקא לי להיתקל באחד כזה באמינושופ בראשון
הייתי עם חבר והמוכר הסביר על כל מוצר בצורה טובה

אישית שאני הולך לחנויות כאלה,אני עושה שיעורי בית לפני,ככה שאין מצב ש'יערבבו' אותי

זה בטח לא ינחם, אבל זה לא רק בארץ. גם בברלין, כשנכנסתי לכמה סניפים של רשת תוספים כלשהי, זה היה אותו הדבר, ולא רק, אין למוכרים שם שום ידע על המוצרים הנמצאים בחנות. אנטיפטים בטירוף ומגיעים כדי להדפיס כרטיס..
שאלה לא קשורה, איך המחירים בברלין? אני טס עוד חודש ובניתי על מבצעים..

כן, בישראל

ברשת הנ"ל זה פרס אם המוכר עוזב אותך בשקט, ממעט הפעמים שיצא לי לבקר באחד הסניפים שלהם, גם כשבאתי, לקחתי מוצר מהמדף וניגשתי ישר לקופה, עדיין המוכר ניסה למכור לי כל מיני שטויות.

גם אני כשהייתי פעם אחת ויחידה בסניף באמינושופ נתנו לי את כל השקט שצריך לבחור לא דחפו מוצרים ודברו איתי דוגרי וכמובן מוכר עם ידע בתוספים ולא במכירה ושיווק.

בכללי חבל שחנויות מתנהגות ככה ללקוחות כי בסופו של דבר המתאמנים הכבדים קונים תוספים כל השנה ואם ידחפו לנו מוצרים שאנחנו יודעים שהם זבל או לא יתינו לנו יחס בהתאם זה הפסד שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית