הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט

סך הכל לא רע בכלל, הדבר הראשון לשפר זה את מיקום המוט בסטאפ - שיהיה מעל מרכז כף הרגל ולא מעט מקדימה, זה אומר שתצטרך להתחיל עם ברכיים מעט אחורה יותר כדי לאפשר לזה להתרחש.

• פותח/ת השרשור
סך הכל לא רע בכלל, הדבר הראשון לשפר זה את מיקום המוט בסטאפ - שיהיה מעל מרכז כף הרגל ולא מעט מקדימה, זה אומר שתצטרך להתחיל עם ברכיים מעט אחורה יותר כדי לאפשר לזה להתרחש.
סבבה אסדר ואעלה מחדש, אגב יש לי שאלה, מה עדיף מתח או בנט אובר רואו פנדליי ?

• פותח/ת השרשור

ניסיתי לעלות ל100 קילו, הטכניקה נראת לא טוב וחשבתי שתיקנתי את המיקום אבל לא נראה ככה וגם שמתי לב שאני מסתכל לא טוב(יכול להיות שזה מהזווית צילום כי זה טיפה מאחור וקרוב מידי ).
אימון הבא אני יוריד חזרה ואנסה לשפר.
השאלה שלי היא האם אתה ממליץ להתחיל לשים חגורה ? הגב התחתון בכלל בסדר ? הוא נראלי עגול.
אגב יש לי עוד שאלה, האם זה הגיוני שבחימום לדדליפט אני ארגיש תזוקפים חזק יותר מבסט עבודה ? (אם זה משנה אני עושה חימום מהיר יחסית בלי מנוחה )

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית