הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אורז לבן

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
FoodsDictionary - אורז פרסי קלאסי, סוגת, ערכים תזונתיים
יש לי אותו סוג של אורז כמו שיש באתר ורשום שכוס זה 490 קלוריות אבל אני לא יודע אם זה כוס לאחר בישול או שלפני ונראלי שהקלוריות משתנות אחרי בישול
מישהו יודע כמה קלוריות יש בסוג כזה של אורז אחרי בישול?

FoodsDictionary - אורז פרסי קלאסי, סוגת, ערכים תזונתיים
יש לי אותו סוג של אורז כמו שיש באתר ורשום שכוס זה 490 קלוריות אבל אני לא יודע אם זה כוס לאחר בישול או שלפני ונראלי שהקלוריות משתנות אחרי בישול
מישהו יודע כמה קלוריות יש בסוג כזה של אורז אחרי בישול?
תחשב את הקלוריות לפי מוצר לפני בישול. זה הכי מדוייק שיש.
אחרי בישול הכמות משתנה בשל הוספת הנוזלים לצורך בישול. הבעיה היא שלא כל פעם שמכינים אורז שמים בדיוק אותה כמות נוזלים, לכן הכי מדוייק זה לחשב לפי מוצר יבש (לפני בישול)

• פותח/ת השרשור
תחשב את הקלוריות לפי מוצר לפני בישול. זה הכי מדוייק שיש.
אחרי בישול הכמות משתנה בשל הוספת הנוזלים לצורך בישול. הבעיה היא שלא כל פעם שמכינים אורז שמים בדיוק אותה כמות נוזלים, לכן הכי מדוייק זה לחשב לפי מוצר יבש (לפני בישול)
שמע בעיקרון אני אוכל כוס אחרי בישול ונוזלים זה מים אז זה לא מעלה קלוריות לא? (כאילו אם הייתי אוכל לפי משקל את האורז אז זה היה משפיע אבל אני אוכל כוס אז זה לא משפיע לא?)

בכוס אורז לבן נקי אחרי בישול יש לך בערך 170 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
בכוס אורז לבן נקי אחרי בישול יש לך בערך 170 קלוריות.
שמע אם נגיד אני רוצה להגיע לערכים כמו שיש באתר(באתר יש אפשרות בחירה אז תפתח ותבחר בכוס ותראה ערכים שהם כנראה לפני בישול) אז לבשל כוס אורז לפני בישול ולאכול את כל מה שיצא בסיר אחרי זה? (גם אם נגיד יוצא שתי כוסות)

מדובר על כוס אורז לבן מבושל בממוצע.
התפריטים באתר מחושבים לפי כוס אחרי בישול.

שמע בעיקרון אני אוכל כוס אחרי בישול ונוזלים זה מים אז זה לא מעלה קלוריות לא? (כאילו אם הייתי אוכל לפי משקל את האורז אז זה היה משפיע אבל אני אוכל כוס אז זה לא משפיע לא?)
מים לא משפיעים על כמות הקלוריות אלא על נפח המוצר.
דוגמא:
100 גרם אורז לפני בישול - 350 קלוריות.
האורז מתנפח, נניח פי 3 בבישול, ולכן לאחר בישול: 300 גרם אורז - 350 קלוריות

• פותח/ת השרשור
מדובר על כוס אורז לבן מבושל בממוצע.
התפריטים באתר מחושבים לפי כוס אחרי בישול.
בלבלת אותי לגמרי.. בהתחלה אמרת לי שכוס אורז מבושל זה 170 קלוריות ואחרי זה אמרת שבאתר זה אחרי בישול וזה אומר שבכוס יש 490 קלוריות..
מים לא משפיעים על כמות הקלוריות אלא על נפח המוצר.
דוגמא:
100 גרם אורז לפני בישול - 350 קלוריות.
האורז מתנפח, נניח פי 3 בבישול, ולכן לאחר בישול: 300 גרם אורז - 350 קלוריות
אם אני רוצה להגיע לערכים של כוס באתר אז לשים כוס אורז ולאכול את כל מה שיצא גם אם זה 2 כוסות נגיד?

בלבלת אותי לגמרי.. בהתחלה אמרת לי שכוס אורז מבושל זה 170 קלוריות ואחרי זה אמרת שבאתר זה אחרי בישול וזה אומר שבכוס יש 490 קלוריות..

אם אני רוצה להגיע לערכים של כוס באתר אז לשים כוס אורז ולאכול את כל מה שיצא גם אם זה 2 כוסות נגיד?
כן

אתה טועה, נעשה סדר.
לפני בישול (בלי נוזלים)=500-550 קלוריות בערך
אחרי בישול (עם נוזלים)(מה שמופיע בפורטל)=170 קלוריות בערך

• פותח/ת השרשור
אתה טועה, נעשה סדר.
לפני בישול (בלי נוזלים)=500-550 קלוריות בערך
אחרי בישול (עם נוזלים)(מה שמופיע בפורטל)=170 קלוריות בערך
שמע תגיד לי אם זה נכון או לא-
אם אני רוצה להגיע לערכים של כוס באתר אז לשים כוס אורז ולאכול את כל מה שיצא גם אם זה 2 כוסות נגיד? (אם תגיד שכן למרות שכבר אמרו לי שכן אז הבנתי אם תגיד לי שלא אז לא הבנתי)

Back
למעלה תחתית