עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכמה מה התחלתי אחיניראה מעולה, בכמה התחלת?
יוצא ויוצא גם הרבה, אין תאים.סליחה אם אני מחטט...
אבל בשפיכת זרע, לא יוצא זרע? לא יוצא כלום או מה?
תלוי למיגם מקבל טסט במרשם... וגם לא צריך לדאוג מילדים!!
נשמע אחלה דיל! 🤩
לא היה . היה בין 7 ל8 ורק ירד עם הזמן(לפני שנה הייתי עם 10 11)אלי לא ענית לי על השאלה אחי . לא היה לך טסט בנורמה ? למה הלכת על TRT כלכך מהר בטוח אפשר לטפל איכשהו לא ?
בכל מקרה אני במקומך הייתי דופק סייקלים עכשיו בלי חשבון .
אין לי גינו ולא לוקחים טסט לגינוזוכר אותך עוד מימי fxp אתה על טסט בגלל הגינו? רופא המליץ? או?
בכל אופן נראה מעולה! תמשיך ככה!
אז כדאי לכרות את הביצים עם כך... שחס וחלילה לא נתמכר...טסטרטון זה חומר ממכר אתה כרגע נראה אבן יותר בגלל שהלב שלך מזרים יותר דם לשרירים אבל ברגע שהחומר מתנקה מהגוף הגוף חוזר לפעולה טבעית
ופה ההתמכרות לטסוסטרון
בכל מקרה טסטוסטרון נבדק על בעלי חיים ונמצא שהוא מקצר את החיים בזמן מסויים , ולא בריא
טסטרטון זה חומר ממכר אתה כרגע נראה אבן יותר בגלל שהלב שלך מזרים יותר דם לשרירים אבל ברגע שהחומר מתנקה מהגוף הגוף חוזר לפעולה טבעית
ופה ההתמכרות לטסוסטרון
בכל מקרה טסטוסטרון נבדק על בעלי חיים ונמצא שהוא מקצר את החיים בזמן מסויים , ולא בריא
מעדכן רגליים
יש פציעה די חמורה בברך שמגבילה אותי בתנועה ובחיי היום יום , עובד בעיקר יציבות ומה שאפשר עד שכואב.
תתייעץ עם דני מבאר שבע, ראיתי שהעלת סרטון איתו.טסטרטון זה חומר ממכר אתה כרגע נראה אבן יותר בגלל שהלב שלך מזרים יותר דם לשרירים אבל ברגע שהחומר מתנקה מהגוף הגוף חוזר לפעולה טבעית
ופה ההתמכרות לטסוסטרון