הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיסה לתאילנד וסטרואידים

מצב
השרשור נעול

NATURALBB

משתמש מתחיל
79
11
נק' מוניטין:
8
79
11
בגדול רוצה לטוס לחופשה לתקופה יחסית ארוכה חצי שנה + .
כנראה יעשה את זה לבד . חשבתי על טיסה לחופשה בתאילנד למין חופשת סייקלים כזאת .
רציתי לשאול כמה כסף לדעתכם יעלה לי חופשה כזאת ? + מה אתם אומרים על החומרים בתאילנד ? [ אם מישהו היה התנסה וכדומה ]

חחח חופשת סייקלים
גזור אתה אחי חח תיקנה באייר בבית מרקחת הכי טוב

• פותח/ת השרשור
חחח חופשת סייקלים
גזור אתה אחי חח תיקנה באייר בבית מרקחת הכי טוב

הרבה עושים את זה אחי . אתה יכול לקרוא באינטרנט STEROID VACATION .
עכשיו מי היה פה בתאילנד ויכול להגיד לי כמה כסף צריך להביא איתך ? והאם החומרים שמה בסדר ?

• פותח/ת השרשור
מזתומרת חופשת סייקלים?
זתומרת שנמאס לי לעבוד ואני צריך איזה חופשה . להבדיל מאנשים אחרים שטסים בשביל לשתות ולהתמסטל לי יש את האהבה שלי .
אני רוצה מקום שאוכל להתאמן בכיף ואחרי אימון לשבת להשתזף על חוף הים .
ועל הדרך תאילנד זה רק להיכנס לבית מרחקת ולקחת מה שבאלך אז אפשר להשביץ בלאסט אנד קרוז במחיר מוזל ביותר אם תנאים לאימונים של פרו .
אגב אני מחפש אנשים כמוני שמתאמנים שירצו לטוס ביחד אם אתה באמת רציני אפשר לדבר בפייסבוק .

בגדול רוצה לטוס לחופשה לתקופה יחסית ארוכה חצי שנה + .
כנראה יעשה את זה לבד . חשבתי על טיסה לחופשה בתאילנד למין חופשת סייקלים כזאת .
רציתי לשאול כמה כסף לדעתכם יעלה לי חופשה כזאת ? + מה אתם אומרים על החומרים בתאילנד ? [ אם מישהו היה התנסה וכדומה ]
מקווה שאתה שואל ברצינות (אחרת הבאן מחכה לך מאחורי הפינה).
רוצה חופשה? צא לחופשה! מה הקשר לסייקלים תוך כדי? איפה החופש פה? להיות משועבד לחומרים, תזונה ואימונים?
אפשר לעשות חופשה שכזו בארץ, עם חומרים שהובאו מתאילנד. יוצא גם זול ויעיל יותר.

• פותח/ת השרשור
מקווה שאתה שואל ברצינות (אחרת הבאן מחכה לך מאחורי הפינה).
רוצה חופשה? צא לחופשה! מה הקשר לסייקלים תוך כדי? איפה החופש פה? להיות משועבד לחומרים, תזונה ואימונים?
אפשר לעשות חופשה שכזו בארץ, עם חומרים שהובאו מתאילנד. יוצא גם זול ויעיל יותר.
באן על מה אחי ? לא ציינתי מחירים או דברים כעאלה ואחרים .
השאלה רצינית לגמרי אחי
ולגבי הקטע של השיעבוד לחומרים .
אתה רגיל לעשות סייקל כאן בישראל שאתה עובד בממוצע 10 שעות ותוך כדי צריך להכניס 4000-5000 קלוריות ואחרי 10 שעות עבודה ללכת ולישון 6 שעות בלילה ולקום יום למחורת לאותו יום ארוך .
תחשוב שבתאילנד המגורים זולים והחומרים גם זולים ויש לך את כל היום אתה לא צריך לעבוד ... אתה בכיף יכול לאכול כל יום לעשות בטן גב טיולים ותוך כדי להתאמן ולקבל תוצאה חבל על הזמן יותר טובה מאשר בארץ .

השאלה רצינית לגמרי אחי
אתה רגיל לעשות סייקל כאן בישראל שאתה עובד בממוצע 10 שעות ותוך כדי צריך להכניס 4000-5000 קלוריות ואחרי 10 שעות עבודה ללכת ולישון 6 שעות בלילה ולקום יום למחורת לאותו יום ארוך .
תחשוב שבתאילנד המגורים זולים והחומרים גם זולים ויש לך את כל היום אתה לא צריך לעבוד ... אתה בכיף יכול לאכול כל יום לעשות בטן גב טיולים ותוך כדי להתאמן ולקבל תוצאה חבל על הזמן יותר טובה מאשר בארץ .
נשמע שעשית את שיעורי הבית שלך.
טיסה נעימה.

שכחת את הליידיבויז..הכי שווה עחי

חופשת סייקל?
במחשבה ראשונה זה נשמע פסיכי לגמרי
במחשבה שנייה זה נשמע מסקרן לאללה
כמי שהיה פעמיים בתאילנד (חופשה נטו) יכול להגיד לך שתאילנד היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות
הבעייה היא שבאיים לא ניתקלתי במכוני כושר, כן ניתקלתי בזירות איגרוף תאילנדי אבל לא ג'ים
וסייקל בלי ג'ים יכול להיות בזבוז זמן וכסף לשווא
חרמנות, גוף חטוב, אוכל טוב, ים ומסיבות יכול להיות אשש
אם הייתי צעיר בכמה שנים יש מצב שהייתי מצטרף איתך:37mv:

בהצלחה ותחזור לעדכן

השאלה רצינית לגמרי אחי

שמע אחי אני לא יודע איך הגעת למסקנה שבתאילנד יהיה לך יותר זול לחיות ,

למה לטוס לתאילנד שהטיסה עולה לך 1000$.
ואז בתי מלון + תזונה נכונה + מחייה + חד״כ
לא תעלה לך שם פחות מ- 700-1000$ לחודש
וזה בתנאי שאתה חי בקמצנות יתר .
שזה אומר 3,000 שקל בחודש ואני ממש אומר שאתה תחיה בקמצנות לאללה בסכומים כאלה .

איפה בדיוק החיסכון פה ?
אתה בן 22 ובטח גר אצל ההורים
אז איך בדיוק הגעת למצב ששם יותר זול..
שמע אחי.. המצב קשה

נערך לאחרונה:
תשמע אחי הסטרואידים בתאילנד בדרך כלל הופכים אותך למשהו אחר, תטוס תהנה שלא תהפוך לליידי בוי בטעות

• פותח/ת השרשור
שמע אחי אני לא יודע איך הגעת למסקנה שבתאילנד יהיה לך יותר זול לחיות ,

למה לטוס לתאילנד שהטיסה עולה לך 1000$.
ואז בתי מלון + תזונה נכונה + מחייה + חד״כ
לא תעלה לך שם פחות מ- 700-1000$ לחודש
וזה בתנאי שאתה חי בקמצנות יתר .
שזה אומר 3,000 שקל בחודש ואני ממש אומר שאתה תחיה בקמצנות לאללה בסכומים כאלה .

איפה בדיוק החיסכון פה ?
אתה בן 22 ובטח גר אצל ההורים
אז איך בדיוק הגעת למצב ששם יותר זול..
שמע אחי.. המצב קשה
כן אחרי בירור יותר מעמיק הבנתי כרגע שצריך לפחות 2000 דולר לחודש וזה רק בשביל לחיות בכיף שלך .
אם תקרא בהתחלה זה היה שאלה .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית