הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מצב על טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מעדכן רגליים
יש פציעה די חמורה בברך שמגבילה אותי בתנועה ובחיי היום יום , עובד בעיקר יציבות ומה שאפשר עד שכואב.

קבצים מצורפים

• legs 3 weeks.jpg
    legs 3 weeks.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 433
לא שזה קשור , אבל במידה וממש תרצה אני בטוח שיש טיפולי פוריות שיוכלו לעזור.
וגם תמיד אפשר לאמץ ילד , שאם אתה שואל אותי זה הדבר הכי מוסרי ואנושי שיכול להיות

אלי לא ענית לי על השאלה אחי . לא היה לך טסט בנורמה ? למה הלכת על TRT כלכך מהר בטוח אפשר לטפל איכשהו לא ?
בכל מקרה אני במקומך הייתי דופק סייקלים עכשיו בלי חשבון .

• פותח/ת השרשור
אלי לא ענית לי על השאלה אחי . לא היה לך טסט בנורמה ? למה הלכת על TRT כלכך מהר בטוח אפשר לטפל איכשהו לא ?
בכל מקרה אני במקומך הייתי דופק סייקלים עכשיו בלי חשבון .
לא היה . היה בין 7 ל8 ורק ירד עם הזמן(לפני שנה הייתי עם 10 11)
ניסיתי לטפל ולא הועיל

זוכר אותך עוד מימי fxp אתה על טסט בגלל הגינו? רופא המליץ? או?
בכל אופן נראה מעולה! תמשיך ככה!

תגיד אתה בספייס נתניה?
אני בטוח שראיתי שם מישהו שנראה בדיוק כמוך חחחחחח

טסטרטון זה חומר ממכר אתה כרגע נראה אבן יותר בגלל שהלב שלך מזרים יותר דם לשרירים אבל ברגע שהחומר מתנקה מהגוף הגוף חוזר לפעולה טבעית
ופה ההתמכרות לטסוסטרון
בכל מקרה טסטוסטרון נבדק על בעלי חיים ונמצא שהוא מקצר את החיים בזמן מסויים , ולא בריא

טסטרטון זה חומר ממכר אתה כרגע נראה אבן יותר בגלל שהלב שלך מזרים יותר דם לשרירים אבל ברגע שהחומר מתנקה מהגוף הגוף חוזר לפעולה טבעית
ופה ההתמכרות לטסוסטרון
בכל מקרה טסטוסטרון נבדק על בעלי חיים ונמצא שהוא מקצר את החיים בזמן מסויים , ולא בריא
אז כדאי לכרות את הביצים עם כך... שחס וחלילה לא נתמכר...

ופה ההתמכרות לטסוסטרון

מה?.................

ופה ההתמכרות לטסוסטרון
תתייעץ עם דני מבאר שבע, ראיתי שהעלת סרטון איתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית