עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תואר אקדמי ב9 וחצי אלף שקל? חמוד אתה.ראיתי שהקורסים בוינגייט עולים בסביבות ה9.5 - שזה בערך כמו תואר אקדמאי..
שמע אני סיימתי את הקורס יכול להגיע גם ל 10000 בכיף אם תצטרך להשלים
לגבי עבודה אני לא מצאתי עד עכשיו שום מקום השוק מוצף מדריכים .
אלא אם אתה נכנס בישביל ידע . או משהו בסגנון ויש קמפוס שיאים שמעתי שהם יותר זורמים מוינגייט עדיף לך שמה
תואר אקדמי ב9 וחצי אלף שקל? חמוד אתה.
הכוונה אם אתה מקבל 59 אתה צריך לעשות את הקורס שוב ולשלם עוד 450מזתומרת יותר זורמים?
אתה עשית את הקורס בוינגייט?
וכמה זמן אתה כבר מחפש עבודה בתחום?
טעות שלי, התכוונתי לשנה.
הכוונה אם אתה מקבל 59 אתה צריך לעשות את הקורס שוב ולשלם עוד 450
מחפש סביב החודש וחצי
לא מצאתי באזור שלי(מרכז) והייתי בכמה ראיונותוואלה לא צחוק, לא מצאת שום דבר? או פשוט בתנאים לא משהו?
תגיד להם שאתה מאמין שסקוואט לא אמור לעבור את ה 90 מעלות, מכונות זה הכי בטוח כי יש פחות סיכון ושאתה אוהב למכור אבקות חלבון כי זה מנפח.לא מצאתי באזור שלי(מרכז) והייתי בכמה ראיונות
תאמת יכול להיות בגלל שאני לא שחיף או איזה כוסית 😃תגיד להם שאתה מאמין שסקוואט לא אמור לעבור את ה 90 מעלות, מכונות זה הכי בטוח כי יש פחות סיכון ושאתה אוהב למכור אבקות חלבון כי זה מנפח.
עבודה מובטחת 😉
איפה אתה גר?לא מצאתי באזור שלי(מרכז) והייתי בכמה ראיונות
פתאיפה אתה גר?
תעשה מה שהרוב עושיםפת
הייתי גם JOY הוד השרון
תעשה מה שהרוב עושים
תקנה TRX תפתח עמוד בפייסבוק ותשווק את עצמך כמחטב ומעצב את הגוף
ממליץ לך לתרגל ראיונות עם מישהו. מתוך כמה ראיונות אתה היית אמור להתקבל לאן שהוא.לא מצאתי באזור שלי(מרכז) והייתי בכמה ראיונות
שמע הייתי ב 4 ריאיונותממליץ לך לתרגל ראיונות עם מישהו. מתוך כמה ראיונות אתה היית אמור להתקבל לאן שהוא.
זה שאתה לא ׳כוסית׳ זאת לא סיבה וחשוב שתבין מה פוסל אותך ומה אתה משדר בראיונות
אז אל תעבוד בחדר כושר , אחרת אתה תיהיה ממורמר בשביל 25 לשעהשמע הייתי ב 4 ריאיונות
לדעתי מה שהם מחפשים זה מישהו/מישהי שיותר יודעים למכור מנויים אימונים אישיים וכו
אני בא לתת הדרכה ועזרה נטו לא ממש למכור יכול להיות שזאת הסיבה .
וזה לרוב לא שווה תכסף ,אתה קורע את עצמך בלהשיג מתאמנים ובסוף מקבל מזה 60-70 ש"ח השכר הכולל לא שווה את זה ברוב המקומותוואו זה ממש עלה מאז שאני עשיתי..
אני התחלתי לפני שנה וזה היה 6900₪ כולל דמי הרשמה..
בכל מקרה - כמו שאמרו מעליי, ייתכן ומשהו לא עובר אצלך בראיונות כי להתקבל למדריך חד''כ זה דיי שטויות (אולי במרכז זה שונה, אני ירושלמית).
אבל להיות מדריך אתה תקבל 25₪ לשעה, במקרה הטוב 27₪..
הכסף נמצא באימונים האישיים ופה זאת עבודה קשה של שיווק יומיומי והתעסקות רצחנית בזה כי בכל 100 מטר יש לך מאמן.
בהצלחה!
כל עבודה כרוכה בחלק לא קטן של ׳חרא׳ שצריך לבלוע. גם ריפטו הגדול משקיע חלק גדול מהזמן שלו בלמכור.שמע הייתי ב 4 ריאיונות
לדעתי מה שהם מחפשים זה מישהו/מישהי שיותר יודעים למכור מנויים אימונים אישיים וכו
אני בא לתת הדרכה ועזרה נטו לא ממש למכור יכול להיות שזאת הסיבה .