עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול לנסות.הוא חדש, לא ניסיתי ממנו עדיין כלום..
עברתי בדיוק כי הקודם הביא לי חרא מדולל בשם וורמודג..
לנסות? זה גם אסטרים קצרים אז אם לא יפעל ארגיש מייד
אז איך מודדים? לפי אילו מדדים?אתה יכול לנסות.
איך תדע מה בדיוק קיבלת? על סמך הרגשה? זה סובייקטיבי. לא כל אחד ירגיש את מה שהרגיש בעבר על אותם חומרים ומינונים, ולא כמו שאדם אחר ירגיש. תופעות לוואי הן לא מדד לאיכות או כמות החומר, וגם הרבה פלצבו עשוי להיכנס למשוואה, עקב הפסיכולוגיה שמאחורי השימוש והצפייה ממנו.
קשה תמיד לקבוע חד צדדית.אז איך מודדים? לפי אילו מדדים?
אז איך אפשר לדעת מה עובד? זה תמיד היה החוסר וודאות הזה?קשה תמיד לקבוע חד צדדית.
זה גם עניין של היטוריית שימוש וגם עניין של מדדים בבדיקות דם שמראים יתר פעילות.
אבל לא תמיד מה שיוצא מעיד על כמות ואיכות, קשה לדעת.
גם ככל שמתקדמים בשנים ובסייקלים, האפקט מאותו מינון מתכנס ויהיה קשה ואף לא נכון להשוות את אותו מינון לשימוש בעבר.
וואלה אחי...מהניסיון שלי ועל אנשים שאני רואה..עדיף פי מיליון.באמת?
לחברות עם "מפעל" "מאושר" ו"תעודות" בחול, יש עדיפות על אנדרגראונד מקומי?
מהסייקלים שלי על בלקן אחי החומר שלהם הכי נוח ופחות כואב שהישתמשתי ועשיתי הרבה סייקלים1. באלקן טובים? הדעות חלוקות וכן גם ההרגשה בשימוש.
אישית, מכיר מספר חברים קרוב שעשו שימוש רב בחומרים של הברנד - חלקם מרוצים, חלקם לא.
מעבר לכך, יש 2 בעיות מרכזיות עם החומרים:
א) רובם על בסיס שמן אתיל-אוליאט - זהו שמן, שדווקא הסתברותו מבין כלל השמנים שנעשה בהם שימוש בתחום הסטרואידים, לגרום לרגישות ואי-נעימות למשתמש.
ב) מחיר - גבוה בהרבה ממחיר אנדרגראונד ישראלי מקומי, ולא בצדק
איזה חברה לדעתך תעשה את העבודה? בלקן אין טרן אצטט למיטב ידיעתי לכן ירדו מהפרק..וואלה אחי...מהניסיון שלי ועל אנשים שאני רואה..עדיף פי מיליון.
מה הקטע הזה שאתה אומר להכיר את הטבח וכל זה? והטבח מכיר את הסיני שהוא מזמין ממנו באינטרנט??חח ?
אחי..אל תשווה חומרים שמיוצרים במפעל סטרילי לאחד שמייצר בבית אם הוראות הפעלה מהאינטרנט..הכל יש לך היום האינטרנט הכל.
מה שמיוצר באלפה בקלפה ובבלקן תמיד יהיה פי מיליון יותר סטרילי ואיכותי מהחרא המקומי והם מוכרים בכל העולם אחי...ואני ניסיתי חומרים מכאן אחי
לא סתם זה זול פה בארץ.
הטבחים בארץ גם מחפשים לעשות כסף...אתה קונה מהם ויאל טרן בחצי שקל ואנשים אחרי זה לא מבינים למה לקוחים 1 וחצי גרם טסט ומרגישים שיט
מכיר אנשים שנפלו עם כל החברות בארץ
בסיירוקס החומר אחי לפעמים כואב ולפעמים הם גם אולי 70% בדוס אבל הם לפחות בסדר אין אצלם נפילות גדולות
מהסייקלים שלי על בלקן אחי החומר שלהם הכי נוח ופחות כואב שהישתמשתי ועשיתי הרבה סייקלים
אבל צודק אחי..בארץ זה יקר
אחי..איזה חברה לדעתך תעשה את העבודה? בלקן אין טרן אצטט למיטב ידיעתי לכן ירדו מהפרק..
טרן חזק אני מחפש, תום בזמנו ועופר שיבחו מאוד את בלו דרגון, דניאל קיבל תוצאות מרשימות מאוד על mxp והמינונים שהוא לקח היו בינוניים מאוד ולא גבוהים. בשורה תחתונה- תגידו מספר חברות שאתם ממליצים עליהם אני אברר.. כרגע ברשימה זה אלפא פארמה ותייגר..
גם וורמודג אבל הם כביכול מחול ומייצרים במפעל.. אבל הם חראאחי..
בלו דרגון אל תיגע...גם אני קראתי עליהם פה ותאמין לי שיש איתם בעיות גם במינונים וגם בבישול
אלכס שהוא אחד הגברים פה כתב עליהם וגם חברים אחרים פה נפלו איתם..אלכס זה לא חרטטן אחי.
אני כמעט קניתי וראיתי חבר טוב שקיבל מהם זין אז ירדתי מזה אחי
אם אתה חושב שטרן ב...... שקל זה טרן טוב אז תנסה..חחח
אני לא ימליץ לך כי אני לא דילר ולא מקדם אף אחד אחי
אבל אם אתה רוצה חומר טוב זה רק בית מרקחת או החומרים שמיוצרים במפעלים בהודו ובתאילנד וגם בלקן טוב
ציני לגבי וורמודג?נכון אחי
וורמודג חרה
בחברות הגדולות יש קודים אחי וקשה לזייף
בסייקל האחרון הייתי על בלקן וקאלפה האורגינל
אחי יש לקאלפה טרן חזק גם למדיטק לאלפה ותייגר יש טרן טוב
לא אחי..זה חומר חרה.ציני לגבי וורמודג?
נכון, וגם הם לכאורה מחול וכל זה, ככה שגם חברות כאלה זה לא ללכת על בטוחלא אחי..זה חומר חרה.
אתה צודק..זבל של חברה
חחחח..היצחקת אותינכון, וגם הם לכאורה מחול וכל זה, ככה שגם חברות כאלה זה לא ללכת על בטוח
זה הדבר היחיד שכן טוב בארץ. שחוץ מהחומרים עצמם כל השאר אפשר להשיג בית מרקחת במחיר טובPCT רפואי מבית מרקחת בהחלט נדרש ורצוי.
חברות מחו"ל- גם סיכוי סביר לזיופים ובעיות. לך תדע ממי בא ואיפה עבר.
גם מקורות שכביכול מהימנים, מתגלים כשרלטנים. לא חייב להיות כולל, אבל אופן יחסי יש, וכך מרוויחים - מהסטטיסטיקה הלא ידועה/מדווחת
אל תילחץ.אז איך אפשר לדעת מה עובד? זה תמיד היה החוסר וודאות הזה?
סייקל קודם ניסיתי וורמודג והיה אמור להיות סייקל חזק ולא הרגשתי אותו כל כך.. היו תוצאות אבל לא כמו שציפיתי מכאלה חומרים ומינונים..
מה זה אומר?
יש ניסיון והוא סובייקטיבי.וואלה אחי...מהניסיון שלי ועל אנשים שאני רואה..עדיף פי מיליון.
מה הקטע הזה שאתה אומר להכיר את הטבח וכל זה? והטבח מכיר את הסיני שהוא מזמין ממנו באינטרנט??חח ?
אחי..אל תשווה חומרים שמיוצרים במפעל סטרילי לאחד שמייצר בבית אם הוראות הפעלה מהאינטרנט..הכל יש לך היום האינטרנט הכל.
מה שמיוצר באלפה בקלפה ובבלקן תמיד יהיה פי מיליון יותר סטרילי ואיכותי מהחרא המקומי והם מוכרים בכל העולם אחי...ואני ניסיתי חומרים מכאן אחי
לא סתם זה זול פה בארץ.
הטבחים בארץ גם מחפשים לעשות כסף...אתה קונה מהם ויאל טרן בחצי שקל ואנשים אחרי זה לא מבינים למה לקוחים 1 וחצי גרם טסט ומרגישים שיט
מכיר אנשים שנפלו עם כל החברות בארץ
בסיירוקס החומר אחי לפעמים כואב ולפעמים הם גם אולי 70% בדוס אבל הם לפחות בסדר אין אצלם נפילות גדולות
מהסייקלים שלי על בלקן אחי החומר שלהם הכי נוח ופחות כואב שהישתמשתי ועשיתי הרבה סייקלים
אבל צודק אחי..בארץ זה יקר
לבאלקן יש טרן בעל אסטר בינוני ("הקסה"). אפשר להריץ אותו הוא בהחלט יעשה את העבודה. מעט ארוך יותר מאצטט, קצת יותר מאנטט. זמן מחצית חיים של 7 ימים לערךאיזה חברה לדעתך תעשה את העבודה? בלקן אין טרן אצטט למיטב ידיעתי לכן ירדו מהפרק..
טרן חזק אני מחפש, תום בזמנו ועופר שיבחו מאוד את בלו דרגון, דניאל קיבל תוצאות מרשימות מאוד על mxp והמינונים שהוא לקח היו בינוניים מאוד ולא גבוהים. בשורה תחתונה- תגידו מספר חברות שאתם ממליצים עליהם אני אברר.. כרגע ברשימה זה אלפא פארמה ותייגר..
אין בעיה עם קודים, מדבקות Void, הולגרמות, עלון לצרכן, קופסא לכל ויאל וכל פיצ'ר אחר שנותן "בטחון" ו"ערבון" לכך שהמוצר מקורי.נכון אחי
וורמודג חרה
בחברות הגדולות יש קודים אחי וקשה לזייף
בסייקל האחרון הייתי על בלקן וקאלפה האורגינל
אחי יש לקאלפה טרן חזק גם למדיטק לאלפה ותייגר יש טרן טוב
דיברתי עם הבחור, הוא אמר שהקלפה שהוא הראה לי באמת מיוצרת בארץ, לא הסתיר וניסה לשקר.לבאלקן יש טרן בעל אסטר בינוני ("הקסה"). אפשר להריץ אותו הוא בהחלט יעשה את העבודה. מעט ארוך יותר מאצטט, קצת יותר מאנטט. זמן מחצית חיים של 7 ימים לערך