הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יציאות בצבא

בביסלח יש לך 10 נהגים שעושים שבוע שבוע, כל אחד מהם עובד שעה ביום אבל "חסר נהגים בצבא", לדעתך אם 8 נהגים מהם ישתמטו הצבא יקרוס?
נכון יש הרבה אנשים שהם בזבוז ואם הם יעשו משהו אחר הם יתרמו יותר
אבל אין מה לעשות זה המצב ואני בספק אם תוכל לשנות אותו
ואתה חייב להפסיק להסתכל על תפקידים כאלה של עובדי רסר נהגי בוס וכו'
תנסה משהו יותר טוב 8200 ,מודיעין יש לי הרגשה שאתה חושב שאתה חכם גדול תנסה שחקים וחבצלות

• פותח/ת השרשור
היה חסר לי סיווג לשחקים ופסלו אותי על הגראס
וזה מה שאני אומר, אם הצבא מטומטם ובזבוז זמן למה שאני אהיה בו?

היה חסר לי סיווג לשחקים ופסלו אותי על הגראס
וזה מה שאני אומר, אם הצבא מטומטם ובזבוז זמן למה שאני אהיה בו?
מטומטם כי עשית סמים ולא עמדת בתקנים שלהם?
אני מכיר אחד שעשה סמים לפני הגיוס הגיע למקום קקה ואחרי שנה עבר למקום טוב עם סיווג

למה הם לא קיימים?
שיסתכל על תפקידים יותר נחשקים

שיסתכל על תפקידים יותר נחשקים
וזה ישנה את העבודה שצה"ל היא מערכת מוגבלת?
אוקיי, אז אם הוא יתאמץ וישקר לצה"ל שהם ישמעו את מה שהם רוצים לשמוע זה יהפוך את המערכת לטובה יותר? עדיין החלק ה"שפל" יהיה קיים.

וזה ישנה את העבודה שצה"ל היא מערכת מוגבלת?
אוקיי, אז אם הוא יתאמץ וישקר לצה"ל שהם ישמעו את מה שהם רוצים לשמוע זה יהפוך את המערכת לטובה יותר? עדיין החלק ה"שפל" יהיה קיים.
בחיים לא אמרתי שצה"ל מערכת הגיונית אז אין לי מושג למה אתה תוקף אותי
ושמתי לב שיש בעיה גדולה אצל אנשים שהם מחפשים אשמים חוץ מעצמם
אז במקום לבכות עם מה שיש תלמד להסתדר עם זה

אם אתה שואל אותי למצוא תפקיד של 1-6 2-7 זה נגיד ביותר אחי
אל תעשה צבא כבר לדעתי, עדיף (אומר לך בתור אחד שיצא באמצע)

אני לא מכיר אותך אז אני בטח לא אשפוט או אבקר אותך על מה שנכתב פה(מה שכמעט עשיתי אבל מה הטעם?).

המקום היחידי שהכרתי בשירות שלי עם יציאות כמו שאתה שואף אליהן הוא בבקו"ם, מישהו שהכרתי חתר לשם אחרי שנה בשירות והוא יצא 2-5
ואפילו 1-6, אז חבר זה האופציה היחידה שאני מכיר שקיימת. הוא שירת שם כמ"כ בקו"ם אבל לפי מיטב הבנתי אלו היו היציאות של רוב החיילים ששירתו סביבו.

בהצלחה

עבדתי קצת עם נגדים וחיילים ששרתו בפיקוד מרכז לא מכיר יציאות כאלה רובם עושים שם יומיות יש כאלה שבוע שבוע. יכול להיות חריגים אבל זה כאלה שעשו בעיות והבינו שגם ככה למערכת הם לא ככ יתרמו.
אגב אם אתה תלך בדרכים כאלה ובאמת תקבל לבוא יום לבסיס וללכת אתה אפילו עלול לנסות לצאת מהמערכת כי לבוא יום בשבוע ועוד כנראה לא לעשות בו כלום אז אתה תגיד לעצמך למה לי? ניצא מהצבא על נפשי וזהו נתחיל את החיים. לדעתי זה או שתנסה לצאת מהצבא או שתלך למשהו שקצת יותר מעניין אותך לעשות יומיות זה לא כיף לא מכיר אחד שאמר שהשירות עבר לו מהר

כן.
או שהחוק תקף כלפי כולם, או כלפי אף אחד.
אז מצדי כל עוד אין צבא מקצועי וגיוס החובה מתבטל, שכל מי שמשתמט ישב 3 שנים בכלא.

אתה מכליל גם אנשים שיצאו באמצע או ביום גיוסם על פרופיל 21 כמשטמטים או רק מי שלא הגיע ליום גיוס שלו ולא התגייס בכלל?

אתה מכליל גם אנשים שיצאו באמצע או ביום גיוסם על פרופיל 21 כמשטמטים או רק מי שלא הגיע ליום גיוס שלו ולא התגייס בכלל?
כולם צריכים להשלים 3 שנים באיזושהי צורה כל עוד החוק תקף.
הנושא של 21 נפשי הוא דיון בפני עצמו, אני די בטוח שהרוב המוחלט של אלה שיצאו ב21 נפשי מחרטטים.

כולם צריכים להשלים 3 שנים באיזושהי צורה כל עוד החוק תקף.
הנושא של 21 נפשי הוא דיון בפני עצמו, אני די בטוח שהרוב המוחלט של אלה שיצאו ב21 נפשי מחרטטים.

לדעתי אני חושב אחרת ממך אבל אני לא אכנס פה לדיון על זה כי אינלי כוח אני מת מעייפות
אבל אני כן מכבד את דעתך

עד שמתחילים ליפול טילים, ואז עושים קצת בתחתונים.
מזל שיש את אלה שנהרגים כדי שתוכל לישון בשקט וללכת להתאמן בשקט.

בשביל זה ישלנו את אלה שכן רוצים לשרת
מי שלא רוצה לשרת שלא ישרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית