הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מצב על טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
טסטרטון זה חומר ממכר אתה כרגע נראה אבן יותר בגלל שהלב שלך מזרים יותר דם לשרירים אבל ברגע שהחומר מתנקה מהגוף הגוף חוזר לפעולה טבעית
ופה ההתמכרות לטסוסטרון
בכל מקרה טסטוסטרון נבדק על בעלי חיים ונמצא שהוא מקצר את החיים בזמן מסויים , ולא בריא
לא יודע אם להתייחס ברצינות, בכל אופן אני לוקח מינון רפואי וזה בלי 'להתנקות' כי זה תרופה לכל דבר.
איזו פציעה?
אורתופד לא רוצה לתת לי אבחנה, בעיקרון כאבים בחלק המדיאלי של הברך, החלק הפנימי של הברך, והחלק הלטארלי של הברך..

[QUOTE="EliC, post: 1074395, member: 4210"]אורתופד לא רוצה לתת לי אבחנה, בעיקרון כאבים בחלק המדיאלי של הברך, החלק הפנימי של הברך, והחלק הלטארלי של הברך..[/QUOTE]

נשמע הזוי, אבל אוקי.

נשמע הזוי, אבל אוקי.
פרט?[/QUOTE]

לרופא יש חובה לטפל בך. לא מכיר תשובה כזאת של "אורטופד מסרב לאבחן אותי"
וגם מבחינתך זה הזוי שיש לך בעיה נוראית בברך ואתה לא הולך לראות כמה חוות דעת במיוחד שאתה מתאמן

• פותח/ת השרשור

וגם מבחינתך זה הזוי שיש לך בעיה נוראית בברך ואתה לא הולך לראות כמה חוות דעת במיוחד שאתה מתאמן[/QUOTE]
הלכתי לצילום רנטגן, אולטראסאונד, פעמיים לאותו אורטופד הוא רק אמר לי שזה מעומס וכנראה קרעים מיקרוסקופים בברך ואין מה לעשות לגבי זה, ואני משתגע כי שום דבר לא עוזר לי, אניכבר קרוב לחצי שנה לא עובד רגליים כמו שצריך ואחרי 3 סטים מתחילים לי כאבי תופת גם במשקל גוף.
אין אפשרות להחליף רופא אלא אחת לרבעון, ובנוסף לקבוע תור לאורתופד במדינה הזו זה 3-6 שבועות המתנה במקרה הטוב.
הלואי והיתה לי תשובה לעצמי או דרך טיפול, בנתיים אני מאוד סובל, בכל אופן הצלחתי לסדר את אורח החיים שלי שזה לא יפריע לי ביום יום , שיניתי תנוחת נהיגה, תנוחת ישיבה, החלפתי את כל זוגות הנעליים שלי ואפילו קלאץ ברכב ...
בנוסף הוא אבחן לי שהרגל הבעייתית קצרה מהשניה בסנטימטר וחצי, אבל שאין לו מה עלשות לגבי זה, עוד שבועיים אני חוזר אליו על מנת לקבל מדרס לרגל הבעייתית, אולי זה יעזור.

וגם מבחינתך זה הזוי שיש לך בעיה נוראית בברך ואתה לא הולך לראות כמה חוות דעת במיוחד שאתה מתאמן
הלכתי לצילום רנטגן, אולטראסאונד, פעמיים לאותו אורטופד הוא רק אמר לי שזה מעומס וכנראה קרעים מיקרוסקופים בברך ואין מה לעשות לגבי זה, ואני משתגע כי שום דבר לא עוזר לי, אניכבר קרוב לחצי שנה לא עובד רגליים כמו שצריך ואחרי 3 סטים מתחילים לי כאבי תופת גם במשקל גוף.
אין אפשרות להחליף רופא אלא אחת לרבעון, ובנוסף לקבוע תור לאורתופד במדינה הזו זה 3-6 שבועות המתנה במקרה הטוב.
הלואי והיתה לי תשובה לעצמי או דרך טיפול, בנתיים אני מאוד סובל, בכל אופן הצלחתי לסדר את אורח החיים שלי שזה לא יפריע לי ביום יום , שיניתי תנוחת נהיגה, תנוחת ישיבה, החלפתי את כל זוגות הנעליים שלי ואפילו קלאץ ברכב ...
בנוסף הוא אבחן לי שהרגל הבעייתית קצרה מהשניה בסנטימטר וחצי, אבל שאין לו מה עלשות לגבי זה, עוד שבועיים אני חוזר אליו על מנת לקבל מדרס לרגל הבעייתית, אולי זה יעזור.[/QUOTE]

בדיוק בדיוק אותן בעיות שיש לחברה שלי והיא קיבלה את אותן תשובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית