הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 210x5 @ 84

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אז אחרי קצת ירידה בכח מהחיטוב עברתי לניטרלי שבוע וחצי בערך והצלחתי להחזיר קצת לסקוואט אחרי תקופה לא משהו. השיא בסוף המסה היה 213.5 לחמישיה אז ממש מבסוט מה210 הזה שעלה... ועוד בלי הזקן!

תלא רואה בעיניים עם הכאפות שלך לראש חח. רק בחיאת תפסיקו לצלם דרך תפוח אדמה, היום לראות על פחות מ720P זה מבאס

• פותח/ת השרשור
תלא רואה בעיניים עם הכאפות שלך לראש חח. רק בחיאת תפסיקו לצלם דרך תפוח אדמה, היום לראות על פחות מ720P זה מבאס
זה אילן צילם. הייתי כל כך פסימי על האימון הזה שאני לא טרחתי לחשוב על צילום כי ציפיתי לכשל, בכל מקרה האיכות ככה כי העלתי את מה שהוא שלח לי בוואטסאפ..
אתה פסיכי לגמרי, במובן הכי טוב שיש.

כל הכבוד!

ואני לא מזמן התלהבתי מ210 לסינגל 😄
תותח אתה יניב פשוט מלך!
תודה 😃

יפה מאוד.

במשקל מקסימלי קשה לשמור על טכניקה אש, אבל הייתי מנסה בכוח להוציא עוד את הברכיים החוצה, זה מתחרבן לך קצת בבור.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד.

במשקל מקסימלי קשה לשמור על טכניקה אש, אבל הייתי מנסה בכוח להוציא עוד את הברכיים החוצה, זה מתחרבן לך קצת בבור.
כן שמתי לב לזה שזה קורה לי בזמן האחרון.. אבל כמו שאמרת, במשקל הזה זה הדבר האחרון שעניין אותי באותו רגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית