עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אישית לא משתמש בחגורה, אין חובה להשתמש, זה יכול להרים על המשקלים למעלה זה נכון, אם אתה לא מתחרה ורק רוצה להתחזק באופן כללי, בהחלט אפשר להסתדר עם משקלים גבוהים בלי חגורה.
יש לציין ששימוש בחגורה במשקלים גבוהים מחזק את הבטן יותר משימוש ללא חגורה.
סימוכין?ש לציין ששימוש בחגורה במשקלים גבוהים מחזק את הבטן יותר משימוש ללא חגורה
ואני ראיתי אנשים שמגיעים ל100 קילו בלי חגורה, נתקעים חודשים, ואז שמים חגורה ומצליחים להגיע ל140 תוך כמה שבועות.מה זה הקשקושים האלה.
ראיתי אנשים מגיעים גם ל200 קילו בלי חגורה, גם בחורות את האמת.
אם המטרה הכללית היא להתחזק ולא להתחרות, אין שום צורך דחוף או הכרח לחגורה.
ואז מה?ואני ראיתי אנשים שמגיעים ל100 קילו בלי חגורה, נתקעים חודשים, ואז שמים חגורה ומצליחים להגיע ל140 תוך כמה שבועות.
ואז הם הלכו הביתה, שתו חלב והלכו לישון.ואז מה?
40 קילו תוך כמה שבועות רק מחגורה?ואני ראיתי אנשים שמגיעים ל100 קילו בלי חגורה, נתקעים חודשים, ואז שמים חגורה ומצליחים להגיע ל140 תוך כמה שבועות.
אולי הגזמתי ב"כמה שבועות". אבל יצא לי לפגוש מקרים של מתאמנים שנתקעו במשקל נמוך תקופה ארוכה וההתקדמות הלינארית שלהם המשיכה דווקא בזכות חגורה ולטווח ארוך. אני לא מצאתי אף טיעון משכנע נגד חגורה עד היום אז אני לא רואה סיבה למה מתאמן שלוקח את הספורט ברצינות לא ישיג לעצמו אחת.40 קילו תוך כמה שבועות רק מחגורה?
כל יום מגלים משהו חדש.
טוב לדעת
סימוכין?
חשבת אולי שאתה פשוט מפחד לצאת מאיזור הנוחות שלך?אולי הגזמתי ב"כמה שבועות". אבל יצא לי לפגוש מקרים של מתאמנים שנתקעו במשקל נמוך תקופה ארוכה וההתקדמות הלינארית שלהם המשיכה דווקא בזכות חגורה ולטווח ארוך. אני לא מצאתי אף טיעון משכנע נגד חגורה עד היום אז אני לא רואה סיבה למה מתאמן שלוקח את הספורט ברצינות לא ישיג לעצמו אחת.
מה זה הקשקושים האלה.
ראיתי אנשים מגיעים גם ל200 קילו בלי חגורה, גם בחורות את האמת.
אם המטרה הכללית היא להתחזק ולא להתחרות, אין שום צורך דחוף או הכרח לחגורה.
חלק גדול כאן משתמש בחגורת גב בסקוואטים ודדליפטים
אני מבין שכשבנאדם בתחרות והוא עובד במשקל שמערער לו את הביטחון , אבל מה אם אני מתקדם בקצב מבוקר ?? לא כדאי ללמוד לבנות חגורה תוך ביטנית חזקה מאשר אמצעי חיצוני ?
חשבת אולי שאתה פשוט מפחד לצאת מאיזור הנוחות שלך?
תאמין לי שגם כשאני התחלתי לפני שנה וחצי להתאמן לראשונה ללא חגורה, אחרי שהייתי רגיל לשים גם בחימום, היה לי מאוד קשה ומתסכל. אבל משתלם בסוף.
אני לא יכול לדבר בשמו. אבל לפעמים כשנתקעים כדי לבצע שינוי קטן במתכונת האימונים כמו לשנות מס׳ חזרות, לעבור לתרגיל דומה ולהוסיף או להחסיר ציוד כדי לייצר התקדמות במסלול מקבילאיך זה תרם לך?