הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסרת שיער גוף

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
אני מקווה שזה לא נושא הומואי מדי 😃
אבל אני מניח שחלק מכובד מהפורום עושה את זה (לפחות אלה עם הגופות החטובות והיפות 😃 )

איך אתם מעיפים את שיערות החזה,גב, בטן כתפיים, לא יודע מה עוד.

לייזר? שעווה? מכונת גילוח?

תודה 😃

מה שבא לך, כל דבר יתרונות וחסרונות
אני עשיתי שעווה פעם אחת, קצת כואב (שטויות) צומח אחרי שבועיים שלושה לגמרי (מתחיל לצמוח כבר אחרי יומיים)
יוצאים פצעים
וזה ליצני, אבל איך שבא לך

מכונה זה זיפים אחרי יום
ולייזר זה לתמיד..

ולייזר זה לתמיד..
איזה לתמיד ואיזה נעליים? 50% מהאנשים שעושים לייזר כבר מזמן הגישו תביעות להחזרת כסף.
יש אנשים שלא יורד להם עד הסוף...יש כאלה שיורד להם ואחרי כמה חודשים חוזר.
יש כאלה שזה חוזר להם אחרי שנה/שנתיים. אין דבר כזה לתמיד.

איזה לתמיד ואיזה נעליים? 50% מהאנשים שעושים לייזר כבר מזמן הגישו תביעות להחזרת כסף.
יש אנשים שלא יורד להם עד הסוף...יש כאלה שיורד להם ואחרי כמה חודשים חוזר.
יש כאלה שזה חוזר להם אחרי שנה/שנתיים. אין דבר כזה לתמיד.

צרף לינק לכתבה אחת או לתביעה אחת על משהוא שתבע על לייזר ?
אחרת אתה מדבר באוויר

משחות זה כמעט אותו דבר כמו סכין, אחרי שבוע סערך כבר חוזר (תלוי כמה מהר גודל לך).
רק צריך להיזהר , חבר שלי "שכח" את זה על הרגליים חודש הוא היה עם כוויות ברגליים

שלום חדש פה

רציתי לציין שאני ניסיתי הכל ובאמת שום דבר לא להיט

גם לייזר לא פתר לי את השיעור יתר ואני מאד מאוכזב

• פותח/ת השרשור
ברור לי שאין לתמיד חוץ מהנדסה גנטית לעצמי 😃 ושאם אני עושה במכונה תוך יום יהיו לי זיפים ובטח שגם שעווה לא מחזיק יותר משבוע, אבל למשל המשחה נשמע לי לא רע, לשים דבר כזה לפני מקלחת להתקלח ושהשיערות יעופו עם המים בכיף אני עושה את זה פעם בשבוע-שבועיים.

גם אני שמעתי שלייזר זה בעייתי. לצערנו זה אחת התופעות הפחות נחמדות של טסטוסטרון, שיעור (חוץ מאיפה שצריך... בראש :( ) תהרוג את הזקיקים עדיין יבואו לך חדשים.

חחחח ברור שלייזר לא יעזור מן הסתם עם כל הסייקלים.אני עשיתי 30 טיפולים הד"ר לא הבינה מה התופעה למה השערות ממשחכות לצמוח עד שהיא שאלה אותי אם אני לוקח הורומונים אמרתי שכן אז אמרה לי יכולתי לחסוך לעצמך את הכסף ואת הסבל כל השנה הזו אם היית אומר לפני....בקיצור סתם הלכו 12,000 ש"ח וסבל בלתי נסבל!12,000 הייתי קונה בהם סייקלים היה יותר מועיל...
cray.gif

חחחח ברור שלייזר לא יעזור מן הסתם עם כל הסייקלים.אני עשיתי 30 טיפולים הד"ר לא הבינה מה התופעה למה השערות ממשחכות לצמוח עד שהיא שאלה אותי אם אני לוקח הורומונים אמרתי שכן אז אמרה לי יכולתי לחסוך לעצמך את הכסף ואת הסבל כל השנה הזו אם היית אומר לפני....בקיצור סתם הלכו 12,000 ש"ח וסבל בלתי נסבל!12,000 הייתי קונה בהם סייקלים היה יותר מועיל...
cray.gif
חחחחחחחח מעניין איך בודיבילדרים מקצועיים מסתדרים עם העניין הזה...

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איך באדיבילדרים מתמודדים עם זה, אני יודע שהיום עשיתי את הפאדיחה של החיים כשהלכתי לסופר פארם וקניתי קרם של לייפ, הכל כתוב משום מה בלשון נקבה אבל כוסומו !! אני מאצ'ו !! 😃
מקווה שזה יהיה טוב.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה, ניסיתי להשתמש היום בקרם הזה של לייפ. אני אתחיל בזה שאני אגיד STAY THE FUCK AWAY OF THAT SHIT !!!!!
אני אתחיל מלהגיד שאם אתם חושבים שזה תהליך שמורחים קרם, 4 עד 10 דקות נכנסים למקלחת מדליקים את המים אתם נשארים חלקים ויפים (לפחות אלה עם התנאי המקדים של היופי 😃 ) וכל השיערות מחכות לכן לאיסוף למטה אז אתם חיים בסרט (שאני הייתי חי בו )!!! קודם כל אני לא הייתי יחסית כל כך שעיר וגמרתי בקבוק שלם של החרא הזה. רק למרוח את זה על הגוף לקח לי כמעט 10 דקות וזה שמרחתי רק בחזה, בטן וגב למעלה אח"כ סבבה בדקתי חצי מהשיער ירד נתתי עוד כמה דקות ונכנסתי למקלחת זרם הכי חזק שזה כבר כואב ו.... כלום !! ואז צריך להתחיל לגרד את השיערות עם המקל הזה כדי שיצאו, זה פשוט נורא לא רק שלא הכל יצא ואני נראה עכשיו כאילו רבתי עם מכסחת דשא אלא אני מלא גושים קטנים כאלה של שיער שלא רוצים לצאת גם עם זרם מאד חזק של מים. מה שכן יצא בטוח לא השאיר אותי חלק כמו שאני מניח ששעווה תעשה (שאני עוד מעט אצטרך ללכת לקנות כי אין לי ברירה, אמא שלי שהייתה עצבנית על השטויות שאני עושה ראתה אותי כשיצאתי מהמקלחת ולא יכלה להפסיק לצחוק) אני יכול לאחל לעצמי רק שהשיער שלי בראש היה כל כך חזק ולא נושר.
אני לא יודע, אולי אני אידיוט וגם לקרוא 20 פעמים את ההוראות לא עוזר לי, אולי השיער של נשים וגברים שונה בעליל, אולי לא יודע מה עוד יכל לקרות מה שאני יודע זה שזה עשה יותר נזק מתועלת ועד לשעווה שתבוא עוד איזה שעה אני נראה כמו יער לון בבאר שבע פה הרבה עצים שם קצת עצים אבל בעיקר קרחות וגושים מוזרים.

בקיצור אם תשתמשו תתחילו להתגעגע לרעמת השיער שלכם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית