הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון איפה אתם מתאמנים? (חדר כושר/פארק)

Hayarden

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם 😃
שמי ירדן ואני מתאמן בערך שנתיים כבר. לאחרונה עברתי לאיזור גבעתיים. אני נע בין פתח תקווה, גבעתיים רמת גן ותל אביב עם קטנוע ככה שאני יחסית גמיש מבחינת מיקום. היום אני בעיקר מתאמן על מתח, מקבילים וסקוואט. לכן אידיאלית הייתי רוצה להתאמן במקום שיש בו טבעות.
עד עכשיו היה לי מזל ויכולתי להתאמן בחדרי כושר מוזלים כמו פרופיט וסטודיו נעים. כעת אני מחפש מקום חדש שהוא קרוב יחסית לאיזור גבעתיים או פתח תקווה. אני אשמח לשמוע ממי שמתאמן פה באיזור:
1.האם אתם מרוצים
2.כמה משלמים
כאמור עדיף חדר כושר עם טבעות אבל אם לא אז לפחות שתהיה אפשרות לעשות chin up ו dips.

מי שרוצה לדעת יותר פרטים עלי:
בדרך לפה עשיתי SS והתקדמתי לא רע בכלל. היתה לי פריצת דיסק כשהגעתי לאיזור ה140 קילו בסקוואט. זה לא השבית אותי יותר מדיי אבל הפסקתי לעשות סקוואטים עם משקל לבינתיים ואני עושה shrimp squat. אני מאמין שברגע שאפשר לעשות אותם, chin up ו dips הם תרגילים עדיפים על דחיקת חזה ודחיקה מעל הראש. הסיבה לכך היא שהם משלימים אחד את השני באופן מושלם ופוגעים ביותר קבוצות שרירים, מה שמאפשר לי לאמן בתוך שני תרגילים את כל הגוף העליון בצורה מאוזנת. את שניהם אני מעמיס. כרגע אני מוסיף 15 קילו לשניהם עם חגורת משקולות. אידיאלית הייתי משלב אותם עם back squat ודדליפט אבל כאמור היתה לי פריצת דיסק אז בינתיים אני מחזיק את עצמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית