הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב קרוספיט וחיטוב

• פותח/ת השרשור DoLeV
  • פורסם בתאריך

DoLeV

משתמש מתחיל
182
0
נק' מוניטין:
109
182
0
אני רוצה להתחיל בקרוב חיטוב, ובנוסף אני רוצה לשפר את הכושר הגופני הכללי שלי.
לפי מה שקראתי פה הבנתי שאפשר לשלב קרוספיט עם חיטוב, השאלה שלי היא באיזה מתכונת?
למשל, 2 אימוני FBW (כוח) + 2 אימוני קרוספיט (וכמובן תזונה מתאימה לחיטוב) ?

למה שלא תתאמן לפי האימון היומי של קרוספיט וזהו?

• פותח/ת השרשור
לא יהיה איבוד מסת שריר?

ראשית, זה תלוי בתזונה. אני חושב שבכל חיטוב תחול ירידה מסויימת במסת השריר, גם אם קטנה מאוד.
שנית, בהרבה מהאימונים היומיים יש מרכיבים של כוח, כך שתוכל לשמור על מה שהשגת עד עכשיו.
יש גם את האפשרות של "קרוספיט מוטה כוח", שאני חושב לנסות בסיום תוכנית SS ומקווה בעצמי שהיא תעזור לי להיפטר מהמסה הלא רצויה שאני צובר כרגע.

• פותח/ת השרשור
תוכנית הקרוספיט-כוח של Andy Baker מתאימה למתאמן מתחיל יחסית?

כמו בשאר תוכניות קרוספיט בשילוב כח, התוכנית מאוד קשה ובעומס גדול, ולכן הטכניקה שלך בכל התרגילים הבסיסיים צריכה להיות מאוד טובה לפני שאתה מתחיל אותה, תוכנית כזו לא מתאימה בשביל ללמוד את התרגילים. שים לב שיש שם אימונים עם פאוור סנאץ ופאוור קלין. אם אתה רוצה חיטוב, אני ממליצה פשוט ללכת לפי העמוד הראשי של קרוספיט,אל תדאג, יש שם לא מעט אימוני כח.

• פותח/ת השרשור
אם ככה אז אני חושב שלא תתאים לי התוכנית קרוספיט-כוח.
1. אני חושב שאלך על קרוספיט רגיל בשילוב עם תפריט לחיטוב, זה אמור להביא תוצאות נכון?
2. לפי מה שקראתי האימונים בעמוד הראשי של קרוספיט די קשים, איך אני יכול לדעת מה להוריד (SCALE DOWN)?

1. תוצאות מצויינות.
2. כל אימון לגופו. יש גם אתר שכל יום מפרסם את האימון היומי עם מספר גרסאות, אני לא מוצאת כרגע את הלינק, אבל הוא מופיע בפורום ביותר מאשכול אחד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם.
יש לי עוד 2 שאלות:
1. מה הפירוש של הרמות באתר ש bentzurm הביא? הכוונה ל:
Big Dawgs and Pack , Puppies , Buttercups
2. משנה אם אני מתאמן במתכונת 3-1 (3 ימי אימונים, יום מנוחה) או 5-2?

נערך לאחרונה:
האימונים שם הולכים מהקשה לקל, ואלו סתם שמות לדרגות שונות של אימונים.
המתכונת של שלושה ימי אימון, יום מנוחה מומלצת יותר. אבל אפשרי גם חמישה ימי אימון ויומיים מנוחה. שתיהן יעבדו.

זה לא הכל או כלום. גם פחות מחמישה אימונים בשבוע יעבוד מצוין. צריך לבנות capacity עם הזמן. לקפוץ לחמישה אימונים אינטנסיבים בשבוע סתם ישרוף אותך. תתחיל בכמה שנראה לך הגיוני כרגע (לפחות 3) ותראה איך אתה מתקדם משם.

• פותח/ת השרשור
האימונים שם הולכים מהקשה לקל, ואלו סתם שמות לדרגות שונות של אימונים.
המתכונת של שלושה ימי אימון, יום מנוחה מומלצת יותר. אבל אפשרי גם חמישה ימי אימון ויומיים מנוחה. שתיהן יעבדו.

אוקיי, תודה.

זה לא הכל או כלום. גם פחות מחמישה אימונים בשבוע יעבוד מצוין. צריך לבנות capacity עם הזמן. לקפוץ לחמישה אימונים אינטנסיבים בשבוע סתם ישרוף אותך. תתחיל בכמה שנראה לך הגיוני כרגע (לפחות 3) ותראה איך אתה מתקדם משם.
<br />
<br />

הכוונה להתחיל ב-3 אימונים בשבוע (יום כן-יום לא) או במתכונת 3-1?

נערך לאחרונה:
אני לא יודעת מה רמת ההתאוששות שלך. תתחיל מאימון אחד ויום או אפילו יומיים מנוחה לפני האימון הבא, ולאט לאט תוסיף אימונים, כאשר המטרה הסופית היא המתכונת של 3 ימי אימון יום מנוחה. אם ישר תקפוץ לשלושה אימונים יום מנוחה אתה מהר מאוד תמצא את עצמך ב overtraining.

אני לא יודעת מה רמת ההתאוששות שלך. תתחיל מאימון אחד ויום או אפילו יומיים מנוחה לפני האימון הבא, ולאט לאט תוסיף אימונים, כאשר המטרה הסופית היא המתכונת של 3 ימי אימון יום מנוחה. אם ישר תקפוץ לשלושה אימונים יום מנוחה אתה מהר מאוד תמצא את עצמך ב overtraining.

זאת הכוונה.

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות להוסיף לתפריט ביום שאני מתאמן? אני לא רוצה שיווצר מצב שאני בגירעון גדול מדי...

Back
למעלה תחתית