הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קאלפה

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
מה אומרים על החברה? שמעתי דעות לכאן ולכאן ורציתי לברר פה לראות מה חושבים עליה..

הוא חדש, לא ניסיתי ממנו עדיין כלום..
עברתי בדיוק כי הקודם הביא לי חרא מדולל בשם וורמודג..
לנסות? זה גם אסטרים קצרים אז אם לא יפעל ארגיש מייד
אתה יכול לנסות.
איך תדע מה בדיוק קיבלת? על סמך הרגשה? זה סובייקטיבי. לא כל אחד ירגיש את מה שהרגיש בעבר על אותם חומרים ומינונים, ולא כמו שאדם אחר ירגיש. תופעות לוואי הן לא מדד לאיכות או כמות החומר, וגם הרבה פלצבו עשוי להיכנס למשוואה, עקב הפסיכולוגיה שמאחורי השימוש והצפייה ממנו.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות.
איך תדע מה בדיוק קיבלת? על סמך הרגשה? זה סובייקטיבי. לא כל אחד ירגיש את מה שהרגיש בעבר על אותם חומרים ומינונים, ולא כמו שאדם אחר ירגיש. תופעות לוואי הן לא מדד לאיכות או כמות החומר, וגם הרבה פלצבו עשוי להיכנס למשוואה, עקב הפסיכולוגיה שמאחורי השימוש והצפייה ממנו.
אז איך מודדים? לפי אילו מדדים?

אז איך מודדים? לפי אילו מדדים?
קשה תמיד לקבוע חד צדדית.
זה גם עניין של היטוריית שימוש וגם עניין של מדדים בבדיקות דם שמראים יתר פעילות.
אבל לא תמיד מה שיוצא מעיד על כמות ואיכות, קשה לדעת.
גם ככל שמתקדמים בשנים ובסייקלים, האפקט מאותו מינון מתכנס ויהיה קשה ואף לא נכון להשוות את אותו מינון לשימוש בעבר.

• פותח/ת השרשור
קשה תמיד לקבוע חד צדדית.
זה גם עניין של היטוריית שימוש וגם עניין של מדדים בבדיקות דם שמראים יתר פעילות.
אבל לא תמיד מה שיוצא מעיד על כמות ואיכות, קשה לדעת.
גם ככל שמתקדמים בשנים ובסייקלים, האפקט מאותו מינון מתכנס ויהיה קשה ואף לא נכון להשוות את אותו מינון לשימוש בעבר.
אז איך אפשר לדעת מה עובד? זה תמיד היה החוסר וודאות הזה?
סייקל קודם ניסיתי וורמודג והיה אמור להיות סייקל חזק ולא הרגשתי אותו כל כך.. היו תוצאות אבל לא כמו שציפיתי מכאלה חומרים ומינונים..
מה זה אומר?

באמת?
לחברות עם "מפעל" "מאושר" ו"תעודות" בחול, יש עדיפות על אנדרגראונד מקומי?
וואלה אחי...מהניסיון שלי ועל אנשים שאני רואה..עדיף פי מיליון.

מה הקטע הזה שאתה אומר להכיר את הטבח וכל זה? והטבח מכיר את הסיני שהוא מזמין ממנו באינטרנט??חח ?
אחי..אל תשווה חומרים שמיוצרים במפעל סטרילי לאחד שמייצר בבית אם הוראות הפעלה מהאינטרנט..הכל יש לך היום האינטרנט הכל.
מה שמיוצר באלפה בקלפה ובבלקן תמיד יהיה פי מיליון יותר סטרילי ואיכותי מהחרא המקומי והם מוכרים בכל העולם אחי...ואני ניסיתי חומרים מכאן אחי
לא סתם זה זול פה בארץ.
הטבחים בארץ גם מחפשים לעשות כסף...אתה קונה מהם ויאל טרן בחצי שקל ואנשים אחרי זה לא מבינים למה לקוחים 1 וחצי גרם טסט ומרגישים שיט
מכיר אנשים שנפלו עם כל החברות בארץ
בסיירוקס החומר אחי לפעמים כואב ולפעמים הם גם אולי 70% בדוס אבל הם לפחות בסדר אין אצלם נפילות גדולות
1. באלקן טובים? הדעות חלוקות וכן גם ההרגשה בשימוש.
אישית, מכיר מספר חברים קרוב שעשו שימוש רב בחומרים של הברנד - חלקם מרוצים, חלקם לא.
מעבר לכך, יש 2 בעיות מרכזיות עם החומרים:
א) רובם על בסיס שמן אתיל-אוליאט - זהו שמן, שדווקא הסתברותו מבין כלל השמנים שנעשה בהם שימוש בתחום הסטרואידים, לגרום לרגישות ואי-נעימות למשתמש.
ב) מחיר - גבוה בהרבה ממחיר אנדרגראונד ישראלי מקומי, ולא בצדק
מהסייקלים שלי על בלקן אחי החומר שלהם הכי נוח ופחות כואב שהישתמשתי ועשיתי הרבה סייקלים
אבל צודק אחי..בארץ זה יקר

• פותח/ת השרשור

מה הקטע הזה שאתה אומר להכיר את הטבח וכל זה? והטבח מכיר את הסיני שהוא מזמין ממנו באינטרנט??חח ?
אחי..אל תשווה חומרים שמיוצרים במפעל סטרילי לאחד שמייצר בבית אם הוראות הפעלה מהאינטרנט..הכל יש לך היום האינטרנט הכל.
מה שמיוצר באלפה בקלפה ובבלקן תמיד יהיה פי מיליון יותר סטרילי ואיכותי מהחרא המקומי והם מוכרים בכל העולם אחי...ואני ניסיתי חומרים מכאן אחי
לא סתם זה זול פה בארץ.
הטבחים בארץ גם מחפשים לעשות כסף...אתה קונה מהם ויאל טרן בחצי שקל ואנשים אחרי זה לא מבינים למה לקוחים 1 וחצי גרם טסט ומרגישים שיט
בסיירוקס החומר אחי לפעמים כואב ולפעמים הם גם אולי 70% בדוס אבל הם לפחות בסדר אין אצלם נפילות גדולות

מהסייקלים שלי על בלקן אחי החומר שלהם הכי נוח ופחות כואב שהישתמשתי ועשיתי הרבה סייקלים
איזה חברה לדעתך תעשה את העבודה? בלקן אין טרן אצטט למיטב ידיעתי לכן ירדו מהפרק..
טרן חזק אני מחפש, תום בזמנו ועופר שיבחו מאוד את בלו דרגון, דניאל קיבל תוצאות מרשימות מאוד על mxp והמינונים שהוא לקח היו בינוניים מאוד ולא גבוהים. בשורה תחתונה- תגידו מספר חברות שאתם ממליצים עליהם אני אברר.. כרגע ברשימה זה אלפא פארמה ותייגר..

טרן חזק אני מחפש, תום בזמנו ועופר שיבחו מאוד את בלו דרגון, דניאל קיבל תוצאות מרשימות מאוד על mxp והמינונים שהוא לקח היו בינוניים מאוד ולא גבוהים. בשורה תחתונה- תגידו מספר חברות שאתם ממליצים עליהם אני אברר.. כרגע ברשימה זה אלפא פארמה ותייגר..
אחי..
בלו דרגון אל תיגע...גם אני קראתי עליהם פה ותאמין לי שיש איתם בעיות גם במינונים וגם בבישול
אלכס שהוא אחד הגברים פה כתב עליהם וגם חברים אחרים פה נפלו איתם..אלכס זה לא חרטטן אחי.
אני כמעט קניתי וראיתי חבר טוב שקיבל מהם זין אז ירדתי מזה אחי
אם אתה חושב שטרן ב...... שקל זה טרן טוב אז תנסה..חחח

אני לא ימליץ לך כי אני לא דילר ולא מקדם אף אחד אחי
אבל אם אתה רוצה חומר טוב זה רק בית מרקחת או החומרים שמיוצרים במפעלים בהודו ובתאילנד וגם בלקן טוב

• פותח/ת השרשור
אחי..
בלו דרגון אל תיגע...גם אני קראתי עליהם פה ותאמין לי שיש איתם בעיות גם במינונים וגם בבישול
אלכס שהוא אחד הגברים פה כתב עליהם וגם חברים אחרים פה נפלו איתם..אלכס זה לא חרטטן אחי.
אני כמעט קניתי וראיתי חבר טוב שקיבל מהם זין אז ירדתי מזה אחי
אם אתה חושב שטרן ב...... שקל זה טרן טוב אז תנסה..חחח

אני לא ימליץ לך כי אני לא דילר ולא מקדם אף אחד אחי
אבל אם אתה רוצה חומר טוב זה רק בית מרקחת או החומרים שמיוצרים במפעלים בהודו ובתאילנד וגם בלקן טוב
גם וורמודג אבל הם כביכול מחול ומייצרים במפעל.. אבל הם חרא
אחרי הסייקל המאכזב הזה אני חייב משהו שיעיף אותי ולא מוצא שום דבר טוב.. זה מייאש כבר

נכון אחי
וורמודג חרה
בחברות הגדולות יש קודים אחי וקשה לזייף
בסייקל האחרון הייתי על בלקן וקאלפה האורגינל
אחי יש לקאלפה טרן חזק גם למדיטק לאלפה ותייגר יש טרן טוב

• פותח/ת השרשור
נכון אחי
וורמודג חרה
ציני לגבי וורמודג?

נכון, וגם הם לכאורה מחול וכל זה, ככה שגם חברות כאלה זה לא ללכת על בטוח
חחחח..היצחקת אותי
אחי..אתה רוצה בטוח תקנה בבית מרקחת אין בטוח בUGL
אבל מה אתה יודע על מי שמייצר חומר בארץ?? חוץ מזה שקראת איזה חבר פורום או מנהל שאומר לך הוא "גבר שבגברים"
אם היית צריך לעבור ניתוח והיו מציעים לך רופא עם ניסיון שמנתח חולים מכל העולם או איזה אחד בארץ שמנתח אצלו בבית שמישו כתב לך בפורום שהוא תותח
במי היית בוחר?

לא משנה אחי
לך על איזה חברה שאתה רוצה...העיקר שתהיה מבסוט
בהצלחה אח

תמיד שאני שומע על החברה קאלפה אני נזכר שלפני שנה ומשהו שהייתי על סייקל פרופ בלבד חלק מהויאלים היה רשום propionate ועל חלקם היה רשום profionate בזמנו צילמתי את זה אבל נמחק לי כל האייפון, תמיד מצחיק אותי מחדש.
לגבי החומר לקחתי כמו שנאמר פרופ בלבד ואחרי בדיקות דם כמה שבועות לאחר מכן הבנתי שהחומר אנדרדוז.
לא יודע מה הולך שם כיום אבל ברגע שהבדיקות דם לא מאשרות את כמות החומר הפעיל המצופה מהם (לפחות באופן יחסי) אני פוסל את החברה לאלתר.

PCT רפואי מבית מרקחת בהחלט נדרש ורצוי.
חברות מחו"ל- גם סיכוי סביר לזיופים ובעיות. לך תדע ממי בא ואיפה עבר.
גם מקורות שכביכול מהימנים, מתגלים כשרלטנים. לא חייב להיות כולל, אבל אופן יחסי יש, וכך מרוויחים - מהסטטיסטיקה הלא ידועה/מדווחת
זה הדבר היחיד שכן טוב בארץ. שחוץ מהחומרים עצמם כל השאר אפשר להשיג בית מרקחת במחיר טוב

אז איך אפשר לדעת מה עובד? זה תמיד היה החוסר וודאות הזה?
סייקל קודם ניסיתי וורמודג והיה אמור להיות סייקל חזק ולא הרגשתי אותו כל כך.. היו תוצאות אבל לא כמו שציפיתי מכאלה חומרים ומינונים..
מה זה אומר?
אל תילחץ.
אתה לא היחידי שנמצא בסיטואציה הזו.

איך אפשר בכל זאת לדעת? ניסיון עבר והווה יכול להיות טוב, אבל צריך לקחת בחשבון שיש פאקטורים שמשתנים.
אם הרגשתי טוב על 500mg טסט של חברה X ובסייקל הבא הרגשת מעולה על מינון זהה או מעט יותר של חברה Y - אזי שהחומרים בסדר. זו דוגמא פשוטה להמחשה.

אם השתמשת בננדרולון והרגשת עליה בכוח ובמאסה, נוזליות, פציעות שנעלמו לאיטן, ירידה בליבידו וכדומה - אזי באמת זה ננדרולון. אם תשתמש שוב בננדרולון ולא תרגיש אפילו אף סימן - כנראה שזה לא ננדורולון.

לא הכל שחור או לבן - יש פאקטורים שצריך להתייחס אליהם. אתן לך דוגמא אישית:
בסייקל חיטוב האחרון, אותו סיימתי לפני שבועיים, הרצתי טסט פרופ 150mg/eod וטרן אצטט 100mg/eod. לא חוויתי תופעות לוואי קיצוניות מהטרן (מעט הזעות בלילה - וגם לא לכל אורך הסייקל, מעט עצבים וירידה הדרגתית בחשק המיני) וזהו. הייתי בגרעון קלורי, וכנראה שגם הוא נתן נדבך לחלק מתופעות הלוואי. השאלה שנשאל היא - מה שייך למה? ובכן, לא ניתן לקבוע באופן חד צדדי. ביצעתי בדיקות דם בשבוע השביעי לסייקל, וגיליתי שאכן יש לי טרןם בגוף. כמה בדיוק? לא יודע! אבל הפרוגסטרון היה פי 11 מהטווח העליון של הנורמה. רק חומרים חזקים ממשפחת NOR-19 עשויים לגרום למדדים כאלו. עכשיו אתה תשאל - אבל רגע, הפרוגסטרון עלה מאוד - יש לך טרן בדם! כן, יש! אבל אולי המינון היה אוברדוס/אנדרדוס? כאן נכנסים הפאקטורים המשתנים והיכולת לשלוט עליהם ולמדוד. אם, תיאורטית, הייתי מבצע את אותו החיטוב (נתונים זהים, רק חברת חומרים אחרת) והיה יוצר לי פרוגסטרון גבוה או נמוך - אזי זה היה מדד די טוב להאם הטרן היה במינון או לא. כנ"ל לגבי מדדים כמו טסט טוטאל, אסטרדיול, פרולקטין ועוד. שוב, זה לא כלל אצבע ומדדי ברזל, הגוך מגיב אחרת הורמונלית בכל עת, אבל זו גם אינדיקציה.

מעבר לכך, מלבד המעקב הסובייקטיבי-אישי, והמדעי (כביכול) - על ידי בדיקות דם, יש תחום אפור ולא ידוע. ככל שתבצע סייקלים לאורך זמן ותשתמש בחברות שונות, אולי כך תוכל לקבל אינדיקציה עצמית על מה משפיע עלייך, איך וכמה. אני לא אומר שזו סיבה "לשבת בצד" ולא לבחור חברה ולהריץ אותה, אבל מראש, כל עוד לא מדובר בחומר רפואי (וחומרים רפואיים יש אולי רק 2-3), אזי לא משנה מה - חברת אנדרגראונד מקומית, מחו"ל או מהירח - אתה נתון לחסדיהם של היצרנים (בין אם איכות הייצור, סטריליות, מינון ועוד). כאן נכנס הפאן האישי של לפחות להיצמד למקור אמין (יהיה אשר יהיה) ולסמוך על מה שמקבלים, בתקווה שלא יהיה שינוי לרעה בסטאטוס החומר (מה שהיום עובד, אולי מחר לא - לך תדע - ככה השוק עובד).

לא סתם זה זול פה בארץ.

יש ניסיון והוא סובייקטיבי.

לייחס תכונות מיוחדות לחברה מסויימת על פני אחרת לא יהיה נכון. כאשר מדובר באנדרגראונד - זה אנדרגראונד.

אז נכון, אולי לחברות שיש מפעל יש תנאים טובים יותר לסטריליות. זה אומר בהכרח שהמטבח הישראלי מלוכלך מראש? לא! לא ניתן להסיק מסקנה שגויה כזו. כבוד החברות מחו"ל מונח במקומן, אך זה לא מעיב על ייצור מקומי איכותי (והיה בעבר ייצור שכזה, שהתעלה יותר ממה שאתה יכול לצפות).

גם לחברות בחו"ל, כמו בארץ, יכול להיכנס "ג'וק" לראש והאיכות תירד. ראה מה אתה רושם על וורמודג'ה היום, ומה הייתה הדעה עד לפני מספר חודשים או שנה בודדת. דוגמא ממש טובה היא חברת Geneza המהוללת. עד לפני שנתיים היא הייתה אחת מחברות האנדר הטובות ביותר, ללא דופי. אבל גם היא התחילה לעשות "שטויות" והתגובות הלא טובות לא איחרו לבוא. יש כאלה שעדיין מאמינים באמת ובתמים שהיא טובה, וכן, יש לה חומרים טובים, אבל לא באותה רמה ולא לחלוטין, כמו שהיה פעם. אז מה בנאדם ממוצע יעשה? הוא יודע שיש סיכוי סביר שהוא "יפול" על חומר לא טוב מצידם. שיקח החלטה. אני לא הייתי משתמש בה, לאחר שאני יודע שהאיכות ירדה באמת והיא לא כמו פעם.

לגבי מצב השוק היום בארץ. אז כמו שציינתי כבר פעם או פעמיים בתקופה האחרונה, המצב לא הכי אידיאלי. חברות טובות כמו בלו דראגון מפשלות (אך מתקנות), וישר ההמון עט עליהן ומוציא שם רע. אולי זה נכון, או לי לא- אבר ידוע שיש אינטרס מאחורי כל מעשה. MXP חברה טובה ואני עשיתי בה שימוש. האם זה החומר הכי טוב שהייתי יכול לקבל? אולי, אולי לא. יש כאלה שיגידו שה מעולים ויש שלא. שוב, אינטרס או חוות דעת מהימנה ותמימה - אין לדעת. כל יצרן יכול "להתהפך" ולהחליט לדלל חומר או למכור חומר אחר במקום (פרופ במקום מאסטרון למשל, בולדנון במקום טרן בתחוספת שמן גזר או כל מה שיהפוך את השמן לכתום כהה), לכן הכרה אישית או קרובה מספיק, עשויה למנוע מצבים כאלה. כן, יש מזוודה איכותית יותר למקרבים ומזוודה "סטנדרטית" לשאר העם. נכון שזה חבל שזה מתנהל ככה, אבל זה המצב.

לגבי חומרי הגלם - אז כפי שאמרתי, זה שיש לחברות אנדרגראונד בחו"ל היתר (בן אם הושג בדרך ישרה או דרך אחרת) לקנות להשתמש ולמכור - זה לא הופך את התקשורת עם הספק שלהם לאידיאלית ביותר.. גם ספקים גדולים בחו"ל שמוכרים לחברות האנדר, יכולים למכור ליצרן ישראלי מקומי. הכל תלוי עיסקית וכלכלית במה משתלם. אגב, מה רע בסין? רוב חומרי הגלם משם. יצרן טוב ידע ממי להביא ולפתח קשרים טובים עם ספק. זה לא עירבון לאיכות מלאה, גם בפארמה אמיתית (באייר שרינג למשל) אין 100%. אבל היי, זה עדיף מאשר לקבוע מראש שההספקה ממדינה X ליצרן הישראלי היא מראש חרא, ורק מה שמסופק לחברות אנדר בחו"ל הוא טוב יותר. אם נלך אחורה יותר, כך ציינתי - גם אם חברת האנדר בחו:ל מקבלת חומר גלם הכי טוב שיש - היא זו שתחליט מה לשים לך וכמה. אין לך שליטה על מינון, גם אם תרצה להאמין שמה שנמכר לך זה בדוס הנקוב.

שורה תחתונה:
עולם הסטרואידים ברובו נשען על ייצור אנדרגאונד כזה או אחר.
יש הרבה פאקטורים שמשפיעים על איכות המוצר (מינון, סטריליות, זמינות ועוד). הפאקטורים האלו תלויי םבמספר גורמים, חלקם קשורים למקור (הספק), ליצרן (לקוח ראשוני), לדילר (לקוח משני) או, אפילו למשתמש עצמו (לקוח שלישי).
חברה שמראה אמינות טובה בשוק לאורך זמן תהיה עדיפה, אין מה לדבר. אך צריך לזכור שגם חברה שכזו עשויה "להתהפך" יום אחר (לראייה - וורמודג'ה ו-Geneza). גם בשוק המקומי בישראל היו ויש חברות אנדר שהן יותר בולטות ואיכותיות, הן מדיווחי משתמשים והן גם מ"שיווק" על ידי משתמשים פוטנציאלים (בילדרים מוכרים וכדומה). כבודהכל חברה מונח במקומה - ועד שלא הוכח אחרת - אין סיבה לשלול כל מקור.

לבאלקן יש טרן בעל אסטר בינוני ("הקסה"). אפשר להריץ אותו הוא בהחלט יעשה את העבודה. מעט ארוך יותר מאצטט, קצת יותר מאנטט. זמן מחצית חיים של 7 ימים לערך

נכון אחי
וורמודג חרה
אין בעיה עם קודים, מדבקות Void, הולגרמות, עלון לצרכן, קופסא לכל ויאל וכל פיצ'ר אחר שנותן "בטחון" ו"ערבון" לכך שהמוצר מקורי.
מה שיש בפנים כבר נתון להחלטת היצרן - ואת זה אתה לא יודע.

• פותח/ת השרשור
לבאלקן יש טרן בעל אסטר בינוני ("הקסה"). אפשר להריץ אותו הוא בהחלט יעשה את העבודה. מעט ארוך יותר מאצטט, קצת יותר מאנטט. זמן מחצית חיים של 7 ימים לערך
דיברתי עם הבחור, הוא אמר שהקלפה שהוא הראה לי באמת מיוצרת בארץ, לא הסתיר וניסה לשקר.
אמר לי שהוא סומך על זה כי הוא מכיר את היצרן והוא רופא והוא איכותי וכו׳ וכו׳..
נראה לי אנסה אותם לא?
לגבי ההקסה- הוא מאוד מאוד יקר לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית