הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה נוספת לגבי קורס מדריכי חדר כושר

C'MON

אם לא היה לה חבר,היינו ממזמן מתחתנים בבית כנסת השכונתי שלי..או במכון של @PowerLifting

מה בית כנסת, אתה כופר יותר ממני גוועלד!
ותכל'ס, האמת שאין לי מושג איך אני מחזיקה את עצמי 😘
קיצר, לאחר ששמעתי את הדעות שלכם בנושא,
החלטתי ללכת לזנות, סה״כ כיף, יותר כסף לשעה, ועושים כושר על הדרך.

וברצינות - אני מבין שבדומה להרבה דברים בחיים, יש פער משמעותי בין מה שאנחנו
חושבים שזה, ומה שזה בפועל.

אפשר להמשיך לנהל דיון על תרבות הטיפים לברמנים/יות, אבל קיבלתי את התשובה שלי 😃
תודה חברים.

לצערי אתה צודק, יש פער דיי גדול.
וסליחה על הדיון, אני תמיד הופכת אותו למשהו כזה..
זו המומחיות שלי, למה נראה לך שמתים עליי כאן? 🤣🤣🤣

אני לא עברתי קורס ברמנים ובתקופתי כברמנית הייתי מרוויחה בממוצע 70-80₪ בשעה. השיא היה 100 😃
מחזק אפילו יותר את מה שאני אומר על השכר.
כשאני הייתי עובד יחסית הרבה במכון הייתי על אזור ה45 לשעה ל80-90 שעות שהייתי נותן בחודש וזה לא היה בזכות פרגון אלא עבודה קשה ושם שקניתי.
היום אני לא אבזבז שעה בשביל 50 שקל(ולכן אני כבר לא עובד במועדון פיטנס)

אבל 'אהבתי' פעם אחת, איך עושים שוב?!
האמת היא שיש בעיה מובנית באתר. אחרי ש"אהבת" משהו שלי, אם אני שולח תגובה נוספת לאותו אשכול לפני שמישהו אחר עשה זאת, התגובה החדשה שלי נוספת לישנה, כפי שקרה באשכול הזה, והקורא התמים לא יודע ש"אהבת" רק את החלק הראשון. זה עלול להעמיד אנשים מסויימים במצב לא נוח, תלוי מה כתוב בחלק שנוסף.

שימי לב, חשוב מאד: לחיצה על "אהבתי" לתגובה זאת מהווה הסכמה בלתי חוזרת שלך להעביר לרשותי את כל הכסף בחשבון הבנק שלך (אם כי עם המזל שלי את בטח באובר).

(לא נראה לי שווה להטריח את משה בעניין הזה).

עריכה: וכמובן גם עריכה עלולה לעשות צרות...

נערך לאחרונה:
למה לא? מה כל כך רע מפשוט לטייל במכון, לשמור על אנשים בבנץ' ולעזור להם אם יש להם שאלות? נשמע לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן ולהרוויח על זה כסף. אני לא מוצא איפה אפשר פה לא להנות.

השאלות של האנשים הן איזה תרגילים אפשר להוסיף כדי לשפר את ה"פיק" ביד הקדמית, מה לעשות כשהמוט W תפוס, באיזו אחיזה לתפוס בזמן פשיטת מרפקים מפולי עליון, איך עובדים הכי טוב על הצדדים של הבטן, איך שורפים שומן מהמפשעה, איך מטפלים במדלדל ביד, למה לא לעבוד בסמית' אם אפשר להוסיף שם יותר משקל, איך להתנפח אבל לא "יותר מדי", וזה רק על קצה האצבע. גם אני חשבתי שבגלל האהבה שלי לתחום אני אהנה להעביר זמן במשמרות, אבל בפועל כולם פשוט יצורים, ובסופו של דבר נשארתי עם אהבה לאימונים ובלי אהבה למקצוע.
אני מודה שזה כנראה בגלל רוב האוכלוסיה בסביבה שלי, שלא מעריכה כלום בחדר כושר ורק רואה בו דרך להיראות טוב יותר ולקבל לייקים בפייסבוק.

השאלות של האנשים הן איזה תרגילים אפשר להוסיף כדי לשפר את ה"פיק" ביד הקדמית, מה לעשות כשהמוט W תפוס, באיזו אחיזה לתפוס בזמן פשיטת מרפקים מפולי עליון, איך עובדים הכי טוב על הצדדים של הבטן, איך שורפים שומן מהמפשעה, איך מטפלים במדלדל ביד, למה לא לעבוד בסמית' אם אפשר להוסיף שם יותר משקל, איך להתנפח אבל לא "יותר מדי", וזה רק על קצה האצבע. גם אני חשבתי שבגלל האהבה שלי לתחום אני אהנה להעביר זמן במשמרות, אבל בפועל כולם פשוט יצורים, ובסופו של דבר נשארתי עם אהבה לאימונים ובלי אהבה למקצוע.
אני מודה שזה כנראה בגלל רוב האוכלוסיה בסביבה שלי, שלא מעריכה כלום בחדר כושר ורק רואה בו דרך להיראות טוב יותר ולקבל לייקים בפייסבוק.

הגדרת טוב מאוד בדיוק את מה שאני חושב ולמה אני לא נכנסתי לתחום הזה למרות שהופעלו עליי לחצים מהמשפחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית