הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בHip flexors בזמן סקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
כואב לי במקום שמסומן התמונה רק ברגל אחת,אני מרגיש את הכאב גם במשקלים קלים ואפילו בלי משקל. אני מפחד שאולי מתחילה לי דלקת.
hip-pain-hip-flexor.jpg

מצטרף לשאלה,
המצב אצלי זהה לחלוטין, אני חושב שנובע מעומס גדול יותר בסקווט,
השאלה אם להמנע רק מסקווט או בכלל מאימוני רגליים עד שיעבור..

• פותח/ת השרשור
@yonizarkh בבקשה תנסה לעזור לי,הפסקתי נכון לעכשיו לעשות סקוואט.
אני רק צריך שתגיד לי את הטיפול שכדאי לי לעשות(לחמם/לקרר) עד שיהיה תור לרופא/פזיותרפיסט.

@yonizarkh בבקשה תנסה לעזור לי,הפסקתי נכון לעכשיו לעשות סקוואט.
אני רק צריך שתגיד לי את הטיפול שכדאי לי לעשות(לחמם/לקרר) עד שיהיה תור לרופא/פזיותרפיסט.

דלקת היא תגובה טבעית של הגוף בנסיון לרפא פגיעה שנוצרה ברקמה מסויימת.
אין מה "לפחד" שהתחילה דלקת.|
בכל אופן , מבלי לבדוק אותך , אני לא יכול להמליץ על טיפול כזה או אחר למעט מנוחה יחסית בתרגילים שמערבים את מפרק הירך.

• פותח/ת השרשור
דלקת היא תגובה טבעית של הגוף בנסיון לרפא פגיעה שנוצרה ברקמה מסויימת.
אין מה "לפחד" שהתחילה דלקת.|
בכל אופן , מבלי לבדוק אותך , אני לא יכול להמליץ על טיפול כזה או אחר למעט מנוחה יחסית בתרגילים שמערבים את מפרק הירך.
איכשהו הכאב מורגש רק בסקוואט ,בדדליפט או לג פרס לא מורגש.
באילו מקרים היית ממליץ לחמם את האזור ובאילו לקרר?

איכשהו הכאב מורגש רק בסקוואט ,בדדליפט או לג פרס לא מורגש.
באילו מקרים היית ממליץ לחמם את האזור ובאילו לקרר?

חימום או קירור לא "מטפלים" בפציעות ברמה של זירוז ריפוי.
הם יכולים לעזור עם הכאב ע"י מנגנונים של דיכוי כאב. המנגנונים האלו לא מספיק חזקים לאורך זמן , ולכן הכאב חוזר אחרי מספר דקות/שעות.
מבחינת הטיפול בכאב - מה שאתה מרגיש יותר נוח איתו חימום או קירור. זה לא כזה משנה. לרוב בפגיעות שריר מעדיפים חימום , אבל זה אינדיוידואלי.

• פותח/ת השרשור
חימום או קירור לא "מטפלים" בפציעות ברמה של זירוז ריפוי.
הם יכולים לעזור עם הכאב ע"י מנגנונים של דיכוי כאב. המנגנונים האלו לא מספיק חזקים לאורך זמן , ולכן הכאב חוזר אחרי מספר דקות/שעות.
מבחינת הטיפול בכאב - מה שאתה מרגיש יותר נוח איתו חימום או קירור. זה לא כזה משנה. לרוב בפגיעות שריר מעדיפים חימום , אבל זה אינדיוידואלי.
הבנתי,תודה על התגובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית