עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן כן. פשוט רושמים פה שאולסטאר זה בין 150-200. הגעתי בול ל109NZD ועשיתי קוד של 18, ככה שגם אם אני אשנה חנות אין סיכוי שזה יהיה יותר זול מזה, זה הגיע ל90NZD מ109.בעיקר יחסית למידה, 250 לאולסטר זה סביר לגמרי.
אגב, המחיר הוא אחרי ניסיונות לשחק עם המטבע, חנות והקופון של ה-%18 הנחה?
פעם אני זוכר שזה באמת היה ככה, היום המחירים דיי בשמיים (בארץ), מגה ספורט מוכרים זוג באזור ה-300 לדוגמה.כן כן. פשוט רושמים פה שאולסטאר זה בין 150-200.
חח מה עשית מ47... זה דיי גדול, אבל יש הרבה כמוני 😃 יש לי חברים מידה 48-9 ואפילו 50 (אני משחק כדורסל, ויש שם מידות גדולות). עכשיו קניתי נעליים לבצפר מאלדו, ולהם יש 47 בכיף.פעם אני זוכר שזה באמת היה ככה, היום המחירים דיי בשמיים (בארץ), מגה ספורט מוכרים זוג באזור ה-300 לדוגמה.
ואם יש לך סבלנות, פשוט תחכה לסייל באסוס, אפילו שבמידה שלך זה כנראה קצת אחרת...
אני מידה 46 ויש לי בעיה קשה בלמצוא נעליים לרוב, אז עשיתי 1+1...חח מה עשית מ47... זה דיי גדול, אבל יש הרבה כמוני 😃 יש לי חברים מידה 48-9 ואפילו 50 (אני משחק כדורסל, ויש שם מידות גדולות). עכשיו קניתי נעליים לבצפר מאלדו, ולהם יש 47 בכיף.
46 ו7 זה בערך אותו דבר, מציק כל החנויות עד 45 כולל Pull&Bear שזה הכי מציק לבצפר, הייתי קונה שם נעליים בכיף, עכשיו קשה למצוא.אני מידה 46 ויש לי בעיה קשה בלמצוא נעליים לרוב, אז עשיתי 1+1...
גבוהות של converse ?47 פה.
הכל קונים Asos או Next.
לכאורה לNext אין אולסטאר אז Asos זו האופציה היחידה שלך. לדעתי זה סבבה לגמריי. הזוג אולסטאר שלי משם ואני מרוצה.
לא, נמוכות מעור הפוך.גבוהות של converse ?
אני לא מתמצא באתר אבל אפשר לבדוק גם בNEXT.כן כן. פשוט רושמים פה שאולסטאר זה בין 150-200. הגעתי בול ל109NZD ועשיתי קוד של 18, ככה שגם אם אני אשנה חנות אין סיכוי שזה יהיה יותר זול מזה, זה הגיע ל90NZD מ109.