הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS או AB

yoram_ace

משתמש מתחיל
75
5
נק' מוניטין:
3
75
5
בן 14 מתאמן חודשים לא מזמן העליתי לשלוש פעמים בשבוע לא בימים עוקבים FBW.
המטרה שלי היא בעיקרון בילדינג למרות שאני רוצה גם להרגיש חזק.
הבנתי שהרבה מתנגדים לSS ואומרים שהיא הופכת לשמן וחזק ובכלל לא הופכת מפתחת שרירים.
בנוסף אני מפחד להיפצע בSS כי אם אני יוסיף משקל כל אימון זה יכול לגרור אותי למקומות לא טובים
השאלה היא אם בתור מתאמן מתחיל SS תקפיץ אותי מדרגה שעם AB ייקח לי הרבה יותר זמן.
מה דעתכם?
נ.ב אני לא אוכל עם תפריט פשוט משתדל לאכול כמה שיותר. מוסיף כל יום שוט של שמן זית.

הבנתי שהרבה מתנגדים לSS ואומרים שהיא הופכת לשמן וחזק ובכלל לא הופכת מפתחת שרירים.
משמינים מפלוס קלורי גדול, לא מהתוכנית עצמה.
ולא הייתי מקשיב לכל אלה שמתנגדים לתוכנית מהסיבה הזאת, סביר להניח שהם לא מבינים דבר או שניים.

גם SS אני מפחד להיפצע על SS.
בכל תוכנית אפשר להיפצע, אין קשר ל SS.

השאלה היא אם בתור מתאמן מתחיל SS תקפיץ אותי מדרגה שעם AB ייקח לי הרבה יותר זמן.
בתור מתאמן מתחיל שפוטנציאל ההתקדמות שלו גבוה מאוד SS תתן לך לממש את הפוטנציאל, ולהתחיל מאוחר יותר תוכניות שונות עם משקלי עבודה גבוהים יותר. מה שייקח לך בתוכנית אחרת פי 2 זמן להגיע אליהם.

• פותח/ת השרשור
משמינים מפלוס קלורי גדול, לא מהתוכנית עצמה.
ולא הייתי מקשיב לכל אלה שמתנגדים לתוכנית מהסיבה הזאת, סביר להניח שהם לא מבינים דבר או שניים.

בכל תוכנית אפשר להיפצע, אין קשר ל SS.

בתור מתאמן מתחיל שפוטנציאל ההתקדמות שלו גבוה מאוד SS תתן לך לממש את הפוטנציאל, ולהתחיל מאוחר יותר תוכניות שונות עם משקלי עבודה גבוהים יותר. מה שייקח לך בתוכנית אחרת פי 2 זמן להגיע אליהם.
מה אתה אומר על זה שאני לא אוכל עם תפריט? זה בסדר? כי פשוט זה נראה לי סיפור במיוחד שאני רזה.
בSS יש יותר סיכוי כי היא עובדת עם מספר חזרות נמוכות ואתה כל הזמן מעלה משקלים וזה יכול להיות מסוכן.
נגיד ואני יעשה SS שלושה חודשיים אחרי זה אני יראה טוב יחסיצ? כאילו אם אני יעשה SS ואז חיטוב יראו שאני מתאמן או שאני אצטרך לעשות גם AB תקופה?

מה אתה אומר על זה שאני לא אוכל עם תפריט? זה בסדר?
לא, זה לא בסדר.
תכניס מספיק חלבון ומספיק שומן..פחמימות כל השאר.
לא מחייב לשקול כל דבר אבל יש אפליקציות כמו myfitnesspal שעוזרות נורא.

בקיצור, לאכול טוב והרבה.

בSS יש יותר סיכוי כי היא עובדת עם מספר חזרות נמוכות ואתה כל הזמן מעלה משקלים וזה יכול להיות מסוכן.
גם לחצות את הכביש יכול להיות מסוכן.
וגם להתאמן ב AB.
הטענה לא רלוונטית..

נגיד ואני יעשה SS שלושה חודשיים אחרי זה אני יראה טוב יחסיצ? כאילו אם אני יעשה SS ואז חיטוב יראו שאני מתאמן או שאני אצטרך לעשות גם AB תקופה?
תתחיל את התוכנית, עם הזמן תתחיל לגבש מטרות שונות ובהתאם הדרך שתגיע אליהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית