הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתר להזמנת נעליים

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
אהלן חברים מישהו מכיר אתר להזמנת נעליים? נמאס מהמחירים בארץ ובא לי אתר טוב להזמין ממנו נעליים
לאו דווקא נעליי ספורט כל סוגי הנעליים

בארץ אני אוהב את shoesonline יש להם הרבה מבצעים אטרקטיביים
בחול את 6pm.com ושולח לארץ עם buy2usa

אני קונה נעליים רק מחו"ל ושולח דרך MUSTOP
בדרך כלל מזמין מאמזון או מחפש מחירים אטרקטיביים באיביי.
האמת שיש לך נעליים גם בASOS עם משלוח חינם לישראל והנחה של 18%.
בכל אופן תשתדל לא לעבור $75 דולר \ 50 פאונד (לא כולל משלוח).

• פותח/ת השרשור
אני קונה נעליים רק מחו"ל ושולח דרך MUSTOP
בדרך כלל מזמין מאמזון או מחפש מחירים אטרקטיביים באיביי.
האמת שיש לך נעליים גם בASOS עם משלוח חינם לישראל והנחה של 18%.
בכל אופן תשתדל לא לעבור $75 דולר \ 50 פאונד (לא כולל משלוח).
תודה אחי
למה לא לעבור 75$?

זה^
יש גם "טריק" באתר איך להוזיל עלויות מחירי נעליים/בגדים. יש שם מבחר עצום ושירות לקוחות נהדר. אני מזמין משם קבוע.
מזתומרת טריק להוזיל עלויות? חח

נערך לאחרונה:
ASOS אתר עולמי שמגיע במגוון שפות - אנגלית, ספרדית, גרמנית, רוסית, צרפתית וכו'.
הדף הראשי זה האתר האנגלי(ASOS UK). המחיר נקבע לפי ליש"ט, עם אופציה לשינוי מטבע או החלפת שפה.
בחלק מהמקרים, ברגע שאתה משנה למשל מאנגליה(UK) לחנות האמריקאית(USA) המחיר יורד אם בחרת נעליים.
לדוגמא יש נעליים שבחנות האנגלית נמכרות ב65 ליש"ט. ברגע שתעביר לחנות האמריקאית המחיר ירד ל50 ליש"ט.
דרך נוספת להוזיל את המחיר באתר היא שימוש במטבע NZD(דולר ניו זילנדי) במקום ליש"ט.
ככה שאם למשל מצאת באתר נעל שעולה 65 ליש"ט(390 שקל) והעברת לחנות האמריקאית ושינית למטבע NZD, המחיר שלה ירד לאזור ה230 שקלים כולל משלוח.
לא תמיד זה עובד, תלוי בנעל. לרוב כן.

רצוי לא לעבור את ה75 דולר אמריקאי/50 ליש"ט בגלל שהחל מהסכומים האלה(300 ש"ח או יותר) הדואר יכול לגבות מע"מ על ההזמנה. כלומר 17% מסך ההזמנה.

ואגב, אם כבר הסברתי על האתר וכו', מי שמחפש נעלי אולסטאר לאימונים, לעיתים קרובות יש באתר הנחות על אולסטאר. יוצא שאפשר להזמין צמד זוגות באזור ה300 שקלים.

רצוי לא לעבור את ה75 דולר אמריקאי/50 ליש"ט בגלל שהחל מהסכומים האלה(300 ש"ח או יותר) הדואר יכול לגבות מע"מ על ההזמנה. כלומר 17% מסך ההזמנה.
ובמקרה כזה לוקחים בחשבון גם את המשלוח, כלומר גם עליו תשלם מע"מ.

הדף הראשי זה האתר האנגלי(ASOS UK). המחיר נקבע לפי ליש"ט, עם אופציה לשינוי מטבע או החלפת שפה.
בחלק מהמקרים, ברגע שאתה משנה למשל מאנגליה(UK) לחנות האמריקאית(USA) המחיר יורד אם בחרת נעליים.
לדוגמא יש נעליים שבחנות האנגלית נמכרות ב65 ליש"ט. ברגע שתעביר לחנות האמריקאית המחיר ירד ל50 ליש"ט.
דרך נוספת להוזיל את המחיר באתר היא שימוש במטבע NZD(דולר ניו זילנדי) במקום ליש"ט.
ככה שאם למשל מצאת באתר נעל שעולה 65 ליש"ט(390 שקל) והעברת לחנות האמריקאית ושינית למטבע NZD, המחיר שלה ירד לאזור ה230 שקלים כולל משלוח.

ואגב, אם כבר הסברתי על האתר וכו', מי שמחפש נעלי אולסטאר לאימונים, לעיתים קרובות יש באתר הנחות על אולסטאר. יוצא שאפשר להזמין צמד זוגות באזור ה300 שקלים.
Asos חיים שלי. 😍

• פותח/ת השרשור

אחלה הסבר אחי תודה רבה
סלח לי על הבורות אבל במקרה שאני גר באילת ופה כידוע אין מע"מ
במידה ואני עובר את ה 75 דולר גם אז אחוייב במע"מ?

Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Israel

אין כאן הרבה כאלו, אבל אלו שיש להם ילדים סביר להניח שיכירו את האתר כי אימהות הן הצרכניות הגדולות ביותר שלו בגלל המחירים הנוחים ואיכות הבגדים. יש שם הכל, ובאיכות מצויינת!

אין קשר, ברור שתחוייב.
הוא לא יחוייב במע"מ אם הוא אילתי. תפסיקו עם המיתוס הזה.
הוא הולך למשרדי המכס ליד הדואר הראשי בקניון האדום, מראה תעודת תושב אילת וחותם על טופס יבוא אישי שפוטר אותו ממע"מ והולך עם הפתק הזה לשחרר את החבילה.
אם חברת השילוח תחייב אותו מראש, הוא הולך עם הקבלה של תשלום המע"מ לנמל אילת או שולח להם באימייל בליווי פרטי החשבון בנק שלו והוא יקבל החזר תוך 30 יום.
זה יותר כאב ראש כשזה במשלוחי אקספרס כי אז חברת הבלדרות מחייבת אותך מע"מ מראש ואז תצטרך ללכת עם הקבלה לקבל החזר.
במשלוחים רגילים אתה פשוט הולך ישירות לבית המכס ליד הדואר הראשי וחותם על טופס פטור ממע"מ ומשחרר את החבילה ללא תשלום.

אילתים לא משלמים מע"מ על כלום חוץ מדברים שכולם מחוייבים בהם במע"מ כמו רכבים וכו'.
ודרך אגב בASOS הכי זול להזמין מהאתר הספרדי ובמטבע ניו זילנדי או ליש"ט. תשתדל לא לעבור 110 דולר ניו זילנדי או 50 פאונד.
יש לך קופון הנחה israel18 על קניה מעל 75$ אמריקאי או 50 פאונד. יש לך גם אופציה למשלוח אקספרס(עדיף) בעלות של 50-60 ש"ח ומגיע אליך תוך כמה ימים עם שליח עד הבית.
היום קיבלתי מהם חבילה עם שליח UPS עד הבית. בגדים באיכות גבוהה ובמחירים מטורפים וכמובן סטייל שאין להשיג בארץ.

ובמקרה כזה לוקחים בחשבון גם את המשלוח, כלומר גם עליו תשלם מע"מ.
לא!
מחיר המשלוח לא נחשב. מה קורה עם כל המיתוסים האלה? תקראו את החוק.
זה לא תקף רק למוצרים שנקנים באילת?
בכ"מ תודה על המידע,לא ידעתי.
לא. זה תקף גם לכל הזמנה מחו"ל. למשל יש אילתים שקונים חומרי בניה\רהיטים מסין בזול ומקבלים החזרי מע"מ בעשרות אלפי שקלים.
לא תקף לקניית מוצרים מחוץ לאילת בתוך המדינה.
הרבה אילתים לא יודעים את זה ומשלמים מע"מ סתם. אפילו לא מספרים להם שיש את האופציה הזאת.

לא!

לא. זה תקף גם לכל הזמנה מחו"ל. למשל יש אילתים שקונים חומרי בניה\רהיטים מסין בזול ומקבלים החזרי מע"מ בעשרות אלפי שקלים.
לא תקף לקניית מוצרים מחוץ לאילת בתוך המדינה.
הרבה אילתים לא יודעים את זה ומשלמים מע"מ סתם. אפילו לא מספרים להם שיש את האופציה הזאת.
בטוח לגבי זה? מכולה הבאה שאני מביא מסין כנראה תחיל כמול מסוימת של חומרי בניין. עדיף לקנות דרך אילתי?

לא!
יש לי הרגשה שלא הבנת אותי, ולכן אתה קופץ מעל הפופיק.
עוד פעם: כשמחשבים את גבול ה-75 דולר, בודקים רק את מחיר החבילה. אם היא עוברת את הגבול - משלמים עליה ועל המשלוח מע"מ.

יש לי הרגשה שלא הבנת אותי, ולכן אתה קופץ מעל הפופיק.
עוד פעם: כשמחשבים את גבול ה-75 דולר, בודקים רק את מחיר החבילה. אם היא עוברת את הגבול - משלמים עליה ועל המשלוח מע"מ.
גם בזה אני לא בטוח שאתה צודק. עם הניסיון שלי בהזמנת תוספי תזונה, בכל פעם כשמחיר המוצרים היה גבוה מ75$ שילמתי מע"מ רק על מחיר המוצרים ולא כולל המשלוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית