הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון כושר בחיפה

• פותח/ת השרשור SerGrey
  • פורסם בתאריך

SerGrey

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כן, אני מודע לזה שיש נושא בנעוץ אבל הוא לא מעודכן...בנוסף הייתי בתקופת התיכון במכון של מכבי ובביקורת כתוב שאפשר לעשות דדליפט ומנסיוני הייתי צריך איכשהו להידחק בין ספסל בנץ' לראק של סקוואט...
אשמח להמלצות למכון טוב באיזור חיפה עם עלות שנתית הגיונית

תודה מראש 😃

טכניון ו- ACT.
כל שאר האופציות הן או מכונים יחסית פשוטים וזולים או מכונים של holmes place.

יש לך את Life & Fitness במרכז הכרמל, אם התאמנת במכבי זה ממש קרוב
יש את המכון של עודי גם במרכז הכרמל
Holmes place בקניון חיפה

כן, אני מודע לזה שיש נושא בנעוץ אבל הוא לא מעודכן...בנוסף הייתי בתקופת התיכון במכון של מכבי ובביקורת כתוב שאפשר לעשות דדליפט ומנסיוני הייתי צריך איכשהו להידחק בין ספסל בנץ' לראק של סקוואט...
אשמח להמלצות למכון טוב באיזור חיפה עם עלות שנתית הגיונית

תודה מראש 😃
רק ACT

• פותח/ת השרשור
טכניון ו- ACT.
כל שאר האופציות הן או מכונים יחסית פשוטים וזולים או מכונים של holmes place.
אין המכון של הטכניון?אפשרי לעשות דדליפט וסקוואט? שווה בכלל לשקול אותו אם אני לא תלמיד בטכניון?

SCOOP נחמד וזול
אותה שאלה, אתה מרוצה מהמקום? יש מדריכי כושר שמציקים?
יש לך את Life & Fitness במרכז הכרמל, אם התאמנת במכבי זה ממש קרוב
יש את המכון של עודי גם במרכז הכרמל
Holmes place בקניון חיפה
holmes place מהתמונות נראה כמו מחסן של הליכונים..
התאמנת במכון של עודי ובLife & Fitness? הם יתאימו לי?

תודה לכולם על התשובות, אם אני חופר בשאלות זה רק בגלל שאני בשלב שבוא אני צריך לעבור מהמצוי (שמן וחלש) לרצוי (שמן וחזק) ואני פשוט מעדיף למצוא מקום נחמד עם אווירה סבבה

אין המכון של הטכניון?אפשרי לעשות דדליפט וסקוואט? שווה בכלל לשקול אותו אם אני לא תלמיד בטכניון?
אני מתאמן פה.
יש 2 כלובים ופלטפורמה לדדליפט. ויש גם מוטות של אלייקו.
אני גם חיצוני, וזה עלה לי 1950 לשנה.
אה והכי חשוב, המאמנים נחמדים לרוב רק אומרים לסדר פלטות כשיש פה ושם כאוס.

הטכניון מעולה אבל act זה המכון של יוסי קלמנוביץ, שם לא רק שלא יפריעו יעודדו אותך להסקביט ולדדלפט. זה מכון של הרבה פווארליפטרים עם בעלים פווארליפטר עם ציוד מעולה. אם אתה לא סטודנט בטכניון שמשלם איזה 300 שקל לשנה אין סיבה לא ללכת לact. אם אני לא טועה גם המחיר לא יקר במיוחד

כן לכו לאקט בטכניון מפוצץ בערב אי אפשר להתאמן בכלל כי כל הכלובים תמיד תפוסים ואתה צריך להדחף לסקוואט עם עוד 5 אנשים. אם התכנון הוא להתאמן בשעות הבוקר תבואו בכיף אבל בערב הכלוב שלי.

כן לכו לאקט בטכניון מפוצץ בערב אי אפשר להתאמן בכלל כי כל הכלובים תמיד תפוסים ואתה צריך להדחף לסקוואט עם עוד 5 אנשים. אם התכנון הוא להתאמן בשעות הבוקר תבואו בכיף אבל בערב הכלוב שלי.
נגמר לך המנוי שם, מה אתה מקשקש כאן? 😃

מה? שטויות.
או שאתה מתאמן עם אנשים נורמליים ואז מסדרים את המשקלים ועוזרים אחד לשני ואין בעיה, או שאתה נכנס לכלוב ואז כל האלו שלא יודעים מה הם עושים במכון בורחים בגלל שאתה עובד יותר מפלטה כל צד.

אותה שאלה, אתה מרוצה מהמקום? יש מדריכי כושר שמציקים?

holmes place מהתמונות נראה כמו מחסן של הליכונים..
התאמנת במכון של עודי ובLife & Fitness? הם יתאימו לי?

תודה לכולם על התשובות, אם אני חופר בשאלות זה רק בגלל שאני בשלב שבוא אני צריך לעבור מהמצוי (שמן וחלש) לרצוי (שמן וחזק) ואני פשוט מעדיף למצוא מקום נחמד עם אווירה סבבה

יצא לי להתאמן ב Holmes Place במקום יש המון הליכונים אבל המקום ענקי, יש לך שם מקום לעשות מה שבא לך, הייתי הולך לשם אם המחיר לא היה גבוה והמיקום רחוק לי.

אני עכשיו מתאמן ב-Life & Fitness, אני אביא לך חוות דעת אמיתית בלי זיוני שכל, ההנהלה של המקום על הפנים, זה הסניף הראשון של Life & Fitness שהוקם אז הם לא מתייחסים אליו בכלל.
אפילו פולי עליון נורמאלי המנהל הטיפש לא יכל לשים.
לא מזמן הביאו מוטות חדשים שמחליקים מהיידים אז מגנזיום זה Must.
כעקרון יש כביכול "סקוואט ראק" בשתי שקל שזה פשוט ראק של OHP שחיברו אליו הרחבה (נשמע הזוי), ויש שתי מקומות לעשות דדליפט עם רצפה שלא נישברת.
ועוד קטע מצחיק יש שלט על המכשיר שרשום "לא לעשות סקוואטים על המכשיר, הוא לא נועד לכך", פשוט תתעלם אף אחד לא שם זין.
השעות עומס זה בדרך כלל 5 בצהריים עד 9 בערב.
המחיר סביר וכעקרון הסיבה שאני נשאר שם זה כי המכון בערך מספק לי את כל מה שאני צריך, לא יותר ולא פחות.

עכשיו לגבי המכון של עודי, שמעתי שהמקום קטן אבל מאוד old school, המחיר אמור להיות סביר ויש לך שם את כל מה שאתה צריך.
אה ועוד משהו לגבי המכון של עודי, המדריכים לא מציקים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית