הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בנוגע ללימודים 2.0

• פותח/ת השרשור Spasm32
  • פורסם בתאריך

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
זה השרשור הראשון אם מישהו מתעניין. בקצרה - אני מעוניין לעסוק בתרופות ומתלבט מה ללמוד.
נכון לעכשיו אני עדיין די נעול על הנדסה ביוכימית בטכניון בעדיפות ראשונה, ועושה בשביל זה 5 יחידות מתמטיקה (ניגש בחורף הזה). עכשיו, כתוב באתר של הטכניון שמי שאין לו 5 יחידות בכימיה ובפיזיקה נדרש לעבור מבחן סיווג כלשהו בשביל להתקבל לתואר הנ"ל, או יותר נכון ללמוד קורסים בפיזיקה וכימיה, שאני מניח שזה חלק די קריטי מהתואר.
בכל מקרה השאלה היא - האם מצופה ממני ללמוד למבחנים האלה ברמתי ופשוט להגיע מוכן, או שיש איזשהו ספר או קורס מטעם הטכניון? ובאמת אי אפשר להתחיל קורסים של פיזיקה/כימיה בלי המבחנים האלה? או שפשוט "אי אפשר" כי כביכול אני לא אבין את החומר, אבל בתכלס כן אפשר? יש למישהו ניסיון עם זה?

דבר שני, מסתבר שאם אני מוציא ציון מספיק גבוה במתמטיקה (85 לפני בונוסים), נפתחת בפני האופציה של רפואה בבן גוריון (מבחינת סכם בלבד כמובן). מה שמביא אותי להתלבטות חדשה, שהרי רפואה זה תואר שמאפשר להשתלב בתעשיית התרופות בקלות רבה יותר וגם במחקר. מצד שני זה תהליך ארוך הרבה יותר ופחות "בטוח" גם מבחינת קבלה וגם מבחינת סיום. יהיה נחמד לשמוע דעות מהחבר'ה האקדמאים פה. כמו כן, זה אפשרי "ללכת" על שניהם במקביל? הכוונה נגיד להירשם לטכניון ובו בזמן להיות במיונים האלה של בן גוריון, ולהחליט רק אחרי שאני יודע אם התקבלתי או לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית