שאלה נוספת לגבי קורס מדריכי חדר כושר

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אהלן חבר׳ה,

למרות קולות הבוז הכלליים בנושא, הבנתי שבמהלך
תואר ארוך, אני מעדיף להרוויח מעט פחות ולהנות מהדרך,
מאשר לטחון מלצרות עד גיל 30.

רק הזמן יגיד אם אני טועה, אבל זו ההחלטה.

נתקלתי בקורס שמציע ביה״ס למקצועות הספורט - מדובר על הפרש של 1500 ש״ח
מהקורס שוינגייט מציעה.

השאלה אם הם מקצועיים באותה מידה - למישהו היה ניסיון איתם/יכול להעיד?

האם זה לא משנה בכלל כי כל הקורסים ליצניים?

האם בכלל משמעות החיים היא 42?

סתם, אבל אשמח לשמוע את דעתכם.

תעשה את הקורס הכי זול במקום הכי זול שינפיק לך תעודה לעסוק בהדרכה לפי חוק הספורט.
את הידע המקצועי האמיתי(כמובן שאת הפרקטי) תשיג מחוץ למוסדות הלימודים(זה כולל אנטומיה, פיזיולוגיה, תזונה, בניית תכנית אימון וכו')

יש לי חדשות בשבילך , אתה לא תהנה ממשמרות בחדר כושר
למה לא? מה כל כך רע מפשוט לטייל במכון, לשמור על אנשים בבנץ' ולעזור להם אם יש להם שאלות? נשמע לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן ולהרוויח על זה כסף. אני לא מוצא איפה אפשר פה לא להנות.

למה לא? מה כל כך רע מפשוט לטייל במכון, לשמור על אנשים בבנץ' ולעזור להם אם יש להם שאלות? נשמע לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן ולהרוויח על זה כסף. אני לא מוצא איפה אפשר פה לא להנות.[/QUOTE

תשלם הרבה כסף על הטיול הזה שלרוב יגיע עם משכורת מינימום(קורס מדריך חד"כ, תעודת מגיש עזרה ראשונה בתוקף) ועם קושי להיכנס לחדר כושר נורמלי.
בנוסף ישבו לך על הראש ב90% מהמקומות איך/כמה לדבר ואיך/כמה למכור ואיפה/מתי/כמה זמן לעמוד ולעשות סדנאות בטן ובלה בלה.

למה לא? מה כל כך רע מפשוט לטייל במכון, לשמור על אנשים בבנץ' ולעזור להם אם יש להם שאלות? נשמע לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן ולהרוויח על זה כסף. אני לא מוצא איפה אפשר פה לא להנות.

מחזקת את מה ש @SmokingSnake אמר מעליי.
חוץ מזה שתיתקל ב90% אוכלוסיה שתשב לך על הראש או תעלה לך את הסעיף.
אף אחד לא רוצה לשמוע את המדריך מתקן ומעיר, בטח לא מסתכל עליו עושה תרגיל (בין אם הוא נכון או לא)
עדיף לך לטייל בין שולחנות במלצרות (או לברמן) ואשכרה לעשות הרבה כסף ולשלם על לימודים כלשהם.

כשעשיתי את הקורס הייתי באותו ראש כמו שלך ומהר ברחתי מלהיות מדריכה בחד''כ.. פשוט לא שווה את הכסף שתבזבז על הקורס, על הזמן שאתה מבזבז שם, על האנשים שאתה צריך לסבול שם ועל השכר המינימלי..

מחזקת את מה ש @SmokingSnake אמר מעליי.
חוץ מזה שתיתקל ב90% אוכלוסיה שתשב לך על הראש או תעלה לך את הסעיף.
אף אחד לא רוצה לשמוע את המדריך מתקן ומעיר, בטח לא מסתכל עליו עושה תרגיל (בין אם הוא נכון או לא)
עדיף לך לטייל בין שולחנות במלצרות (או לברמן) ואשכרה לעשות הרבה כסף ולשלם על לימודים כלשהם.

כשעשיתי את הקורס הייתי באותו ראש כמו שלך ומהר ברחתי מלהיות מדריכה בחד''כ.. פשוט לא שווה את הכסף שתבזבז על הקורס, על הזמן שאתה מבזבז שם, על האנשים שאתה צריך לסבול שם ועל השכר המינימלי..
אני לא מסכים, המשמרות האלה זה תקופה/דרך להשיג לקוחות לאחר מכן העבודה האמיתית מתחילה, באימונים אישיים אתם באמת מאמן, במשמרות אתה סתם שומר

אני לא מסכים, המשמרות האלה זה תקופה/דרך להשיג לקוחות לאחר מכן העבודה האמיתית מתחילה, באימונים אישיים אתם באמת מאמן, במשמרות אתה סתם שומר

עד שאתה תתחיל להשיג לקוחות בתור מדריך אתה תצטרך לעבוד יחסית הרבה זמן כדי שיכירו אותך ו'לבנות את השם שלך'.
ברור לי שזו הדרך להשיג לקוחות אבל אם זה לא מה שהוא רוצה לעסוק בו לטווח הרחוק או כ'קריירה', אני הייתי מוותרת על זה מלכתחילה.

עד שאתה תתחיל להשיג לקוחות בתור מדריך אתה תצטרך לעבוד יחסית הרבה זמן כדי שיכירו אותך ו'לבנות את השם שלך'.
ברור לי שזו הדרך להשיג לקוחות אבל אם זה לא מה שהוא רוצה לעסוק בו לטווח הרחוק או כ'קריירה', אני הייתי מוותרת על זה מלכתחילה.
אממ כן ולא, בן אדם שיש לו את זה ישיג לקוחות יחסית מהר , ויעבוד לא הרבה שעות וירוויח סבבה בתור סטודנט

אממ כן ולא, בן אדם שיש לו את זה ישיג לקוחות יחסית מהר , ויעבוד לא הרבה שעות וירוויח סבבה בתור סטודנט
לטובת השואל נכנס לזה עם מספרים
כשניים שעבדו במכוני פיטנס מעל 5 שנים תסכים איתי שמאמן פופולרי יקבל לכל אימון מקסימום 75 שקל לשעה(השאר למכון).

בוא ניקח מאמן כזה שיקבל נניח 30 אימונים אישיים לחודש ויעבוד עוד 50 שעות במשמרות בשכר יפה יחסית לשוק של 27 לשעה(מה שאני קיבלתי).
על האימונים אישיים הוא יבזבז בפועל 45 שעות שלו כדי לעשות אותם עם הלקוח(נסיעות, ביטולים, אימונים לא ברצף וכו').
חישוב:
30*75=2250 שקל על אימונים אישיים
50*27= 1350
השכר לשעה מחושב על הזמן שבוזבז בפועל(כאמור סה"כ 90 שעות בפועל)
3600/90=40 ש"ח לשעה ברוטו

בתרחיש סופר אופטימי אם אתה "תותח" להגדרת המכון יהיה לך 40 ש"ח לשעה ברוטו, הרוב המוחלט מקבלים 7-10 ש"ח פחות.
בהשוואה: ברמן בוגר קורס ומנהל משמרת יקבל 55-65 לשעה עם פחות הוצאה על הקורס

הדרך להתפרנס יפה זה לעשות אימונים אישיים ויוזמות אחרות לבד או לעבוד כפרילאנס ולא לעבוד במשמרות.
אישית לי היה סידור לעבוד 5-10 שעות בחודש במשמרת בתמורה למנוי חינם ועשיתי את זה בשנתיים האחרונות, כשדרשו שאתן 40 שעות משמרת לחודש עזבתי.

לטובת השואל נכנס לזה עם מספרים
כשניים שעבדו במכוני פיטנס מעל 5 שנים תסכים איתי שמאמן פופולרי יקבל לכל אימון מקסימום 75 שקל לשעה(השאר למכון).

בוא ניקח מאמן כזה שיקבל נניח 30 אימונים אישיים לחודש ויעבוד עוד 50 שעות במשמרות בשכר יפה יחסית לשוק של 27 לשעה(מה שאני קיבלתי).
על האימונים אישיים הוא יבזבז בפועל 45 שעות שלו כדי לעשות אותם עם הלקוח(נסיעות, ביטולים, אימונים לא ברצף וכו').
חישוב:
30*75=2250 שקל על אימונים אישיים
50*27= 1350
השכר לשעה מחושב על הזמן שבוזבז בפועל(כאמור סה"כ 90 שעות בפועל)
3600/90=40 ש"ח לשעה ברוטו

בתרחיש סופר אופטימי אם אתה "תותח" להגדרת המכון יהיה לך 40 ש"ח לשעה ברוטו, הרוב המוחלט מקבלים 7-10 ש"ח פחות.
בהשוואה: ברמן בוגר קורס ומנהל משמרת יקבל 55-65 לשעה עם פחות הוצאה על הקורס

הדרך להתפרנס יפה זה לעשות אימונים אישיים ויוזמות אחרות לבד או לעבוד כפרילאנס ולא לעבוד במשמרות.
אישית לי היה סידור לעבוד 5-10 שעות בחודש במשמרת בתמורה למנוי חינם ועשיתי את זה בשנתיים האחרונות, כשדרשו שאתן 40 שעות משמרת לחודש עזבתי.
כי רשתות זה פח, להרוויח מתחת ל100 שח לאימון זה לא שווה את ההשקעה, זה אולי שווה בהתחלה בשביל לצבור נסיון, אבל כן אם אתה סטודנט יש דרכים עדיפות יותר לעשות שכר.

כי רשתות זה פח, להרוויח מתחת ל100 שח לאימון זה לא שווה את ההשקעה, זה אולי שווה בהתחלה בשביל לצבור נסיון, אבל כן אם אתה סטודנט יש דרכים עדיפות יותר לעשות שכר.
נכון, לכן אני אומר שהמסלול ה״רגיל״(מסיים קורס עובד בחדר כושר פיטנס ומתחיל לאמן שם אימונים אישיים) הוא לא משתלם אם יש פה רק פאן כלכלי.
מי שעובד שם ולא אוהב מאוד את מה שהוא עושה לא יחזיק שם.

נכון, לכן אני אומר שהמסלול ה״רגיל״(מסיים קורס עובד בחדר כושר פיטנס ומתחיל לאמן שם אימונים אישיים) הוא לא משתלם אם יש פה רק פאן כלכלי.
מי שעובד שם ולא אוהב מאוד את בתחום לא יחזיק שם.
אמת לאמיתה

ברמניות מרוויחות משמעותית יותר מברמנים
ברור, ויודעות גם איך להשיג עוד טיפ ממה שכבר שמו 🍦

עריכה:
אגב, איפה שבירמנתי כולנו התחלקנו בטיפים.. גם נשים גם גברים... כך שגם הגבר קיבל בידיוק כמוני 😃

אז אתה לא מסכים שליקוקים מביאים יותר טיפים?

תגיד תודה שהיא לא שמה את הסמיילי הזה: 👶

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית