הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת ארקוסיה בזמן סייקל דחוף!!

Daniel233

מושעה
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אהלן חבר'ה , עקב דלקת בכתף קיבלתי ארקוקסיה לעשרה ימים 90 מ"ג כדור 1 כל יום

האם אפשרי להמשיך עם הסייקל כרגיל ? טסט 250 ובולדנון 250 כל ארבעה ימים

אני לא דוקטור, עשיתי סקירה קצרה, ממה שמצאתי יש סיכוי שזה יכביד על המערכת הקרדיווסקולרית, לא חושב שבמשך עשרה ימים זה ישנה משהו בכלל.
אין טעם להפסיק לדעתי

עד כמה שידוע לי אם לא משולב עם אוראלי לא אמורה להיות שום בעיה..
האנאבוליים מין הסתם גם מסייעים בריפוי מהיר יותר של פציעות ודלקות..נכון שיש כאלה שיותר אבל באופן כללי כל טסט מסייע במידת מה בעניין..
הבעיה היא להתאמן עם פציעה בכתף בסייקל..דבר שיגביל אותך מאוד בפלג גוף עליון ואם לא תניח לאזור להחלים ותוריד עצימות אתה עלול למשוך את הפציעה לכל הסייקל ובמצב כזה..עדיף להפסיק

• פותח/ת השרשור
אשר אח שלי תודה על תשובה פגז ומובנת.
אני מוריד עצימות מפלג גוף עליון , ויעלה בהדרגה! כרגע על כדור שני בנתיים...אני עוד חי!!

אני מוריד עצימות מפלג גוף עליון , ויעלה בהדרגה! כרגע על כדור שני בנתיים...אני עוד חי!!
אל תעלה עצימות בכלל לשבוע הקרוב בכל תרגיל שמערב את הכתף הפגועה.. תזרים דם לאזור בסטים של 15-20 חזרות בעצימות של 15-25 אחוז אחרי שבוע תנסה לעלות בהדרגה

תנסה לבדוק אם הפציעה היא בעקבות טכניקה לקויה..אם זה המצב ולא תתקן לא עשית כלום

• פותח/ת השרשור
כן , הפציעה בגלל טכניקה לקויה , למעשה תרגיל חדש שביצעתי בצורה לא נכונה גרם לפציעה...הורדתי את התרגיל מהפרק...
אני על כדור שלישי , נשארו עוד שבע , ואני לא יודע אם זה מהסייקל או מהשילוב של הארקוקסיה , אבל יש מאתמול יש לי קושי כבד מאוד בנשימה...נושם מהר מאוד בין היתר בלי שום מאמץ

ניתן לשלב, ולהמשיך בסייקל והאימונים.
קח בחשבון שעצימות האימון עשויה לרדת (באופן ישיר, עקב השימוש בתרופה, או באופן עקיף מצדך בכדי לא להעמיס).
מעבר לכך, הקפד על טכניקה ועומס הדרגתי נכון.
בזמן סייקל יש תחושה שניתן להעמיס הרבה, וזו הרגשה מטעה.
הגוף אמנם יוכל להתמודד, בטווח הקצר, עם העומסים ההולכים והגוברים (עצימות, נפח), אך לא מן הנמנע להיפצע ולהיעצר בלי לשים לב.
התמקד בהתקדמות כמה שיותר בתרגילי הבסיס המורכבים; הוסף עצימות או נפח בהם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה דניאל , מיישם ולומד כל הזמן. אכן יש הרגשה כללית שאפשרי לעשות ולבצע הכל בכל משקל, אך זו הרגשה מטעה.
תודה על התשובות המפורטות חבר'ה!! אמשיך לעדכן ובקרוב גם תמונות!! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית