הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלווה בוקר

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
סתם שאלה שעלתה לי לראש
יצא למישהו פה להיתפס בלי מלווה בוקר? נשאר לי 68 יום למלווה,מת לקחת את האוטו כבר אבל לא אעשה את זה ...
מפחד מדי על הרישיון שלי,קרה למישהו פה להיתפס נוהג בלי מלווה שיש צורך,ומה קרה?

• פותח/ת השרשור
אתה תשפט תחת סעיף של נהיגה ללא רישיון. בהצלחה
רק תודיע לנו באותו הבוקר שבו אתה מחליט - כן - לקחת את האוטו ללא מלווה, כך שנדע להזהר.

WTF!?

למה לך?
יש חוק, תציית לחוק.
אוי נו כנראה שלא הבנתם,כתבתי כבר שעם כמה שבאלי לעשות את זה כמובן שלא אעשה אתזה.
בכל מקרה רציתי לדעת אם זה קרה למישהו והאם באמת שללו לו את הרישיון,זה הכל

אוי נו כנראה שלא הבנתם,כתבתי כבר שעם כמה שבאלי לעשות את זה כמובן שלא אעשה אתזה.
בכל מקרה רציתי לדעת אם זה קרה למישהו והאם באמת שללו לו את הרישיון,זה הכל

אני לא מכיר את החוק, אבל לדעתי כן. סיבה מספיק טובה לשלילת רשיון.
גם שיגמר לך המלווה, בתור נהג חדש/צעיר לדעתי הם יותר קשים ולכן מציע לך בראש ובראשונה בשביל הבריאות שלך לנסוע זהיר 😃
וגם שלא תחטוף קנסות !

בהצלחה ידידי.

מה שכתבתי לך היה ברצינות אם לא הבנת. עכשיו תשאל מה העונש על נהיגה ללא רישיון? תלוי כמה כסף יש לך לעו"ד

לנהוג בלי מלווה זה כמו לנהוג בלי רישיון, אני חושב שזה שלילה והזמנה לבית משפט שבסופו אתה כנראה תעשה טסט+תאוריה מחדש, גם אני מתתי שיגמר המלווה אבל בסוף עבר בלי להרגיש, כולה חודשיים..

סתם שאלה שעלתה לי לראש
יצא למישהו פה להיתפס בלי מלווה בוקר? נשאר לי 68 יום למלווה,מת לקחת את האוטו כבר אבל לא אעשה את זה ...
מפחד מדי על הרישיון שלי,קרה למישהו פה להיתפס נוהג בלי מלווה שיש צורך,ומה קרה?

את בן הדוד שלי תפסו. שללו את הרישיון והיה צריך לעבור טסט מחדש. כיף...

נגמר לי המלווה לילה לפני חצי שנה בערך , אני נוסע די הרבה ולא יצא ששוטר עצר אותי , אם אתה נוסע כמו בנאדם הסיכויים ששוטר יעצור אותך שואפים לאפס אבל עדיף לך לחכות שייגמר המלווה , אני זוכר שגם אני הייתי באטרף להוציא את האוטו לבד בלי ההורים שתמיד אומרים לך לעשות ככה וככה, אבל כל הנסיעה אתה סתם תהיה בלחץ , מניסיון .

נגמר לי המלווה לילה לפני חצי שנה בערך , אני נוסע די הרבה ולא יצא ששוטר עצר אותי , אם אתה נוסע כמו בנאדם הסיכויים ששוטר יעצור אותך שואפים לאפס אבל עדיף לך לחכות שייגמר המלווה , אני זוכר שגם אני הייתי באטרף להוציא את האוטו לבד בלי ההורים שתמיד אומרים לך לעשות ככה וככה, אבל כל הנסיעה אתה סתם תהיה בלחץ , מניסיון .

אין טעם לקחת את הסיכון! אתה לא מכיר את מרפי?

אוח הילדים של היום.....😛

• פותח/ת השרשור
הבנתי,כמובן שלא אעלה על האוטו כל עוד יש לי מלווה,רציתי רק לדעת אם קרה למישהו שהוא נתפס,זה הכל.

נסעתי כמו בן אדם ועצרו אותי 3 פעמים(זה כי אני לבן) בכל הפעמים לא עשו כלום אבל אתה לא יכול להגיד שהם לא- עוצרים סתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית