עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל אחד מהם יוצא מעבר ל800 ש"ח להזמין לארץ כולל משלוח ומכס.INZER, SBD, PIONEER
מוכן לשלם מעבר לשמונה מאות.כל אחד מהם יוצא מעבר ל800 ש"ח להזמין לארץ כולל משלוח ומכס.
אני לא יודע מה האיכות של ONI, אבל אני יודע שהרבה משתמשים בהם, השירות מעולה, והם נמכרים כאן בארץ.
אם יש לך סבלנות, SBD מגיע לארץ, אני מאמין שזה יוזיל את המחירים משמעותית.
אם התקציב שלך הוא מתחת 300 ש"ח ואתה מוכן לקנות חגורה פחות איכותית ולהחליף אותה תוך כמה חודשים או שנים כשהיא כבר לא מתפקדת, אתה יכול לקנות RDX.
דרך אנגליה תחסוך מכס וכנראה עלות משלוח, יעלה לך אולי בסביבות 400 ש"ח אפילו.מוכן לשלם מעבר לשמונה מאות.
יש לי אפשרות להזמין לאנגליה ולקראת פסח חבר יאסוף לי אותה, אולי לשם העלות משלוח תהיה זולה יותר. אברר מתי sbd יגיעו לארץ אם בחודשים הקרובים אז כנראה שאחכה.
לגבי מידה, מה היית ממליץ או לפי מה אתה ממליץ לבדוק? לפי גודל הבטן בזמן ברייסינג(מנופחת, מוחזקת ובחוץ עד כמה שאפשר)?
בדיוק קניתי פיוניר למתאמן שלי, אני לא כל כך אוהב את החגורה הזאת, היא הרבה יותר רכה מאינזר וSBD.פיוניר קאט בקיצור
ספר לי על זה... אני הזמנתי פיוניר... אבל לפחות יודע שזה השקעה לכל החיים אז אני בסדר עם זהכל אחד מהם יוצא מעבר ל800 ש"ח להזמין לארץ כולל משלוח ומכס.
לצערי קניתי לפני שהיה את הפרסום שמגיעים לארץ אז קצת באסהאם יש לך סבלנות, SBD מגיע לארץ, אני מאמין שזה יוזיל את המחירים משמעותית.