הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מידה 47-47.5 ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
🫤 אולסטאר, שכחתי לציין, חיפשתי בASOS עולה 250, בשוס אונליין יש להם רק לגמדים, עד מידה 43

בעיקר יחסית למידה, 250 לאולסטר זה סביר לגמרי.
אגב, המחיר הוא אחרי ניסיונות לשחק עם המטבע, חנות והקופון של ה-%18 הנחה?

• פותח/ת השרשור
בעיקר יחסית למידה, 250 לאולסטר זה סביר לגמרי.
אגב, המחיר הוא אחרי ניסיונות לשחק עם המטבע, חנות והקופון של ה-%18 הנחה?
כן כן. פשוט רושמים פה שאולסטאר זה בין 150-200. הגעתי בול ל109NZD ועשיתי קוד של 18, ככה שגם אם אני אשנה חנות אין סיכוי שזה יהיה יותר זול מזה, זה הגיע ל90NZD מ109.

כן כן. פשוט רושמים פה שאולסטאר זה בין 150-200.
פעם אני זוכר שזה באמת היה ככה, היום המחירים דיי בשמיים (בארץ), מגה ספורט מוכרים זוג באזור ה-300 לדוגמה.
ואם יש לך סבלנות, פשוט תחכה לסייל באסוס, אפילו שבמידה שלך זה כנראה קצת אחרת...

• פותח/ת השרשור
פעם אני זוכר שזה באמת היה ככה, היום המחירים דיי בשמיים (בארץ), מגה ספורט מוכרים זוג באזור ה-300 לדוגמה.
ואם יש לך סבלנות, פשוט תחכה לסייל באסוס, אפילו שבמידה שלך זה כנראה קצת אחרת...
חח מה עשית מ47... זה דיי גדול, אבל יש הרבה כמוני 😃 יש לי חברים מידה 48-9 ואפילו 50 (אני משחק כדורסל, ויש שם מידות גדולות). עכשיו קניתי נעליים לבצפר מאלדו, ולהם יש 47 בכיף.

חח מה עשית מ47... זה דיי גדול, אבל יש הרבה כמוני 😃 יש לי חברים מידה 48-9 ואפילו 50 (אני משחק כדורסל, ויש שם מידות גדולות). עכשיו קניתי נעליים לבצפר מאלדו, ולהם יש 47 בכיף.
אני מידה 46 ויש לי בעיה קשה בלמצוא נעליים לרוב, אז עשיתי 1+1...

47 פה.
הכל קונים Asos או Next.
לכאורה לNext אין אולסטאר אז Asos זו האופציה היחידה שלך. לדעתי זה סבבה לגמריי. הזוג אולסטאר שלי משם ואני מרוצה.

• פותח/ת השרשור
אני מידה 46 ויש לי בעיה קשה בלמצוא נעליים לרוב, אז עשיתי 1+1...
46 ו7 זה בערך אותו דבר, מציק כל החנויות עד 45 כולל Pull&Bear שזה הכי מציק לבצפר, הייתי קונה שם נעליים בכיף, עכשיו קשה למצוא.
47 פה.
הכל קונים Asos או Next.
לכאורה לNext אין אולסטאר אז Asos זו האופציה היחידה שלך. לדעתי זה סבבה לגמריי. הזוג אולסטאר שלי משם ואני מרוצה.
גבוהות של converse ?

אני 47.5-48 ואני אפילו לא גבוה 🙁

בדרך כלל אני מסתובב בחנויות עד שאני מוצא, מאמין שאם אתה גר בעיר גדולה אתה יכול למצוא אולסטר במידה שלך אם תחפש מספיק.
בהזמנות מחו"ל כמעט אף פעם לא הייתי לי בעיה של מידות.

כן כן. פשוט רושמים פה שאולסטאר זה בין 150-200. הגעתי בול ל109NZD ועשיתי קוד של 18, ככה שגם אם אני אשנה חנות אין סיכוי שזה יהיה יותר זול מזה, זה הגיע ל90NZD מ109.
אני לא מתמצא באתר אבל אפשר לבדוק גם בNEXT.
90 NZD זה באזור ה225 שקל. לא כזה נורא בהתחשב שיש לך מלאי גדול יותר(בהנחה ואתה מחפש משהו ספציפי) ומשלוח חינם מראש.
אם לא אסוס, קשה לי להאמין שתמצא בshoesonline. נטו נשאר לחפש בארץ.

תנסה באסוס להחליף לארה"ב ולמטבע אנגלי, בנעליים (תלוי איזה) זה יוצא זול משמעותית מכל השאר.

אפשר תמיד לסנג'ר קרובי משפחה מארצות הברית שיביאו לך נעליים.
אני מידה 13 אמריקאית, לא מוצא נעליים בארץ חוץ מנעלי שטח (בלנסטון, טימברלנד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית