הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת סייקל ראשון

מצב
השרשור נעול

dani78

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם אני רוצה את עזררתכם בהתלבטות שיש לי
אני רוצה להתחיל סייקל ראשון אחרי המון מחשבה וההתלבטות עם להתחיל בסייקל של טסט בלבד?טסט עם דקה ודיבול? או רק דיבול לבד
אני כבר קניתי דיבול והתחלתי לקחת שבוע אחד ועצרתי בגלל שהבנתי שזה לא הכי נכון עכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות
אופצייה א: טסט דיבול ודקה
אופצייה ב:טסט בלבד
אופצייה ג: להמשיך עם אורלי ולסיים את ה 200 כדור שקניתי ועשות ניקוי של סייקל גדול שאני יהיה רגוע כי אני הבנתי מהמאמן שלי שעם אני לוקח את הדיבול לבד ה200 כדור האלה לא מזיזים בכלל לגוף וזה סוג של חימום לקראת סייקל של טסט ודיבול ודקה ואני לא יודע עם להקשיב לו מה שמעניין אותי זה הבריאות וכל מה שקשור למערכת הורמונלית מבחינתי בעדיפות עליונה לא רוצה לעשות טעות .כבר עכשיו אחרי 20 כדור דיבול אני מרגיש שאני לא חרמן וכאבים בביצים ונראה לי שזה פסיכולוגי או שלא?
בקיצור אני רוצה את עזרתכם בבחירה באחד האופציות שלא תעשה לי נזק למערכת ההורמונלית ותוציא אותי עם הכי הרבה תוצאות במינימום נזק תודה מראש!!
אגב שוקל 87 גובה 1.90 מתאמן 7 חודש וכבובן שבכל אחת מהאופציות יהיה pct מלא שזה הכי חשוב לי

ברור שרק טסט ! איזה דקה אתה מדבר בכלל ? דקה זה סטרואיד חזק מאוד אם הרבה תופעות לוואי !
אם מענין אותך בריאות אל תיקח חומרים .
אחרי הסייקל אתה תבין שעדיף היה בלי . אתה מתאמן 7 חודש סך הכל אתה לא יודע עדין להתאמן נכון ולאכול בשיט למה לגעת בחומרים ...

שלום לכולם אני רו(מסיבות רבות)צה את עזררתכם בהתלבטות שיש לי
אני רוצה להתחיל סייקל ראשון אחרי המון מחשבה וההתלבטות עם להתחיל בסייקל של טסט בלבד?טסט עם דקה ודיבול? או רק דיבול לבד
אני כבר קניתי דיבול והתחלתי לקחת שבוע אחד ועצרתי בגלל שהבנתי שזה לא הכי נכון עכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות
אופצייה א: טסט דיבול ודקה
אופצייה ב:טסט בלבד
אופצייה ג: להמשיך עם אורלי ולסיים את ה 200 כדור שקניתי ועשות ניקוי של סייקל גדול שאני יהיה רגוע כי אני הבנתי מהמאמן שלי שעם אני לוקח את הדיבול לבד ה200 כדור האלה לא מזיזים בכלל לגוף וזה סוג של חימום לקראת סייקל של טסט ודיבול ודקה ואני לא יודע עם להקשיב לו מה שמעניין אותי זה הבריאות וכל מה שקשור למערכת הורמונלית מבחינתי בעדיפות עליונה לא רוצה לעשות טעות .כבר עכשיו אחרי 20 כדור דיבול אני מרגיש שאני לא חרמן וכאבים בביצים ונראה לי שזה פסיכולוגי או שלא?
בקיצור אני רוצה את עזרתכם בבחירה באחד האופציות שלא תעשה לי נזק למערכת ההורמונלית ותוציא אותי עם הכי הרבה תוצאות במינימום נזק תודה מראש!!
אגב שוקל 87 גובה 1.90 מתאמן 7 חודש וכבובן שבכל אחת מהאופציות יהיה pct מלא שזה הכי חשוב לי
חקור יותר את נושא החומרים והרכבת הסייקלים לעומק.
סייקל ראשון יהיה יעיל בשילוב טסט בלבד, אין צורך בעוד חומרים (מסיבות רבות)

מעבר לכך, לאור היסטוריית השימוש ה"עקומה" שלך (רק דיבול), תעשה הפסקה מהחומרים, תתאפס על הידע שלך מטרות, הבנה לטווח הארוך, וחזור לכאן עם תוכנית ארוכת טווח ולא רק "מה לקחת בסייקל ראשון"

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתם אומרים הדרך הכי בטוחה היא טסט בלבד ? ותוך כדי הטסט משלבים פרגניל כדי שלא יהיו בעיות הורמונליות?מהם בול השלבים לסייקל טסט בלבד עם אצם יכולים לרשום לי את כל החומרים

לפי מה שאתם אומרים הדרך הכי בטוחה היא טסט בלבד ? ותוך כדי הטסט משלבים פרגניל כדי שלא יהיו בעיות הורמונליות?מהם בול השלבים לסייקל טסט בלבד עם אצם יכולים לרשום לי את כל החומרים
חבר, יש לך נעוץ מדוייק עם כל המידע שאתה צריך בשביל ההתחלה. קראת אותו בכלל?
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

@Daniel Barack
לא שמת לב שזה משחמש שלישי בשבוע אחרון עם סייקל ראשון של דיבון ושאלות מה לעשות כדי להציל את הבריאות ?
בנוסף, אף אחד לא קורא את הנעצים.

נראה לי מדובר בתופעת הטרלה .

@Daniel Barack
לא שמת לב שזה משחמש שלישי בשבוע אחרון עם סייקל ראשון של דיבון ושאלות מה לעשות כדי להציל את הבריאות ?
בנוסף, אף אחד לא קורא את הנעצים.

נראה לי מדובר בתופעת הטרלה .

אני כבר ספרתי ארבעה בזמן האחרון, אומרים:

"פעם ראשונה מקרה, פעם שנייה מקריות, פעם שלישית תופעה"

תודה שהערתם את תשומת לידי.
כפי שכתב המשורר : "ננעל".
אשכול הבא מהסוג הזה יזכה את הפותח בחופשה של one way ticket

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית