הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר סייקל שני

• פותח/ת השרשור asaf79
  • פורסם בתאריך

asaf79

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום אנשים ,אני בתאילנד ורוצה להתחיל סייקל טסטו +דקה. (אני בן 36, סייקל שני).

האם מומלץ טסטו אינאנטט או פרופינאט? הסייקל הראשון שלי היה טסטו אינאנטט.

המטרה שלי זה: גדילה

מה תמליצו לי? והאם דקה זה חומר טוב לגדילה?
אשמח לשמוע את דעתכם (וסליחה עם השאלות שלי חוזרות על עצמן פה בפורום)

ארוך אחי..לא לקוחים פרופ אם דקה
תיקח סיפיונט או אנטט וקיקסטארט אתה יכול לקחת דיבול
סייקל טוב..איזה חברה אתה קונה?

• פותח/ת השרשור
שם החברה: gbstanddard

קניתי טסטו אנטט 300 מג (2 אמפולות)
דקה 250 ( 2 אמפולות)
ודיבול 10 מג (100 כדורים)

מה דעתכם? בסייקל הקודם עשיתי טסטו 250 ודקה 200. עליתי כעת....

שם החברה: gbstanddard

קניתי טסטו אנטט 300 מג (2 אמפולות)
דקה 250 ( 2 אמפולות)
ודיבול 10 מג (100 כדורים)

מה דעתכם? בסייקל הקודם עשיתי טסטו 250 ודקה 200. עליתי כעת....
סייקל מאסה נפוץ ויעיל בהחלט הוא טסט וננדרולון דקונאט (דקה).

העדיפות היא להרצת אסטרים ארוכים, כדי לסנכרן טוב יותר את תדירות הזריקות והיציאה לPCT.

כדי לקבל אפקט טוב מהננדרולון הארוך, מומלץ להריצו לפחות 12 שבועות, אך אני אמליץ לעשות פרונטלואד בדמות מינון כפול בשבועיים הראשונים, כך שתוכל ליהנות ממנו מוקדם יותר וגם להפסיק כשבועיים לפני הפסקת השימוש בטסט אנתת. מצב זה יביא אותך ליציאה לPCT מסונכרנת בין האסטרים, כשלושה שבועות לאחר הזריקה האחרונה של האנתת.

לגבי מינונים - חשוב לשמור על כמות טסט של מיליגרם למיליגרם גבוהה מאשר הננדרולון. יחס של 3:4 ואף עד 1:2 לטובת הטסט יעשו את העבודה. המטרה היא איזון אנאבולי:אנדרוגני בסייקל. למרות זאת, אין הדבר יגרום בהכרח לצמצום תופעות הלוואי האפשריות מהננדרולון, ובכללן פגיעה בליבידו.

בשל הניסיון הראשוני שלך עם חומר ממשפחת NOR-19 (זה כולל את הננדרולון או טרן), חשוב לשמור בהישג יד דופאמין אגוניסט, למקרה של עליה חדה ברמות הפרולקטין, והשפעתן על הגוף. קברגולין (שם גנרי) - דוסטינקס/קבותרים (שם מסחרי) הינם בחירה מצויינת. לא כדאי לקחת מראש ולשים לב לתגובת הגוף תוך כדי הסייקל.

מעבר למה שנאמר, בלי קשר לפרונט לואד של הננדרולון, הייתי שוקל לעשות איזשהו "קיק" עם אוראלי, בעדיפות דווקא לאחד מסוג "יבש" יחסית (גם ככה יתר השמנים בסייקל יתרמו להעלאה בנוזליות התוך תאית ותת עורית). נגזרות DHT למיניהן יענו על כך, או אפילו טורינבול יהיה כדאי (למרות שהוא נגזרת טסט, אך עדיין אינו מצטיין בתרומה יתרה למאזן הנוזלים בגוף).

מלבד כל מה שציינתי, חשובה התזונה והאימונים. יש להתאים, ככל שהחומרים בדם יגיעו לשיא, מאזן קלורי הולם ברמת המאקרו, וערכי אבות המזון ברמת המיקרו.

מעבר לכך, ממליץ לך לערוך חיפוש כאן בפורום, ולמצוא מידע רב על סייקל שני/ננדרולון ארוך/דקה/וכו' וכו'

ידע=כוח.
חשוב לדעת ולהרגיש שכיסית את כלל הפינות מכל הבחינות, לפני שמתחילים.

באם יש עוד שאלות או תהיות, המשך לשתף כאן.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
וואו דניאל איזו תשובת מעמיקה. ממש תודה לך !!
שאלות:

1. 600 מג טסטו מול 500 דקה בשבוע. זה יחס בסדר?
2. עבור ה "קיק" שהוא דיבול 30 מג ביום ב 4 השבועות הראשונים זה אוקיי?
3. האם היית ממליץ לי הגנה כלשהי במהלך הסייקל והאם ל PCT כלומיד בלבד יעשה את העבודה?

תודה לך איש 😃)

וואו דניאל איזו תשובת מעמיקה. ממש תודה לך !!
שאלות:

1. 600 מג טסטו מול 500 דקה בשבוע. זה יחס בסדר?
2. עבור ה "קיק" שהוא דיבול 30 מג ביום ב 4 השבועות הראשונים זה אוקיי?
3. האם היית ממליץ לי הגנה כלשהי במהלך הסייקל והאם ל PCT כלומיד בלבד יעשה את העבודה?

תודה לך איש 😃)
1. גבולי מאוד.
הייתי מעלה את הטסט לכיוון ה-700mg, לפחות, ושומר על כמות הדקה 500mg.
החומרים שקנית באים במינוני בסיס של 300mg טסט/250mg דקה.
במקרה כזה, אפשר להריץ את האנתת במתכונת של אמפולה וחצי בכל זריקה (יוצא סה"כ 900mg טסט שבועי)

2. לדעתי החלף את הדיבול. הוא מאוד ארומטי, ואינו הכי סינרגי לסייקל "נוזלי". באם תתעקש להשתמש בו, המינון ומשך הזמן שציינת בהחלט ראויים לשימוש ראשוני. שמור על מרווח שווה בין לקיחה של כל כדור וכדור.

3. כל עוד אין תופעות לוואי ברורות, הקשורות בעליה חריגה של אסטרוגן או פרולקטין, אין צורך לקחת שום AI או SERM באופן אקטיבי. למרות זאת, שמור על האחרונים בהישג יד (AI כארימידקס, SERM כטמוקסיפן, וכפי שציינתי בהודעה קודמת - קבריגולן כדופאמין אגוניסט, לשימוש אל מול מצב של פרולקטינומה)

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה על תשובתך המפורטת והמקצועית. לא הבנתי אם אתה כן /לא ממליץ לי להשתמש בכלומיד ב pct שכן הוא בהישג ידי....

ראשית תודה על תשובתך המפורטת והמקצועית. לא הבנתי אם אתה כן /לא ממליץ לי להשתמש בכלומיד ב pct שכן הוא בהישג ידי....
בזמן ה-PCT בוודאי ויש לקחת כלומיד
בכל זמן אחר - אין צורך

• פותח/ת השרשור
האם אתה ממליץ להשתמש בתרופה פרופסיה כנגד נשירת שיער בזמן הסייקל ?אם כן, באיזה מינון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית