הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל זה ציפור משונה

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
בקצרה:
עשיתי לפני שנה גיבוש שייטת 13.
סיימתי ולא התקבלתי.

משם נשלחתי לגיבוש חובלים שגם אותו סיימתי, התקבלתי, אבל שבועיים לאחר הודיעו לי שבוועדות שהתקיימו הוחלט שאני לא אמשיך במסלול... מעולם לא נתנו הסבר.

קיבלתי שבוע ראיונות לעוקץ יהלום ודובדבן.
הבעתי רצון מאוד גדול לשרת בדובדבן.. כל כך גדול שלא עשיתי את הראיונות לעוקץ ויהלום, אלא רק לדובדבן.
(כאילו כן עשיתי אותם, אבל רק נכנסתי אמרתי כמה מילי למראיין, לחצנו ידיים ויצאתי משם, לא היה באמת ראיון..)

מה בסוף קורה..
שלחו לי הודעה היום שהתקבלתי ליהלום.
חחחחח מה?

מצחיקים.
אבל אני מרוצה, שירות מגניב באותה מידה 😃

זהו. סתם חפרתי לכם.

נראה לי היינו באותו יום,יש מצב שהיית ב21\12 יום שני בבוקר?
ומזל טוב שקיבלת את מה שרצית

אה התבלבלתי בקריאה,לא נורא ככה זה צהל,אני מקווה שתהנה ותשרת עם אנשים טובים כך או כך.
איך אני בודק? מתקשר אליהם ? או מחכה שהם יתקשרו אלי ? אמרו שם לחכת איזה חודש לתשובות, אבל תכלס אם אני יחכה שהם יתקשרו אליי עד הגיוס אני ישאר בסימן שאלה.

• פותח/ת השרשור
אה התבלבלתי בקריאה,לא נורא ככה זה צהל,אני מקווה שתהנה ותשרת עם אנשים טובים כך או כך.
איך אני בודק? מתקשר אליהם ? או מחכה שהם יתקשרו אלי ? אמרו שם לחכת איזה חודש לתשובות, אבל תכלס אם אני יחכה שהם יתקשרו אליי עד הגיוס אני ישאר בסימן שאלה.
קיבלתי הודעת אסמס ממיט"ב היום ב-12:30 ואחרי חצי שעה התקשרו אלי.
יהל"ם יחידה מצויינת, שיהיה לך בהצלחה!
תודה 😃

🤦‍♂️🤦‍♂️
בקצרה:
עשיתי לפני שנה גיבוש שייטת 13.
סיימתי ולא התקבלתי.

משם נשלחתי לגיבוש חובלים שגם אותו סיימתי, התקבלתי, אבל שבועיים לאחר הודיעו לי שבוועדות שהתקיימו הוחלט שאני לא אמשיך במסלול... מעולם לא נתנו הסבר.

קיבלתי שבוע ראיונות לעוקץ יהלום ודובדבן.
הבעתי רצון מאוד גדול לשרת בדובדבן.. כל כך גדול שלא עשיתי את הראיונות לעוקץ ויהלום, אלא רק לדובדבן.
(כאילו כן עשיתי אותם, אבל רק נכנסתי אמרתי כמה מילי למראיין, לחצנו ידיים ויצאתי משם, לא היה באמת ראיון..)

מה בסוף קורה..
שלחו לי הודעה היום שהתקבלתי ליהלום.
חחחחח מה?

מצחיקים.
אבל אני מרוצה, שירות מגניב באותה מידה 😃

זהו. סתם חפרתי לכם.

יפה אבל לא כל העולם צריך לדעת מי אתה ולאן אתה הולך (במיוחד שזה ליחידות עילית) אם אתה מתגייס בקרוב יש מצב שתיפול על חבר שלי בתור קצין (אחד הגברים)

• פותח/ת השרשור
יפה אבל לא כל העולם צריך לדעת מי אתה ולאן אתה הולך (במיוחד שזה ליחידות עילית) אם אתה מתגייס בקרוב יש מצב שתיפול על חבר שלי בתור קצין (אחד הגברים)
אתה לא רואה כאן את הפרצוף שלי, וגם לא קוראים לי מייק.
חוץ מזה אני עוד מלש"ב..

אתה לא רואה כאן את הפרצוף שלי, וגם לא קוראים לי מייק.
חוץ מזה אני עוד מלש"ב..
א. עם קצת רצון וכוח אפשר למצוא אותך.
ב. אני לא חושב שזה באמת מעניין מישהו עד כדי כך שאתה משרת שם, לא אמרת שאתה במוסד.

• פותח/ת השרשור
א. עם קצת רצון וכוח אפשר למצוא אותך.
ב. אני לא חושב שזה באמת מעניין מישהו עד כדי כך שאתה משרת שם, לא אמרת שאתה במוסד.
זה בדיוק מה שאני אומר.
דרך אגב יש לי חבר ב-669 שמעלה תמונות לפייסבוק על בסיס קבוע... עם ג'קט עם סמל של היחידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית