עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה^האמת שיש לך נעליים גם בASOS עם משלוח חינם לישראל והנחה של 18%.
תודה אחיאני קונה נעליים רק מחו"ל ושולח דרך MUSTOP
בדרך כלל מזמין מאמזון או מחפש מחירים אטרקטיביים באיביי.
האמת שיש לך נעליים גם בASOS עם משלוח חינם לישראל והנחה של 18%.
בכל אופן תשתדל לא לעבור $75 דולר \ 50 פאונד (לא כולל משלוח).
מזתומרת טריק להוזיל עלויות? חחזה^
יש גם "טריק" באתר איך להוזיל עלויות מחירי נעליים/בגדים. יש שם מבחר עצום ושירות לקוחות נהדר. אני מזמין משם קבוע.
ובמקרה כזה לוקחים בחשבון גם את המשלוח, כלומר גם עליו תשלם מע"מ.רצוי לא לעבור את ה75 דולר אמריקאי/50 ליש"ט בגלל שהחל מהסכומים האלה(300 ש"ח או יותר) הדואר יכול לגבות מע"מ על ההזמנה. כלומר 17% מסך ההזמנה.
Asos חיים שלי. 😍ASOS אתר עולמי שמגיע במגוון שפות - אנגלית, ספרדית, גרמנית, רוסית, צרפתית וכו'.
הדף הראשי זה האתר האנגלי(ASOS UK). המחיר נקבע לפי ליש"ט, עם אופציה לשינוי מטבע או החלפת שפה.
בחלק מהמקרים, ברגע שאתה משנה למשל מאנגליה(UK) לחנות האמריקאית(USA) המחיר יורד אם בחרת נעליים.
לדוגמא יש נעליים שבחנות האנגלית נמכרות ב65 ליש"ט. ברגע שתעביר לחנות האמריקאית המחיר ירד ל50 ליש"ט.
דרך נוספת להוזיל את המחיר באתר היא שימוש במטבע NZD(דולר ניו זילנדי) במקום ליש"ט.
ככה שאם למשל מצאת באתר נעל שעולה 65 ליש"ט(390 שקל) והעברת לחנות האמריקאית ושינית למטבע NZD, המחיר שלה ירד לאזור ה230 שקלים כולל משלוח.
לא תמיד זה עובד, תלוי בנעל. לרוב כן.
רצוי לא לעבור את ה75 דולר אמריקאי/50 ליש"ט בגלל שהחל מהסכומים האלה(300 ש"ח או יותר) הדואר יכול לגבות מע"מ על ההזמנה. כלומר 17% מסך ההזמנה.
ואגב, אם כבר הסברתי על האתר וכו', מי שמחפש נעלי אולסטאר לאימונים, לעיתים קרובות יש באתר הנחות על אולסטאר. יוצא שאפשר להזמין צמד זוגות באזור ה300 שקלים.
ASOS אתר עולמי שמגיע במגוון שפות - אנגלית, ספרדית, גרמנית, רוסית, צרפתית וכו'.
הדף הראשי זה האתר האנגלי(ASOS UK). המחיר נקבע לפי ליש"ט, עם אופציה לשינוי מטבע או החלפת שפה.
בחלק מהמקרים, ברגע שאתה משנה למשל מאנגליה(UK) לחנות האמריקאית(USA) המחיר יורד אם בחרת נעליים.
לדוגמא יש נעליים שבחנות האנגלית נמכרות ב65 ליש"ט. ברגע שתעביר לחנות האמריקאית המחיר ירד ל50 ליש"ט.
דרך נוספת להוזיל את המחיר באתר היא שימוש במטבע NZD(דולר ניו זילנדי) במקום ליש"ט.
ככה שאם למשל מצאת באתר נעל שעולה 65 ליש"ט(390 שקל) והעברת לחנות האמריקאית ושינית למטבע NZD, המחיר שלה ירד לאזור ה230 שקלים כולל משלוח.
לא תמיד זה עובד, תלוי בנעל. לרוב כן.
רצוי לא לעבור את ה75 דולר אמריקאי/50 ליש"ט בגלל שהחל מהסכומים האלה(300 ש"ח או יותר) הדואר יכול לגבות מע"מ על ההזמנה. כלומר 17% מסך ההזמנה.
ואגב, אם כבר הסברתי על האתר וכו', מי שמחפש נעלי אולסטאר לאימונים, לעיתים קרובות יש באתר הנחות על אולסטאר. יוצא שאפשר להזמין צמד זוגות באזור ה300 שקלים.
אין קשר, ברור שתחוייב.במידה ואני עובר את ה 75 דולר גם אז אחוייב במע"מ?
חצי ארון שלי מהם, והחצי שני מASOS. 😆Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Israel
אין כאן הרבה כאלו, אבל אלו שיש להם ילדים סביר להניח שיכירו את האתר כי אימהות הן הצרכניות הגדולות ביותר שלו בגלל המחירים הנוחים ואיכות הבגדים. יש שם הכל, ובאיכות מצויינת!
הוא לא יחוייב במע"מ אם הוא אילתי. תפסיקו עם המיתוס הזה.אין קשר, ברור שתחוייב.
זה לא תקף רק למוצרים שנקנים באילת?אילתים לא משלמים מע"מ על כלום חוץ מדברים שכולם מחוייבים בהם בע"מ כמו רכבים וכו'.
לא!ובמקרה כזה לוקחים בחשבון גם את המשלוח, כלומר גם עליו תשלם מע"מ.
לא. זה תקף גם לכל הזמנה מחו"ל. למשל יש אילתים שקונים חומרי בניה\רהיטים מסין בזול ומקבלים החזרי מע"מ בעשרות אלפי שקלים.זה לא תקף רק למוצרים שנקנים באילת?
בכ"מ תודה על המידע,לא ידעתי.
בטוח לגבי זה? מכולה הבאה שאני מביא מסין כנראה תחיל כמול מסוימת של חומרי בניין. עדיף לקנות דרך אילתי?לא!
מחיר המשלוח לא נחשב. מה קורה עם כל המיתוסים האלה? תקראו את החוק.
לא. זה תקף גם לכל הזמנה מחו"ל. למשל יש אילתים שקונים חומרי בניה\רהיטים מסין בזול ומקבלים החזרי מע"מ בעשרות אלפי שקלים.
לא תקף לקניית מוצרים מחוץ לאילת בתוך המדינה.
הרבה אילתים לא יודעים את זה ומשלמים מע"מ סתם. אפילו לא מספרים להם שיש את האופציה הזאת.
יש לי הרגשה שלא הבנת אותי, ולכן אתה קופץ מעל הפופיק.לא!
מחיר המשלוח לא נחשב. מה קורה עם כל המיתוסים האלה? תקראו את החוק.
גם בזה אני לא בטוח שאתה צודק. עם הניסיון שלי בהזמנת תוספי תזונה, בכל פעם כשמחיר המוצרים היה גבוה מ75$ שילמתי מע"מ רק על מחיר המוצרים ולא כולל המשלוח.יש לי הרגשה שלא הבנת אותי, ולכן אתה קופץ מעל הפופיק.
עוד פעם: כשמחשבים את גבול ה-75 דולר, בודקים רק את מחיר החבילה. אם היא עוברת את הגבול - משלמים עליה ועל המשלוח מע"מ.